27 / 04 / 2024

morgıç faisleri

morgıç faisleri

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Rıdvan Köksüzer, tutsat (mortgage) yasası yürürlükte olmasına rağmen güncel faizlerin hala çok yüksek olduğunu söyledi.

Grand Haliç Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Grand Haliç Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beyoğlu’nda 3 milyon 60 bin TL sermaye bedeli ile Behçet Morgül, Ferdinar Gülük ve Cevdet Morgül ortaklığında kuruldu.

Müteahhite ‘çifte satış’ davası! 

İş insanı Sedat Morgül, yatırım amaçlı aldığı 4 daireden ikisinin başka kişilere de satıldığını tespit etti. Parasını ödediği dairelerden birinin internetten satışa çıkarıldığını gören Morgül, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

İngiltere’de corona virüs nedeniyle prefabrik morg yaptılar!

Dünya çapında 8bin 987 kişinin ölmesine neden olan corona virüsü İngiltere'de de panik yaratıyor... İngiltere'nin başkenti olan Londra'da dün alelacele 215 kişi kapasiteli morg yapıldı. 

Morgül İnşaat İthalat İhracat ve Dahili Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Morgül İnşaat İthalat İhracat ve Dahili Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Üsküdar'da 900 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yılmaz Morgül Cihangir'den ev alıyor!

Yılmaz Morgül kazandıklarını gayrimenkule yatırmaya devam ediyor. Yılmaz Morgül, hafta sonu Cihangir’deydi.

Morgüller Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Morgüller Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Buse Morgülüm tarafından 40 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Avcılar, Denizköşkler Mahallesi, Fikret Sokak'ta kuruldu.

Kilis Belediyesi Mezarlık ek hizmet binaları ihalesi yapıldı!

Kilis Belediyesi mezarlıkta yapacağı gasilhane, morg ve diğer müştemilatların ihalesini gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Hasan Kara, Kilis’e ve Kilislilere yakışır bir tesis olacağını belirtti.

Kilis Belediyesi mezarlık ek hizmet binaları ihalesi yapıldı!

Kilis Belediyesi mezarlıkta yapacağı gasilhane, morg ve diğer müştemilatların ihalesini gerçekleştirdi.

Uğur Morgül: Turizmin mantığı değişti!

Girişimcilik öyküsü denizcilikte başlayan ve turizmle devam eden Karadenizli bir ailenin ikinci kuşak temsilcisidir... İngilizce işletme okumasına rağmen kariyerine turizm alanında yön vermeye karar verir.

Karşıyaka Doğal Afetler Simülasyon Eğitim Merkezi hizmete açıldı!

Belediye, afetlere yönelik Doğal Afet Merkezi, Arama-Kurtarma Aracı, Deniz Ambulansı, jeneratörler, uydu telefonları ve morg aracından sonra 'Doğal Afetler Simülasyon Eğitim Merkezi'ni de hizmete açtı

Kuzguncuk bostanlarına bina yapılabilir izni verildi!

Radikal Gazete Yazarı Tan Morgül, Kuzguncuk'ta betonlaştırmaya karşı gelen Kuzguncukluları dinledi, ne istediklerini sorup Kuzguncuk bostanlarına bina izni verildiğini, yeşil kalmayacağını öğrendi. İşte o yazı!

morgıç faisleri Haberi

morgıç faisleri

Köksüzer, yaptığı açıklamada, seçimler öncesinde inşaat sektöründe talebin hemen hemen yok denecek kadar azaldığını, bunu seçime bağladıklarını belirtti.

Seçimler sonrasında herkeste sektörün hareketleneceğine ilişkin bir beklenti olduğunu, piyasaların biraz rahatlayacağını ve inşaat sektörünün de bundan nasibini alacağını umduklarını ifade eden Köksüzer, şöyle konuştu: "Seçimlerden önce tamamen duran sektörün tekrar canlanması için insanlar gayrimenkule yönelecek diye bekliyoruz. İnşaat sektörü gerçekten çok önemli. Birçok kesimi etkiliyor, birçok gizli işsizi barındırıyor. Seçimler sonrasında henüz beklediğimiz hareketliliğin işaretlerini göremedik.

Tutsat (mortgage) yasası yürürlükte ama güncel faizler hala çok yüksek. Bu faizler düşerse kredi kullanımı biraz daha artacak, bu da sektöre önemli katkı sağlayacak."

Köksüzer, sektörün canlanması için kredi faizlerinin aşağı düşürülmesinde yarar olduğunu belirtti.

Sektörde zaman zaman talebin azaldığı dönemlerde...