26 / 04 / 2024

Muğla Ula geyik kanyonu

Muğla Ula geyik kanyonu

Bünyesinde barındırdığı irili ufaklı eşsiz görünümdeki şelaleleri, bitki örtüsü, yaban hayatı ve parkurları ile son yıllarda doğaseverlerin dikkatini çeken Muğla'nın "Gizli doğa cenneti" olarak nitelendirilen Geyik Kanyonu'nu turizme kazandırılıyor.

Muğla'da imarlı 8 arsa satılacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar bu tarihi sakın kaçırmayın!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Muğla Ula'da yer alan 8 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 19 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Muğla Belediyesi'nden büyük fırsat! O ilçede 14 arsa ve arazi satacak!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Muğla Ula'da 14 adet arsa ve arazi satacak. Söz konusu ihale 30 Kasım 2022 tarihinde yapılacak.

Muğla'da 13 arsa ile 1 arazi satılıyor! Arsa almak isteyenler dikkat! 

Muğla ili Ula Belediye Başkanlığı, Muğla ili, Ula ilçesinde yer alan 13 adet arsa ile 1 adet araziyi satıyor. İşte ayrıntılar ve fiyatlar...

Muğla'da konut imarlı 7 arsa satılacak! Arsa alacaklar dikkat!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Ula Esentepe ve Elmalı'da yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 12 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Tatilcilerin gözdesi Muğla'da konut alanı imarlı arsalar satılıyor! Sakın kaçırmayın!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Muğla Ula'da yer alan 8 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 21 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Muğla'da belediyeden kiralık akaryakıt istasyonu! İhalesi 27 Temmuz'da!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Muğla Köprübaşı Mahellesi Kavacık Mevkii'nde yer alan akaryakıt istasyonu için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Muğla'da imarlı arsa fırsatı! Ula Belediyesi 10 adet arsa satıyor!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Muğla Ula'da yer alan 10 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış bedelleri 574 bin 541 liradan başlıyor.

Muğla Ula Belediyesi 5 arsa satıyor! 996 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Muğla Ula Belediye Başkanlığı, Muğla ili, Ula ilçesi, Esentepe Mahallesi'nde yer alan 5 arsayı 996 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Muğla Akyaka imar planları için karar verildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından askıya çıkarılan  Muğla'nın Ula ilçesi Akyaka Mahallesi İmar Planı Revizyonuna karşı Akyakalılar tarafından Muğla 3. İdare Mahkemesine açılan yürütmeyi durdurma talepli iptal davası sonuçlandı.

Muğla Akyaka İmar Planı Revizyonu için yürütmeler durduruldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından askıya çıkarılan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Muğla’nın Ula ilçesi Akyaka Mahallesi İmar Planı Revizyonlarına karşı açılan dava sonunca yürütmeyi durdurma kararı alındı. 

Muğla Büyükşehir Belediyesi 111 adet gayrimenkulü kiraya veriyor!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bodrum, Dalaman, Datça, Fethiye, Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Milas, Ortaca, Seydikemer, Ula ve Yatağan'da yer alan gayrimenkulleri kiraya verecek.

Muğla Ula'daki 13 milyonluk tünel ne olacak?

Muğla, Ula’daki Akyaka Mahalle Kavşağı Proje inşaatına ilişkin Gökova Ekolojik Yaşam Derneği’nin açtığı davayı görüşen İstinaf Mahkemesi projenin tekrardan incelenmesine karar verdi. Fakat mahkemenin kararı sonrası kavşak ve tünellerin akıbetinin ne olacağı merak konusu oldu.

Muğla'daki bazı alanlar hassas alan olarak ilan edildi!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararı ile Muğla'ya bağlı Menteşe, Milas, Marmaris ve Ula ilçelerindeki bazı alanlar hassas alan olarak ilan edildi..

Muğla Ula geyik kanyonu Haberi

Muğla Ula geyik kanyonu

MUĞLA'NIN Ula ilçesine bağlı Arıcılar köyü sınırlarında yer alan 20 kilometre uzunluğundaki Geyik Kanyonu'nun bölge turizmine kazandırılması için çalışma yürütülüyor. Geyik Kanyonu, son yıllarda doğa sporcuları ve fotoğrafçılar tarafından ilgi görüyor. İsmini, geyiklerin geçiş güzergahı olmasından alan Geyik Kanyonu, bünyesinde barındırdığı irili ufaklı eşsiz görünümdeki şelaleleri, bitki örtüsü, yaban hayatı ve parkurları ile Muğla'nın "Gizli doğa cenneti" olarak anılıyor. 


Destek almaya hak kazandı 

Kanyonu daha geniş kitlelere tanıtmak, daha fazla sayıda yerli ve yabancı ziyaretçi ile buluşturmak amacıyla Ula Kaymakamlığı tarafından hazırlanan "Doğal Cennet Geyik Kanyonu Projesi", 2013 yılı Turizm Altyapısı Mali Destek Programı Kapsamında Güney Ege Kalkınma Ajansına (GEKA) sunuldu. Proje başarılı projeler arasında değerlendirilerek maddi destek almaya hak kazandı. 



Hedef büyük tutuluyor 

Ula Kaymakamı Ali Yılmaz, gazetecilere, Geyik Kanyonu'nun turizme kazandırılması...