19 / 04 / 2024

Moskova Türk mimarlık firmaları

Moskova Türk mimarlık firmaları

Moskova'da 4 bloktan oluşan ve ilk bloğu Kasım ayında açılan K2 Business Park projesinin iç mekan tasarımını ve mimari uygulama projesini, tüm onay projelerini ve koordinasyonunu gerçekleştirdi. İşte detaylar...

Cevizlibağ’daki eski Tercüman binası yıkıldı!

Türk mimarlık tarihinin en ikonik binaları arasında gösterilen İstanbul Cevizlibağ'daki eski Tercüman Gazetesi Binası yeni adıyla Toya Plaza yıkıldı.

Buket Töre Mimarlık İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buket Töre Mimarlık İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Buket Töre tarafından kuruldu.

Seva Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Seva Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Seda Aktürk tarafından kuruldu.

Türkan İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkan İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de kuruldu.

Korkmaz A863-01 Moderna Türk Kahve Makinesi  en uyguna nerede satılıyor? Fiyatları nedir? 30 Ocak 2023 fiyat listesi

Türk kahvesini köz tadında zahmetsiz ve pratik bir şekilde tek tuşla hazırlamak artık çok kolay.

Rusya'nın en büyük borsasında Türk Lirası'na olan talep 17 kat arttı!

Rusya’nın en büyük borsası olan Moskova Borsası’nda Türk Lirası’na ilişkin talebin 2022 yılında geçen yıla kıyasla 17 kat arttığı açıklandı.

Türkel Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Türkel Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Türkel Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Eflatun Bilgisayar Mimarlık Müh. İnşaat Taahhüt Turizm Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yap

Eflatun Bilgisayar Mimarlık Müh. İnşaat Taahhüt Turizm Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkz nakli gerçekleştirildi. Eflatun Bilgisayar Mimarlık Müh. İnşaat Taahhüt Turizm Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Hh Akdoğan Mimarlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hh Akdoğan Mimarlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de İlkay Ertürk tarafından kuruldu.

Nn Yapı Taahhüt Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nn Yapı Taahhüt Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Yunuscan Nurhan tarafından kuruldu.

Ukrayna Limanı'ndan yola çıkan ilk Türk yük gemisi Zonguldak'a ulaştı

Rusya'nın limanlarını abluka altına almasının ardından Ukrayna'da bekleyen gemilere izin çıktı. Türkiye, Ukrayna ve Rusya arasında son dönemde yapılan diplomasi trafiği sonuç verdi. Mariupol'den yola çıkan ilk Türk kuru yük gemisi Zonguldak Limanı'na yanaştı.

Bilal Kotan Yapı Taahhüt Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilal Kotan Yapı Taahhüt Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Bilal Kotan tarafından kuruldu.

Türkmenabad Mimarlık Yapı Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmenabad Mimarlık Yapı Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Babamyrad Abdullayev tarafından kuruldu.

Moskova Türk mimarlık firmaları Haberi

Moskova Türk mimarlık firmaları

Moskova'da emlak ve gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarından olan Storm Properties'in yatırımı olan proje hem iç mekan tasarımı hem de mimarisi ile dikkat çekiyor. 



K2 Business Park, 7 katlı 4 adet özdeş ofis binasının bir aks üzerinde sıralanmasıyla düzenlenmiş bir vaziyet planına sahip. Ofis kompleksi 12 hektarlık yeşil alanın ortasına konumlanmış olup 66 bin metrekare inşaat alanına sahip ve arazide bina yoğunluğu oldukça az.




KAYAALParchitects, K2 Business Park'ı şöyle anlatıyor; 


"Moskova'da Kaluzhsky Karayolu üzerinde iş merkezileri ve konut komplekslerinin bulunduğu hızla büyüyen ve gelişen bölgede yer alır. Moskova kent merkezine ve havaalanına oldukça kolay ulaşılabilinen bir lokasyonda konumlanmıştır. K2 modern bir ofis kompleksi olarak bir kampüs gibi tasarlanmış içerisinde çalışanların ve kampüse gelen ziyaretçilerin tüm ihtiyaçları düşünülmüş ve binanın iç...