19 / 04 / 2024

MTSB İnşaat çekmeköy

MTSB İnşaat çekmeköy

MTSB İnşaat'ın Çekmeköy'de hayata geçirdiği Stimbol projesi yakında satışa çıkacak. Proje 24 ay sonra da teslim edilecek...

Agp Yapı İnşaat Proje Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Agp Yapı İnşaat Proje Yönetimi Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Güllü tarafından kuruldu.

Manga Lojistik İnşaat Metal Yönetim Ve Servis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manga Lojistik İnşaat Metal Yönetim Ve Servis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Kocaman tarafından kuruldu.

Eskioğlu Gayrimenkul İnşaat Site Yönetimi Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eskioğlu Gayrimenkul İnşaat Site Yönetimi Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Eskioğlu tarafından kuruldu.

İnşaat malzemeleri yıllık ihracatı 34.3 milyar dolar!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) tarafından hazırlanan Dış Ticaret Endeksi’nin ekim ayı sonuçları resmen belli oldu. İnşaat malzemeleri yıllık ihracatı 34.3 milyar dolar oldu. İşte ayrıntılar...

Rito Mimarlık İnşaat Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rito Mimarlık İnşaat Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Dilek Şimşek tarafından kuruldu.

Öz Seyithan Madencilik Beton Santralleri İnş. Taah .İnş. A.Ş Çekmeköy Şubesi açıldı!

Öz Seyithan Madencilik Beton Santralleri İnş. Taah .İnş. A.Ş Çekmeköy Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erol Işık tarafından açıldı.

Horanioğlu İnşaat Proje Yönetimi Şirketi kuruldu!

Horanioğlu İnşaat Proje Yönetimi Şirketi Kağıthane’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed H M Al Horanı tarafından kuruldu.

Dhamma İnşaat Proje Yönetimi Yazılım Limited Şirketi kuruldu!

Dhamma İnşaat Proje Yönetimi Yazılım Danışmanlığı Limited Şirketi Sarıyer’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Caner Balkaya ve Mahmut Güven tarafından kuruldu.

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik!

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31623 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat!

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede?

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Çekmeköy'deki o inşaatın sahibi gözaltında!

İstanbul'da 4 ve 8 yaşlarındaki iki kardeşin Çekmeköy'deki bir inşaat alanındaki asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturmanın başlatılmasının ardından inşaat sahibi O.A "Taksirle ölüme sebebiyet verme" suçundan gözaltına alındı.

İstek Gayrimenkul İnşaat Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

İstek Gayrimenkul İnşaat Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Şakacı tarafından kuruldu.

MTSB İnşaat çekmeköy Haberi

MTSB İnşaat çekmeköy


MTSB İnşaat İstanbul'un Anadolu Yakası Çekmeköy'de yeni konut projesine başlıyor. Konut ve ticaret alanlarından meydana gelecek.