18 / 04 / 2024

MSN Turizm karşıyaka şubesi

MSN Turizm karşıyaka şubesi

İstanbul merkezli olan MSN Turizm geçtiğimiz günlerde Girne Karşıyaka Şııbesi'nin açılışını verdiği kokteyl ile yaptı. Metro Travel ile alt acenta sözleşmeliği olan şirket Metro Travel olarak Girne Karşıyaka'da hizmet vermeye başladı.

Mega Yapı'dan Karşıyaka ve Bornova'ya konut projeleri yolda!

Mega Yapı, İzmir Karşıyaka’da 73 dairelik butik bir projeye hazırlanıyor. Projede satışlar Şubat 2018’de başlayacak. Bornova’da 160 dairelik bir proje* için de hazırlanan şirket Çeşme’de de turizm yatırımı planlıyor.

Savranoğlu, Best Western Premier Karşıyaka'yı açtı!

Deri, inşaat, turizm, perakende ve tarım sektörlerinde faaliyet gösteren grup, lüks segmentteki ikinci oteli olan 118 odalı Best Western Premier Karşıyaka’yı hizmete açtı. İşte ayrıntılar...

Karşıyaka'ya Turizm Master Planı hazırlanıyor!

Karşıyaka Belediyesi ve Yaşar Üniversitesi, Karşıyaka'nın Turizm Master Planı'nı hazırlamak için bir araya geldi. 5 yıllık Turizm Master Planı için sona yaklaşıldı.

Karşıyaka Turizm Master Planı Ağustos'ta tamam!

Eğitim ve kültür sanat konularında ortak projeler üreten, son olarak Karşıyaka’nın Turizm Master Planını hazırlamak için bir araya gelen Karşıyaka Belediyesi ve Yaşar Üniversitesi, 5 yıllık plan için sona yaklaştı.

Karşıyaka Belediyesi turizm master planını imzaladı!

Karşıyaka Belediyesi, ilçeyi turizmde marka kent haline getirmek ve ilçenin 5 yıllık Turizm Master Planı'nı hazırlamak amacıyla Yaşar Üniversitesi ile protokol imzaladı.

Karşıyaka, ITB Berlin Turizm Fuarı'nda tanıtılacak!

Karşıyaka'yı turizmde dünya vitrinine taşımak için çalışmalarına hız veren Karşıyaka Belediyesi, İZKA'nın destekleriyle, ITB Berlin Turizm Fuarı'na katılacak. Fuarda Karşıyaka'nın tarihi ve turistik değerleri tanıtılacak.

MSN Turizm Karşıyaka şubesi açıldı!

İstanbul merkezli olan MSN Turizm geçtiğimiz günlerde Girne Karşıyaka Şııbesi'nin açılışını verdiği kokteyl ile yaptı. Metro Travel ile alt acenta sözleşmeliği olan şirket Metro Travel olarak Girne Karşıyaka'da hizmet vermeye başladı.

Karşıyaka Siesta O2'de 110 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Karşıyaka Siesta O2'de fiyatlar 110 bin liradan başlıyor. Önümüzdeki hafta satışa çıkacak olan projede; çocuk oyun alanları, sauna, spor alanları, yüzme havuzu, fitness center bulunuyor...

Karşıyaka Güneş Tarlası projesi için ilk kazma vuruldu!

Karşıyaka Belediyesi'nin Sürdürülebilir Enerji Eylem Planı'nda yer alan "Güneş Tarlası" projesi için ilk kazma vuruldu. 2014 yılı Haziran ayı başlarında tamamlanması planlanan proje ile 493 KW'lık güneş enerjisi elde edilecek.

Hüseyin Mutlu Akpınar: Karşıyaka'da öncelikli hedef kentsel dönüşüm!

CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, seçimleri açık ara farkla kazanacaklarını ve mutlu insanların yaşadığı bir ilçe yaratacaklarını söyledi. Akpınar 'Karşıyaka'da öncelikli hedef kentsel dönüşüm' dedi...

Konak ve Karşıyaka tramvay ihalesi yapıldı!

İZMİR Büyükşehir Belediyesi, 12.6 km'lik Üçkuyular-Halkapınar ve 9,7 km'lik AlayAbey-Mavişehir tramvay hatlarının ihalesini yaptı. Konak ve Karşıyaka tramvay ihalesinde en yüksek teklifi Doğuş İnşaat firması verdi...

İzmir Karşıyaka Stadı tanıtıldı!

Bahadır Kul'un katılımıyla düzenlenen toplantıda konuşan Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Fatih Diniz, söz konusu projenin sadece 15 günde bir maç izlenecek alan olmaması gerektiğini söyledi.

Karşıyaka Stadı'nın tanıtımı yapıldı!

Karşıyaka Stadı'nın tanıtımı yapıldı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ ) tarafından ihalesi yapılan ve değerlendirme aşamasında olan stat yılın her zamanı kullanabilecek şekilde tasarlandı...

MSN Turizm karşıyaka şubesi Haberi

MSN Turizm karşıyaka şubesi

Açılışa, MSN Turizm Genel Müdürü Sayın Nejat Erbil Ağman, Şube Müdürü Halil Safi Bahşi, Metro Travel Acentalar Sorumlusu Tolga Tükenmez, Yurtiçi Turlar Müdürü Yılmaz Polat, İzmir Metro Travel Müdürü Mehmet Diş, İzmir Metro Turizm Bölge Müdürlüğü'ne temsilen MSN Turizm. Girne Karşıyaka Subesi'nin acılısını seçkin davetlilerin katıldığı Terminaller Müdürleri Mete Fidan ve Cihat Can Giirlevik ile İzmirliler katıldı. 


Açılan 'TURSAB A Belgeli' turizm seyahat acentesinde, Metro Turizm ve Travel olarak tüm ürünlerin pazarlanacağını belirten yetkililer, "Metro otobüslerinin biletlerinin yanı sıra IDO ve BILETIX biletleri, yurtiçi ve yurtdışı otel, tur ve tatil rezervasyonları, Cruise Gemi seyahatlari, kültür turları ile İzmir halkına Girne Karşıyaka'dan dünyaya açılan pencere olarak hizmet verecektir" şeklinde konuştu. 

Sabah...