25 / 04 / 2024

Moskova Belediyesi köprü projesi

Moskova Belediyesi köprü projesi

Moskova Belediyesi şu anda şehirde 31 tane köprü olmasına rağmen ulaşımı rahatlatmaya yeterli olmadığını düşünüyor. Moskova Nehri üzerine 13 yeni köprü yapılacak. 

Moskova Nehri üzerine 13 yeni köprü yapılacak!

Moskova Belediyesi şu anda şehirde 31 tane köprü olmasına rağmen ulaşımı rahatlatmaya yeterli olmadığını düşünüyor. Moskova Nehri üzerine 13 yeni köprü yapılacak. 

Manisa Köprübaşı'nda cephe sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı ilçesinde meydan, meydana cephe veren binalara ait cephe sağlıklaştırma projesi ve Cumhuriyet Caddesi yol ve tretuvar düzenleme projelerini tamamlayarak, projelerin uygulamaya geçilmesi için çalışmalarına başladı.

Taşköprü Belediyesi’nden borç yapılandırma uyarısı!

Taşköprü Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, 6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun kapsamında Taşköprü Belediyesi’ne borcu bulunan vatandaşlara çağrıda bulunuldu.

Manisa Köprübaşı'nın yolları asfaltlandı!

17 ilçede asfalt çalışmalarına aralıksız devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı’nda uzun yıllardır bozuk olan mahalleler arası yollarda asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Taşköprü Belediyesi şehir planı ABD’de görücüye çıktı!

Taşköprü Belediyesi’nin ilçenin imar planı ve şehir planı çalışması ABD’nin Georgia Eyaleti bulunan Georgia Üniversitesi’nde sergiye açıldı. Gerçekleşen sunumda çok sayıda öğrenci ve akademik heyet de hazır bulundu.

Şanlıurfa Köprülü Kavşak Projeleri'nde son durum ne?

Şanlıurfa'nın trafik sorununa yönelik başlatmış olduğu çalışmalarla her kesimden takdir gören Büyükşehir Belediyesi, Köprülü Kavşakların yapım çalışmaları kapsamında vatandaşların rahatsız olmaması için çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor

Manisa Köprübaşı'na düğün salonu inşa edilecek!

Köprübaşı halkının yıllardır hayalini kurduğu sosyal ve kültürel faaliyetlerde kullanabileceği modern düğün salonuna kavuşuyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Köprübaşı ilçesi Namık Kemal Mahallesi’ne modern düğün salonu ve park alanı kazandırıyor.

Çatalca Belediyesi yeni köprüler inşa ediyor!

Yağışlı havalarda küçük çaplı su baskınlarının yaşandığı ve vatandaşın geçişlerinde olumsuzluklara neden olan bölgelerde Çatalca Belediyesi’ne bağlı ekiplerce çalışmalar yürütülerek bu bölgelere yeni köprüler inşa ediliyor.

Erzurum Köprüköy'de bağlantı yollarına asfalt dökümü yapıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Köprüköy ilçesine 4 bin 32 ton asfalt döktü. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü Ekipleri, Köprüköy ilçesi Cumhuriyet Caddesi ve bağlantı yollarını asfaltladı.

Köprübaşı'nda parke taşı döşeme çalışması tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı Belediyesi’nin Atatürk Mahallesi’nde başlattığı ancak bin 500 metresi yarım kalan parke taşı döşeme çalışmalarını tamamlamak için harekete geçti.

Silifke Belediyesi dört köprünün proje ihalesini gerçekleştirdi!

Silifke’de vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak ve şehre yeni bir vizyon kazandırmak için projeler üreten ve bunları bir bir hayata geçiren Silifke Belediyesi, ilçe halkına söz verdiği 4. Köprünün uygulama proje ihalesini gerçekleştirdi.

2002 yılında Üçüncü Boğaz Köprüsü'ne Sarıyer Belediyesi sahip çıkmış!

2002 yılında Arnavutköy-Kandilli arasında yapılması planlanan üçüncü köprü projesine Sarıyer Belediyesi sahip çıkmış. Belediye, köprünün Beykoz ile Sarıyer arasında yapılmasını ilgili bakanlıklara teklif ederek birçok kazanımlar elde edileceğini savunmuş.

Kayseri Köprübaşı Mahallesi’nde yollar yenileniyor!

Bünyan Belediyesi Köprübaşı Mahallesi’nde bozuk yolların onarılması, yeni yolların açılması ve ham yolların kilitli parkeyle yeni, kullanışlı ve daha sağlıklı bir hale gelmesi için çalışmalarına başladı.

Moskova Belediyesi köprü projesi Haberi

Moskova Belediyesi köprü projesi

Şehirdeki mevcut 31 köprünün ulaşımı rahatlatmaya yetmediği düşüncesinde olan Moskova Belediyesi 2023 sonuna kadar Moskova Nehri'nin üzerine 13 yeni köprü yapılacağını duyurdu. 

TürkRus'ta yer alan habere göre, yeni yapılacak biri demir yolu, üçü yaya yolu ve kalan dokuzu otomobil yolu olarak hizmet verecek. Projedeki dört köprünün inşaatına başlandı. Kalan dokuz köprü ise projelendirme aşamasında.Ayrıca, belediye birkaç noktada nehir kıyılarını yayalar için cazip hale getirmek amacıyla genişletme ve düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Danilovski Semti'ndeki 3,8 kilometrelik Mark Şagal Rıhtımı bu noktalardan bir...