17 / 04 / 2024

Mücella Tarhan

Mücella Tarhan

Türkiye'de, her yıl ciddi oranda büyüyen "ev turizmi" pazarında kayıt dışı kiralanarak önemli miktarda vergi kaybına yol açtığı iddia edilen tatil yörelerindeki konutların, kayıt altına alınması için çalışma başlatıldığı bildirildi.

İkinci evler konaklama alışkanlıklarını değiştiriyor!

Bilgi Çağı tüketicinin iletişim hak arama gücünü Internet ve mobil teknolojiler ile yükseltiyor…

Aslayanmaz Tasarım İnşaat Otomotiv Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslayanmaz Tasarım İnşaat Otomotiv Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de İsmail Tarhan tarafından kuruldu.

Jade Mücella Elles ve Kerem Göğüş gayrimenkul dolandırıcılığı suçundan beraat etti!

Wilma Elles ile eski eşi Arif Kerem Göğüş'ün dolandırıcılık davasında mahkeme beraatleri yönünde kararı aldı. 

İnşaat sektörü yaşamımızdaki değişikliklerden etkileniyor!

MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, EMEA bölgesindeki en büyük marka ve iş dünyası festivali Brand Week İstanbul’da “21. Yüzyılda Evimiz Neresi?” başlıklı panelde Fütürist Ufuk Tarhan ile buluştu. Boysanoğlu, “İnşaat sektörü de yaşamımızdaki değişikliklerden nasibini alıyor" dedi.

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi TBMM'de!

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kuşadası'nda kayan evlerin mağdurları 7 yıldır seslerini duyurmak istiyor!

Kuşadası'ndaki Mücella Emgin, Dergah ve Özgün Evler sitelerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle evlerini boşaltan apartman sakinlerinin umutsuz bekleyişlerine 7 yılda da devam ediyor.

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi mecliste!

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Nurzek İnşaat Yalıtım Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nurzek İnşaat Yalıtım Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammedali Tarhan tarafından kuruldu.

Mimarlar Odası 'Kanal İstabul' için toplandı!

Mimarlar Odası, Kanal İstanbul su yolu projesi ÇED raporu ile ilgili toplantı düzenledi. Mücella Yapıcı, toplantıda ÇED raporuyla ilgili sunum yaptı.

Fsi Danışmanlık Ve Gayrimenkul Yatırımı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fsi Danışmanlık Ve Gayrimenkul Yatırımı Ticaret Anonim Şirketi Alı Rıza Egesel ve Ogan Tarhan ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gümüşhane Devlet Hastanesi inşaatına ilişkin 6 sorun mecliste!

Gümüşhane Devlet Hastanesi inşaatının ihale süreci ve bitim tarihi meclis gündemine taşındı. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, konuya ilişkin sorularını Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a sordu..

Kuşadası Belediyesi'nden 700 TL kira yardımı!

Kuşadası Belediye Meclisi, 2017 yılının ilk toplantısını yaptı. Belediye Meclisi’nde, 2014 yılında yaşanan toprak kaymasında evleri zarar gören Mücella Emgin, Dergah ve Özgün siteleri sakinlerine yapılan kira yardımının 2017 yılı boyunca 700 TL olarak sürdürülmesine karar verildi.

Seyyah Gayrimenkul Danışmanlığı Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Seyyah Gayrimenkul Danışmanlığı Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mücella Susmazer imzasıyla kuruldu.

Erta Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erta Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Serkan Efendiler, Mesut Koyuncu, Hamdullah Tarhan ve Cumali Tarhan imzasıyla kuruldu.

Mücella Tarhan Haberi

Mücella Tarhan

TÜRSAB Ev Turizmi Komitesi Başkanı Mücella Tarhan, "Maliye Bakanı, yazlıkların kiralanması ile ilgili vergi mevzuatının düzenlenmesi konusunda Gelir İdaresi Başkanlığı ile bir çalışma içerisinde olduklarını söyledi. Hatta yaz mevsiminin başından itibaren 15 bin müfettişin, başta yabancılar olmak üzere Türkiye'de ikinci konut sahiplerinin kısa dönemdeki kiralamalarını takibe almak üzere görevlendirildiğini aktardı" dedi. Türkiye Otelciler Federasyonu'ndan Mehmet İşler de; Türkiye'nin bu kayıt dışılıktan 8-10 milyon dolar arasında turizm geliri zararı var. Bakanlığa, "Kayıt altına alınsınlar, vergilerini versinler ve standartlara uysunlar dedik" ifadesini...