19 / 04 / 2024

Moskova ev değiştirme kampanyası

Moskova ev değiştirme kampanyası

Moskova’da emlak şirketlerinin eski konutları satın alarak konut peşinatı yerine saydıkları ev değiştirme kampanyası gittikçe popülerleşiyor.

Kiralardaki yüzde 25 zam sınırlaması ev sahiplerine rota değiştirtti! Kadıköy'de 1+1 fiyatına Amerika'da 2 katlı ev!

Son dönemlerde emlak sektöründe yaşanan gelişmeler ev sahiplerine de rota değiştirtti. Yüzde 25 zam sınırlamasına takılmak istemeyen ev sahipleri yatırımlarını yurt dışında yapmaya başladı. 

Ev sahiplerine son dakika uyarısı: 'Emsaller değişti, enflasyon var' diye fahiş artışlar yapan yandı!

Maliye kira geliri konusunda ciddi bir denetime start verdi. Avukat Oğuzhan Aslan, X sosyal medya hesabından kira geliri denetimi ile ilgili paylaşım yaptı ve "Kiracıların yakasına yapışıp emsaller değişti, enflasyon var diye fahiş artışlar yapan ev sahipleri yandılar" dedi. İşte gelen yorumlar...

Kentsel dönüşüme hız katacak yeni sistem! Ev sahibi olma kuralları değişiyor!

Türkiye’nin ilk endüstriyel konut markası Homera, ev sahibi olma kurallarını değiştirerek depreme karşı güvenli yapılarda yaşama imkânı sunuyor.

Kiracı için ev satın almak mümkün değil, ev sahibi içinse kiralar tatmin edici değil!

Son seçimlerden bu yana hemen hemen her şeye yüzde 100'ün üzerinde zam geldi. Bunlardan en önemlisi de kira ve konut fiyatları olurken, artık kiracı için ev satın almak mümkün değil, ev sahibi içinse kiralar tatmin edici değil...

Ev, arsa, iş yeri, tarla alıp-satarken vergilere dikkat! Emlak vergisi değerinde gösterilmezse ne olur?

Ev, arsa, iş yeri, tarla alıp-satarken tapu harç ve vergilerinde değerinden farklı gösterilmesinin neye yol açacağı tek tek açıklandı. Peki emlak vergisi değerinde gösterilmezse ne olur?

Yatırımın rengi değişti! Selçuk Geçer ev ve araba almak isteyenleri uyardı: Çok dikkatli olun!

Ekonomist Selçuk Geçer, ev ve araba almak isteyenlere seslenerek ''Yatırımın rengi değişti çok dikkatli olun'' uyarısında bulundu. 

Kiralık evlerde yeni dönem 3 gün sonra başlıyor! Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Sil baştan değişecek!

Kira uyuşmazlıklarını çözüme kavuşturacak olan arabuluculuk sistemi 3 gün sonra resmen başlıyor. Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Sil baştan değişecek!

Sözleşmeli öğretmen eşlerinin yer değiştirme başvuruları 21 Ağustos'ta başlıyor! MEB açıkladı!

Milli Eğitim Bakanlığı, sözleşmeli öğretmen eşlerinin yer değiştirme başvurularının 21 Ağustos'ta başlayacağını duyurdu. İşte merak edilen ayrıntılar... 

Yatırımda rota değişti: Ev alamayan arsaya yöneldi!

Konut fiyatları artmaya devam ederken ev alamayan vatandaşlar yatırım rotasını değişti. Son açıklanan verilere göre, konut satışları düşüşe geçerken, ev alamayanlar arsa ve tarla almaya başladı.

Özelleştirme öncesi kamu arazilerinde 6 imar planı değişikliği yapıldı: İstanbul, İzmir, Ankara... Peş peşe açıklandı! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalanan kararlar ile İstanbul, Aydın, Balıkesir, İzmir, Ankara ve Çanakkale'de kamuya ait arazilerde, özelleştirme öncesinde imar planı değişikliklerine gidildi. 

Prefabrik evlere devlet desteği geliyor! Karşılıksız 200 bin TL alacaksınız!

Deprem felaketi sonrasında özellikle yüksek katlı ve eski yapılarda oturanlar ev değiştirme telaşı yaşamaya başladı. Evinin sağlam olup olmadığı konusunda şüpheye düşen kişiler prefabrik ev araştırması yapıyor.

Apple, iPhone pil değişim ücretine son dakika zammı! Fiyatlar birden fırladı! 2 Mart 2023 fiyat listesi...

Teknoloji devi Apple, daha önce de belirtildiği üzere iPhone modelleri için pil değiştirme fiyatlarını artırdı. Detaylar için buraya tıklayın!

Ev alacaklar dikkat! Konut kredisi oranlarında flaş değişiklik!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu, konut alımında kullandırılabilecek azami kredi tutarı ve oranlarında değişikliğe gitti. İşte ev alacakları yakından ilgilendiren o detaylar...

Moskova ev değiştirme kampanyası Haberi

Moskova ev değiştirme kampanyası

Moskova’da emlak şirketlerinin eski konutları satın alarak konut peşinatı yerine saydıkları ev değiştirme kampanyası gittikçe popülerleşiyor.

Türk Rus'ta yer alan habere göre; Moskova ve çevre ilçelerde “trade in” şeklinde tanımlanan ev değiştirme kampanyasıyla satılan konutların oranı 2019-2020 döneminde yüzde 25’e kadar çıktı. 

Bu kampanya çerçevesinde müşterilerinin eski konutlarını piyasa değerinin altında satın alan emlak yatırımcıları, bu rakamı yeni konutun peşinatı şeklinde sayıyor.


 
Bir emlak şirketinin yetkilisi Yelena Mişçenko, yürütülen kampanya kapsamında eski konutların gerçek değerinin yüzde 50’sinin altına satılabildiğinin altını çizdi. 

Başka bir şirketin müdürü İrina Dobrohotova ise, konuya ilişkin açıklamasında “Eski dairenizi kendiniz satarsanız daha karlı, ancak bu size yeni bir evde daire rezerve etme avantajı sağlamaz” ifadelerini kullandı.

Moskova'da ev kiraları ne...