17 / 04 / 2024

MSN Turizm istanbul şubesi

MSN Turizm istanbul şubesi

İstanbul merkezli olan MSN Turizm geçtiğimiz günlerde Girne Karşıyaka Şııbesi'nin açılışını verdiği kokteyl ile yaptı. Metro Travel ile alt acenta sözleşmeliği olan şirket Metro Travel olarak Girne Karşıyaka'da hizmet vermeye başladı.

Msn Royal Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Msn Royal Turizm Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Mehmet Göz ve Nesrin Helvacıoğlu ortaklığında kuruldu.

Msn Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

Msn Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla Şubesi bugün Tuzla'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Nejat Erbil Ağman tarafından açıldı.

MSN Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Uğur Mumcu Şubesi açıldı!

MSN Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Uğur Mumcu Şubesi bugün Kartal'da 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

MSN Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Soğanlık Şubesi açıldı!

MSN Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Soğanlık Şubesi bugün Kartal'da 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

İstanbul Seyahat Turizm Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

İstanbul Seyahat Turizm Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi 2 bin TL sermaye ile 26 Haziran 2015 tarihinde İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta kuruldu.

S Lımousıne İstanbul Vale Ve Turizm Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Lımousıne İstanbul Vale Ve Turizm Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gürcan Çarkçı tarafından 100 bin TL sermaye ile 24 Haziran 2015 tarihinde Esenyurt'ta kuruldu.

Erak Peyzaj Petrol Taşımacılık Turizm İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Erak Peyzaj Petrol Taşımacılık Turizm İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi 2 milyon 500 bin TL sermaye ile 24 Haziran 2015 tarihinde Avcılar'da açıldı.

Uç Git Turizm Callcenter Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Uç Git Turizm Callcenter Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Mehmet Tercan Şube Müdürlüğü'nde 80 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Beylikdüzü'nde açıldı.

Cindioğlu İnşaat Gıda Turizm Kuyumculuk Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Cindioğlu İnşaat Gıda Turizm Kuyumculuk Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Derviş Coşkun Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Fatih'te açıldı.

İstanbul Metropolitan Tours Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Metropolitan Tours Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Demircan tarafından 100 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Küçükçekmece' de kuruldu.

Öke Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Öke Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Yunus Alan tarafından Şube Müdürlüğü'nde 150 bin TL sermaye ile 15 Haziran'da Yeşilköy'de açıldı.

İstanbul Kervansaray Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi Harbiye Şubesi açıldı!

İstanbul Kervansaray Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi Harbiye Şubesi; 62 milyon 500 bin sermaye ile 8 Haziran' da Şişli, Harbiye Ergenekon Mahallesi Halaskargazi Caddesi' nde açıldı.

Ever İstanbul Avrupa Otelcilik Turizm Ticaret Anonim Şirketi Four Poınts By Sheraton Otel Batışehir İstanbul Şubesi açı

Ever İstanbul Avrupa Otelcilik Turizm Ticaret Anonim Şirketi Four Poınts By Sheraton Otel Batışehir İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye ile Bağcılar'da 3 Haziran'da açıldı.

MSN Turizm istanbul şubesi Haberi

MSN Turizm istanbul şubesi

Açılışa, MSN Turizm Genel Müdürü Sayın Nejat Erbil Ağman, Şube Müdürü Halil Safi Bahşi, Metro Travel Acentalar Sorumlusu Tolga Tükenmez, Yurtiçi Turlar Müdürü Yılmaz Polat, İzmir Metro Travel Müdürü Mehmet Diş, İzmir Metro Turizm Bölge Müdürlüğü'ne temsilen MSN Turizm. Girne Karşıyaka Subesi'nin acılısını seçkin davetlilerin katıldığı Terminaller Müdürleri Mete Fidan ve Cihat Can Giirlevik ile İzmirliler katıldı. 


Açılan 'TURSAB A Belgeli' turizm seyahat acentesinde, Metro Turizm ve Travel olarak tüm ürünlerin pazarlanacağını belirten yetkililer, "Metro otobüslerinin biletlerinin yanı sıra IDO ve BILETIX biletleri, yurtiçi ve yurtdışı otel, tur ve tatil rezervasyonları, Cruise Gemi seyahatlari, kültür turları ile İzmir halkına Girne Karşıyaka'dan dünyaya açılan pencere olarak hizmet verecektir" şeklinde konuştu. 

Sabah...