25 / 04 / 2024

Msi Sanat Yapı İnşaat adres

Msi Sanat Yapı İnşaat adres

Msi Sanat Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 400 bin TL sermaye bedeli ile Çatalca'da Maksut Abbasoğlu ve Canip Abbasoğlu tarafından kuruldu. 

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy'ün geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy Genel Altyapı, Sanat Yapıları Ve Yol İnşaatı İşi'nin geçici kabulünün yapıldığını duyurdu.

Are Sanat Yapı Otomotiv Kuyumculuk İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Are Sanat Yapı Otomotiv Kuyumculuk İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Aziz Camcı, Erdal Çamlıbel ve Resul Çamlıbel ortaklığında kuruldu. 

İhya Sanat Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

İhya Sanat Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi Sancaktepe'de Yusuf Orhan tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy projesinin altyapı işlerini Serra Mühendislik üstlenecek! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy projesinin altyapı, sanat yapıları ve yol işleri işini yer teslimi Serra Müh. Taah. İnş. San. Tic. Ltd. Şti.'ne gerçekleştirildi. İşte projeyle ilgili detaylar...

Yapı Sanatı Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Yapı Sanatı Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Caner Öngören ve Cüneyt Öngören ortaklığında kuruldu.

CMK Sanat Yapı İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

CMK Sanat Yapı İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Cem Karakuş ve Olgun Gürsoy ortaklığında kuruldu.

Sanat Dizayn Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sanat Dizayn Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Yağmur tarafından kuruldu.

Msi Sanat Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msi Sanat Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 400 bin TL sermaye bedeli ile Çatalca'da Maksut Abbasoğlu ve Canip Abbasoğlu tarafından kuruldu. 

Emlak Konut, Halkalı altyapı ihalesi için İlk Yapı'ya yer teslimi yaptı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Küçükçekmece Halkalı Genel Altyapı, Sanat Yapıları ve Yol İnşaatları İşi ihalesini kazanan İlk Yapı'ya yer teslimi yapıldı...

Emlak Konut Halkalı altyapı ihalesini 101,5 milyonla İlk Yapı kazandı!

Emlak Konut İstanbul Küçükçekmece Halkalı Genel Altyapı, Sanat Yapıları ve Yol İnşaatları İşi ihalesini 101 milyon 504 bin 350 TL + KDV ile İlk Yapı kazandı...

Emlak Konut Halkalı altyapı ve yol inşaatı ihalesine 5 teklif!

Emlak Konut İstanbul Küçükçekmece Halkalı Genel Altyapı, Sanat Yapıları ve Yol İnşaatları İşi ihalesi 5 firmadan teklif geldi...

Opera binaları 'çok disiplinli' yapıda inşa ediliyor!

Kültür ve sanat yapılarından olan opera binaları, diğer performans mekanlarında olduğu gibi işleve bağlı olarak mimarın tasarımını yönlendiriyor. Bu yapı türünün sahip olduğu işlev, yapının formunu Hamlan malzemeleri ve yapım tekniklerini de belirliyor.

Yapı Kredi Kültür Sanat binası yeniden açıldı!

Yapı Kredi Kültür Sanat binası, Teğet Mimarlık imzasıyla geçirdiği renovasyonun ardından kısa süre önce Beyoğlu, Galatasaray’daki yerinde yeniden kapılarını açtı.

Msi Sanat Yapı İnşaat adres Haberi

Msi Sanat Yapı İnşaat adres

Msi Sanat Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 400 bin TL sermaye bedeli ile Çatalca'da Maksut Abbasoğlu ve Canip Abbasoğlu tarafından kuruldu. 

Msi Sanat Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Yurtiçi ve yurtdışı resmi ve özel her türlü inşaat taahhütve montaj işlerini yapmak. Her türlü inşaat işlerini yapmak için kendi hesabına veya özel ve tüzel kişiler namına arsalartemin etmek bu arsaları parselleyip pazarlamak kat karşılığı inşaat yapmak yaptırmak kiraya vermek kiralamak, gayrimenkullerin alım satımı parselasyon ve imar işlerini yapmak bu gayrimenkuller üzerinde şahsi ve ayni haklar tesis etmek toptan veya bölüm olarak satmak kiralamak ve kiraya vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Adres: Ferhatpaşa Mah.Göçmenler Sok. No.12/A ÇATALCA