19 / 04 / 2024

muğla mirage marina bodrum fiyatları

muğla mirage marina bodrum fiyatları

Mirage Marina Bodrum projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor. Projedeki daireler yaz ve kış mevsimi kullanımına uygun olarak planlanıyor...

Martı GYO Muğla Marmaris Orhaniye Marina değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla Marmaris Orhaniye Marina değerleme raporunu yayınladı...

Muğla Mirage Marina Bodrum fiyatları!

Mirage Marina Bodrum projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor. Projedeki daireler yaz ve kış mevsimi kullanımına uygun olarak planlanıyor...

Muğla Marina projesinin ÇED süreci başlatıldı!

Muğla Yalıkavak Tilkicik Koyu’nda Aksoy Bodrum Taşınmaz Yatırımları A.Ş. tarafından yapılması planlanan Marina projesi için, ÇED süreci başlatıldı. Konuyla ilgili Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, ''150 yatlık marina için çok ciddi bir deniz dolgusu ve dalgakıranlar gerekiyormuş'' dedi.

Muğla Marmaris Orhaniye Marina revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Muğla Marmaris Orhaniye Marina değerleme raporu revize edildi.

Martı GYO Muğla Marmaris Marina değerleme raporunu yayınladı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Martı GYO Muğla Marmaris Marina değerleme raporunu yayınladı.

Muğla Güllük Marina Projesi için soru önergesi hazırlandı!

CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, eski Güllük Limanı ve Güllük Marina Projesi konusundaki belirsizlik hakkında Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun cevaplaması istemiyle bir yazılı soru önergesi verdi.

Muğla Marmaris Orhaniye Marina değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla Marmaris Orhaniye Marina değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı.

Muğla'daki iki marina Haziran'da ve Ekim'de tamamlanacak!

Yaklaşık 800 yat kapasiteli iki marinanın tamamlanmasıyla Muğla'da 7- 8 bin kişinin istihdam edileceği, marinalara bağlanan yatların tarımdan sanayiye kadar birçok sektöre katkı sağlayacağı açıklandı.

Bodrum Mirage Marina iletişim bilgileri!

40 blok şeklinde yükselen projede her blokta 4 daire bulunuyor. Muğla İl'i Bodrum'da yükselen Bodrum Mirage Marina iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0216 363 04 74 olarak belirlendi.

Muğla'daki mavi bayraklı plaj sayısı 89'a çıktı!

Muğla'da mavi bayrak alan plaj sayısı bir önceki yıla göre 5 artarak 89'e ulaştı. 7 Marina ve 6 da yat mavi bayrak alarak Muğla'daki mavi bayrak sayısı toplamda 102 oldu

Muğla'da mavi bayrak sayısı 102'ye çıktı!

Muğla'da mavi bayrak alan plaj sayısı bir önceki yıla göre 5 artarak 89'e ulaştı. 7 Marina ve 6 da yat mavi bayrak alarak Muğla'daki mavi bayrak sayısı toplamda 102 oldu...

Muğla Akyaka'da sazlık alanda çıkan yangın söndürülemiyor!

Muğla'nın Ula ilçesine bağlı Akyaka beldesindeki sazlıklarda çıkan yangın, şiddetli rüzgarın etkisiyle hızla yayılıyor. Yaklaşık 500 dönüm sazlık alanda etkili olan yangın nedeniyle beldenin üstü dumanlarla kaplandı...

Mustafa Hakan Güvençer: Muğla’nın marka kent olması için düğmeye bastık!

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, “Proje kapsamında, logo oluşturulması, tanıtım ve belgesel filmi, tanıtıcı yayın, fotoğraf çekimleri, özgün müzik yapımı, bilbord, afiş, saha araştırması çalışmalar yürütülmekte” dedi.

muğla mirage marina bodrum fiyatları Haberi

muğla mirage marina bodrum fiyatları

Konut teslimlerinin 31 Aralık 2017 tarihinde yapılması planlanan Mirage Marina Bodrum projesi 4 bin 510 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 

Muğla Mirage Marina Bodrum projesi 10 blokta toplam 40 adet konuttan meydana geliyor. Mirage Marina Bodrum projesi 2+1 ve 3+1 daire tipleri sunuluyor. 

Bodrum Mirage Marina Konutları'nda daire büyüklükleri 2+1'lerde 80 metrekare, 3+1'lerde 160 metrekare olarak tasarlandı.

Muğla Mirage Marina Bodrum fiyatları!

2+1 daire fiyatları 895 bin TL’den

3+1 daire fiyatları 1 milyon 200 bin TL’den başlıyor


Mirage Marina Muğla Konutları, çocuk oyun alanları, fitness, sauna, cafe, yüzme havuzu gibi olanaklar da sunuyor. 

 

Mirage Marina Bodrum güncel fiyat bilgisi!

Tel: 0216 363 04 74

Web: www.miragemarina.com

Gizem...