27 / 04 / 2024

Mor Petrus-Mor Paulus Kilisesinin restorasyonu

Mor Petrus-Mor Paulus Kilisesinin restorasyonu

Adıyaman İl Müftüsü Öztürkçü: ''Biz Müslüman olarak İslam'dan önce gelmiş semavi dinlere ve onların kitaplarına inanan insanlarız''

Baverıan Investment Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baverıan Investment Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 30 milyon TL sermaye bedeli ile P. Carlo Morıtz tarafından kuruldu.

Mor renkli bu meyve güçlü bir bağışıklık sağlıyor!

Sağlık üzerindeki faydaları ve yüksek antioksidan içeriğiyle “mucizevi meyve” olarak da bilinen mor renkli bu meyvenin çiğnenebilir jel formu da çıktı.

Japon deprem uzmanından son dakika büyük İstanbul depremi uyarısı! Gerekli tedbirler alınmalı! 

Japon Deprem Uzmanı Yoshinori Morıwaki, büyük İstanbul depremi ile ilgili konuştu. 'Gerekli önlemler alınmalı' diyen Yoshinori Morıwaki, uyarılarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Mor İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Temizlik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mor İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Temizlik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Korkmaz tarafından kuruldu.

Beko'da çay makinesi fiyatları ne kadar, özellikleri ne? 8 Mart 2023 fiyat listesi...

Beko Floral Çay Makineleri, kırılmaya karşı 4 kata kadar daha dayanıklı cam demlik ve kettle olarak da kullanılabilen cam su ısıtıcısıyla çay keyfine keyif katıyor. Peki, Beko Floral Rose Gold kaç TL? Beko Mor Çay Makinesi kaç TL?

Arnica Pika ET14410 750 W Hepa elektrikli süpürge en ucaza nereden alınır?Özellikleri neler? 23 Şubat 2023 fiyat listesi

Arnica Pika ET14410 750 W Hepa mor elektrikli süpürge ,750 Watt motor gücü ve yıkanabilir filtresi sayesinde uzun ömürlü bir kullanım imkanı sunuyor.Peki ürünün diğer özellikleri neler?

Vestel VBJU 8026 mor buhar jeneratörlü ütü ne kadar? 20 Şubat 2023 fiyat listesi...

Vestel VBJU 8026 mor buhar jeneratörlü ütü, sağladığı kullanım avantajlarıyla ütü yapmanın olumsuz şöhretini geçmişte bırakıyor. Ütülemeyi kolay, hızlı ve zevkli bir hale getiriyor. Peki, Vestel VBJU 8026 ütüde buhar basıncı kaç?

Fakir Ranger Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadar? 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Mor rengi ve estetik görünümüyle dikkat çeken Fakir Ranger, filtreleme teknolojileri ve motor gücü sayesinde temizliği çile olmaktan çıkarıyor. Peki Fakir Ranger Toz Torbasız Elektrikli Süpürge kaç TL? 

Mor 34 Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mor 34 Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Öz tarafından kuruldu.

Arnica ailesinine yeni üye. Diomand Granit Izgaralı Tost Makinesi! 21 Eylül 2021 Arnica fiyat listesi!

Küçük ev aletleri markası Arnica, tost ve ızgara ürünleri serisine yeni bir üye ekledi. Diomand Granit Izgaralı Tost Makinesi serisi mint, mor, inox, siyah ve rose renk seçenekleri ile arnica.com.tr’de satışta. 

Arad Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Arad Yapı Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta Mustafa Aksoy, İmdat Kiş ve Sayed Morıd Kaderı ortaklığında kuruldu.

Petrus Capital Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Petrus Capital Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Capital Ventures AG tarafından kuruldu.

Meral Holdengs İnşaat Turizm Kargo İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meral Holdengs İnşaat Turizm Kargo İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohammad Hosseı Kakavand Kordı ve Morıs Neman ortaklığında kuruldu.

Mor Petrus-Mor Paulus Kilisesinin restorasyonu Haberi

Mor Petrus-Mor Paulus Kilisesinin restorasyonu

Adıyaman'da Süryani Kadim Cemaatine ait Mor Petrus-Mor Paulus Kilise'si 2,5 yıl süren restorasyon çalışmalarının ardından ibadete açıldı. 

     Süryani Kadim Kilisesi Metropoliti Melki Ürek, kilisenin ibadete açılması dolayısıyla düzenlenen programda, restorasyon çalışmalarının bu kadar uzun sürmesinin ekonomik sıkıntılar ve bazı bürokratik engellerden kaynaklandığını savundu. 

     Hizmete 1996'da giren kilisenin restorasyon çalışmalarının ardından daha güzel şekilde hizmet vereceğini belirten Ürek, kilisede restorasyon çalışmaları yanında güçlendirme çalışması da yapıldığını vurguladı. 

     İstanbul'daki Süryani Kadim Meryemana Kilisesi Vakfı Başkanı Sait Susin ise restorasyon sayesinde kilisenin güzel bir ibadet yeri olduğunu ifade etti. 

     Adıyaman Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü ise Hristiyanlık ve Müslümanlık gibi dinlerin semavi dinler olduğunu, semavi dinlerin kutsal kitapları ve peygamberleri bulunduğunu anımsattı. 

     ''Biz Müslüman olarak İslam'dan önce gelmiş...