28 / 03 / 2024

muğla kaçak inşaatlar

muğla kaçak inşaatlar

Muğla Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından 'Birinci Grup Anıtsal Yapı' olarak tescillenen Fethiye'nin Kayaköy Mahallesi'nde, kaçak inşaat yapılması çevre halkının tepkilerine neden oldu. 

Bodrum'da mühürlenen projelere belediyeden ruhsat verildiği iddiası!

Bodrum’da imara ve ruhsata aykırı 8 projenin inşaatı mühürlenmişti. Bu projelere eski belediye başkanı Mehmet Kocadon döneminde ruhsat alındığı iddia edildi. 

Muğla sahilleri kaçak inşaatlarla doldu!

İki yıl önce Muğla'da İl Özel İdaresi ve belde belediyelerinin kapatılması, denetimsizlik ve kaçak yapılaşmanın önünü açtı. Kurumlar arasındaki yetki karmaşası yüzünden devam eden inşaatlara yıkım kararı verirken bir başkası çalışma ruhsatı veriyor.

Çeşme'de hazine arazisine kaçak inşaat yapıldı!

İzmir'in Çeşme ilçesinde hazine arazisi üzerinde kaçak inşaat kazısı yaptığı tespit edilen 6 kişi göz altına alındı. 

Datçalılardan kaçak inşaat isyanı: Kaçak yapıların inşaatı sürüyor, hukuk işlemiyor!

Datça’nın Emecik Mahallesi Karaincir mevkiindeki mahalle sakinleri, 3. derece sit alanında Yapı Tatil Tutanağına rağmen inşaat çalışmaları süren 40 adet kaçak inşaatın durdurulmasını istedi. 

Kaçak inşaat yapmıştı: Cafer Mahiroğlu, kaçak bölümü mühendisin habersiz yaptığını söyledi!

Halk Tv patronu Cafer Mahiroğlu'nun İstanbul Boğazı manzaralı Sarıyer'deki 300 metrekarelik villasına 400 metrekare kaçak bölüm ilave etmesine ilişkin yeni açıklaması ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

İçişleri Bakanlığı, kaçak inşaatlar sebebiyle Çeşme Belediyesine soruşturma izni verdi!

İçişleri Bakanlığı, yıkım kararı verilmiş olan 12 binayı yıkmadığı için Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran ve iki bürokratı hakkında soruşturma izni verdi.

Muğla'da hazine arazisine kaçak konut inşaatı yapmıştı! İnşaat kendi elleriyle yıktırıldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı yaz turizminin en canlı mahallelerinden biri olan Türbükü'de bir inşaatçı, hazine arazisine kaçak inşaat yapmıştı. Söz konusu inşaat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşaat sahibine yıktırıldı.

Hazine arazisine yaptığı kaçak inşaatı kendi yıkmak zorunda kaldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Türkbükü Mahallesi’nde hazine arazisine kaçak konut inşa eden kişiye Milli Emlak Müdürlüğü ekipleri engel oldu. İnşaatı yine sahibi yıkmak zorunda kaldı.

Mersin İKK'dan TOKİ’ye ‘kaçak inşaat’ iddiası!

TMMOB Mersin İl Koordinasyon Kurulu, TOKİ’nin Mezitli Bozön’deki toplu konut projesinin imar planları bulunmayan bir alanda, mimari ve temel mühendislik projelerinin onayı olmadan kaçak olarak sürdüğünü iddia edip, bunun kabul edilemeyeceğini duyurdu.

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceğiz!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası'nda  ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

TOKİ Muğla projesi için yeni tarih açıklandı! 304 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Muğla projesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Muğla projesi için yeni tarih açıklandı. TOKİ Muğla projesinde 304 konut yer alacak.

TOKİ Muğla projesi için yeni tarih resmen açıklandı! 304 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın!

TOKİ Muğla projesi için yeni tarih resmen açıklandı. Seydikemer ilçesinde inşa edilecek olan 304 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın...

TOKİ Muğla projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 304 yeni konutu aman kaçırmayın!

TOKİ Muğla projesi için tarih resmen belli oldu... Tam 304 yeni konutu aman kaçırmayın... İşte TOKİ Muğla 2023 projesi detayları...

TOKİ Muğla projesi için resmen son dakika müjdesi geldi! 500 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Muğla projesi için resmen son dakika müjdesi geldi... Tek bir ilçede inşa edilecek tam 500 yeni konutu sakın kaçırmayın...

TOKİ Muğla projesi için son dakika müjdesi! 546 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Muğla projesi için son dakika müjdesi geldi. 546 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

muğla kaçak inşaatlar Haberi

muğla kaçak inşaatlar

Muğla Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından Birinci Grup Anıtsal Yapı' olarak tescillenen Fethiye'nin Kayaköy Mahallesi'nde, pek çok inşaat sahibi kaçak yapı inşa ediyor. 

Hürriyet'te yer alan habere göre; koruma altında bulunan bu köyde kaçak ve ruhsatsız yapılar inşa ediliyor. 132 ada 45 parsel ile 132 ada 37 parselde durmadan devam eden inşaatlar hem köylülerin hem de ziyaretçilerin tepkisini topluyor. Kayaköy Mahalle Muhtarı Metin Ekiz, "Mahallemizde şu an biten ve devam eden 150 kadar kaçak yapı var. Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerini gören işçiler hemen inşaattan uzaklaşıyor. Ekipler gidince tekrar çalışmalarını sürdürüyorlar. Özelikle gece saatlerinde inşaata malzeme indiriyorlar. Mahallemizin kaçak yapılarla anılmasını istemiyoruz. Yetkililerimizin kaçak yapılaşma konusunda elinden geleni yapacaklarına inanıyorum. Kayaköy'e hepimizin sahip çıkması gerekiyor" dedi.