26 / 04 / 2024

Moskova EXPO Center

Moskova EXPO Center

MOSDER Başkanı Doğan: "Mobilyada ihracat hedefinin yüzde 25'ini fuarlar sağlıyor. Fiyatta Çin, tasarımda İtalyan ağırlığını kırmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Ankara'nın ilk Minimal Evler Fuarı başladı: 85 bin TL'den başlayan fiyatlarla istediğiniz evi alabilirsiniz!

Ankara'nın ilk Minimal Evler Fuarı, Altınpark Anfa Expo-Center Fuar Merkezi'nde kapılarını açtı. İşte fuarda yer alan evler ile ilgili detaylar...

5. Uluslararası RecExpo Fuarı 21 Kasım'da!

Azerbaycan’ın ilk uluslararası gayrimenkul ve yatırım fuarı RecExpo, 21-23 Kasım 2019 tarihleri arasında Bakü Expo Center da 5. kez gerçekleşecek.

5. Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul Fuarı 21 Kasım'da!

Azerbaycan’ın ilk uluslararası gayrimenkul ve yatırım fuarı RecExpo, 21-23 Kasım 2019 tarihleri arasında Bakü Expo Center da 5. kez gerçekleşecek...

YAPEX Fuarı 14 Kasım'da Antalya'da açılacak!

Uluslararası Yapı Malzemeleri İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı (YAPEX), 14 Kasım'da Antalya Expo Center'de kapılarını açacak.

RecExpo 2018 Bakü Expo Center’de kapılarını açıyor!

Bakü’nün ve Güney Kafkasya Bölgesi’nin en prestijli Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı RecExpo, Atılım Fuarcılık organizasyonu ile Bakü Expo Center’de 22-24 Kasım tarihinde kapılarını açacak.

Expo Turkey by Qatar Fuarı 2018 kapılarını açtı!

Expo Turkey by Qatar'ın 2'ncisi bugün kapılarını açtı. 19 Ocak 2018 tarihine kadar Katar’ın başkenti Doha’da, Doha Exhibition and Convention Center’da devam edecek fuara 150 Türk firması katıldı..

ERA, Bayim Olur Musun Fuarı'nda kazancın sırlarını anlattı!

CNR Expo Center'da dün başlayan Bayim Olur Musun Fuarı'na katılan ERA Gayrimenkul kazancın sırlarını anlattı. 

HOM Design Center'a 13. İMOB İstanbul Fuarı'nda yoğun ilgi!

Eroğlu Gayrimenkul’ün ev ve ofis tasarımına yönelik, özel konseptli yeni alışveriş merkezi HOM Design Center, 24 – 29 Ocak tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilen 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda mobilya sektörünün devleriyle ve ziyaretçileriyle buluşuyor.

HOM Design Center 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda!

Eroğlu Gayrimenkul’ün yeni alışveriş merkezi HOM Design Center, 24 – 29 Ocak tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilen 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda mobilya sektörünün devleriyle ve ziyaretçileriyle buluşuyor.

HOM Design Center, 13. İMOB İstanbul 2017 Fuarı’nda!

HOM Design Center, 24 – 29 Ocak tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilen 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda mobilya sektörünün devleriyle ve ziyaretçileriyle buluşuyor.

Azerbaycan, Türk gayrimenkul sektörü için kurtarıcı pazar oldu!

Bu yıl, Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı Emlak Meseleleri Devlet Komitesi ile Elanexpo Ortaklığında Bakü Expo Center’da geçekleşecek olan, 2. RECEXPO, Uluslararası Gayrimenkul Ve Yatırım Fuarı, sektör profesyonellerini ikinci kez bir araya getirecek.

Koçarlı esnafı EXP0 2016 fuarını ziyaret etti!

Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Antalya Expo Center'da düzenlenen EXPO 2016 Fuarını ziyaret ettiler.

Maltepe M’Expo Center 1 milyon metrekarelik alana kurulacak!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, ilçesinde gerçekleştirdiği hizmetleri ve geleceğe katkı sunacak projeleri Gazetem İstanbul ile paylaştı. Kılıç, "M’Expo Center 1 milyon metrekare inşaat alanına sahip olacak." dedi.

Moskova EXPO Center Haberi

Moskova EXPO Center

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Başkanı İsmail Doğan, "Rusya en çok İtalya ve Çin’le ticaret yapıyor. Bizim de burada pay artırmamız lazım. Fiyatta Çin, tasarımda İtalyan ağırlığını kırmak istiyoruz” dedi.


MOSDER ve Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş (TÜYAP), 12-17 Ocak 2016 tarihlerinde düzenlenecek İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB) öncesi Moskova EXPO Center’daki Mobilya Fuarı’na katılarak Türk mobilya sektörünün tanıtımına yönelik adımlar attı.


23 Kasım’da başlayan ve 27 Kasım’a kadar devam edecek olan "Moskova Mobilya Fuarı"nın resmi açılışına MOSDER Başkanı İsmail Doğan, TÜYAP Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü, Türkiye’nin Moskova Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Halit Oral Akbay ve MOSDER yönetim kurulu üyeleri katıldı.


Fuarın açılış töreni öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen MOSDER Başkanı Doğan, TÜYAP ile birlikte Moskova’da katıldıkları etkinliğin İSMOB ve Türkiye açısından önemli...