25 / 04 / 2024

Muhammed Bilal Yavuz

Muhammed Bilal Yavuz

Yiğit Oluşum Yapı Denetim Limited Şirketi, Muhammed Bilal Yavuz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Ocak'ta Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Yeşilköy İskele Caddesi'nde kuruldu.

Sarayhan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarayhan Gayrimenkul Ticaret Şirketi  Zeytinburnu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Türkhan, Enes Türkhan,  Mesut  Türkhan,  Muhammed Bilal Türkhan, Ömer Faruk Türkhan, Veysel Türkhan tarafından kuruldu.

Psl Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Psl Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 250 bin TL sermaye bedeli Muhammed Bilal Yavuz tarafından kuruldu. 

Kaanlar İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kaanlar İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 60 bin TL sermaye ile bugün Muhammet Kaan, Yasin Kaan, Muhammed Bilal Kaan ve Necmeddin Kaan imzasıyla kuruldu.

Üsküdar Gençlik Akademisi'nin kurdelasını Bilal Erdoğan kesti!

Üsküdar Gençlik ve Eğitim Merkezi Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın da katıldığı törenle açıldı.

Yavuz Bingöl Sokak'ın adı Berkin Elvan Sokak oldu!

Yavuz Bingöl’e bir tepki de İzmir’den geldi. Narlıdere’de bulunan Yavuz Bingöl Sokağı isminin değiştirilmesi için harekete geçildi. Sokağın adı, belediye meclisi kararıyla Berkin Elvan Sokağı olarak değiştirildi. İşte detaylar...

Bilal Uludağ: Sarıçam Adana'nın yaşam merkezi olacak!

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek’in yanı sıra Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ da Çukurova Press’i ziyaret ederek, imtiyaz sahibi Engin Kanber ile görüştü

Nazım Yavuz: Bitkilendirilmiş çatılar desteklenmeli!

2015 yılında bitkilendirilmiş çatı sektöründe yüzde 20 büyüme bekleyen ÇATIDER Başkanı M. Nazım Yavuz, bitkilendirilmiş çatıların yaygınlaşması için gelişmiş ülkelerde olduğu gibi, yerel yönetimlerce desteklenmesini öneriyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün çalışmaları havadan görüntülendi!

İstanbul’un 3. Boğaz Köprüsü olan Yavuz Sultan Mehmet Köprüsü’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Köprünün ayakları ‘A’ şeklini aldı bile. Köprünün inşaat çalışmaları havadan görüntülendi...

Kenan Yavuz: Star Rafinerisi şimdiden 3 ödül aldı!

SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz yaptığı açıklamada, "Dünyanın en ileri teknolojisine sahip, ülkemizin en büyük yerlileştirme projesi STAR Rafinerisi ile pek çok alanda ilkleri gerçekleştiriyoruz." dedi.

Yavuz Selim Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yavuz Selim Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Kaban, Şeyda Kaban tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da Küçükçekmece, Halkalı Mahallesi'nde kuruldu.

Yavuz Özcan Parkı ve çevre düzenleme ihalesi gerçekleşti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Yavuz Özcan Parkı içinde Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) lokalinin yıkımını da içeren eski Özel İdare Alanı Çevre Düzenlemesi ihalesine, 22 firma katıldı.

Yavuz Selim Köşger: Sinop'a Nükleer OSB kurulsun!

Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, “Nükleer santral yapımında kullanılacak malzemeler Sinop’ta üretilsin. Bunun için de burada Nükleer OSB kurulmasını istiyoruz. Santralin şehre bir külfeti olacaksa, nimeti de olmalı” dedi.

Hz. Muhammed'in evinin olduğu bölge yıkılıp yerine rezidans mı yapılacak?

İngiliz Independent gazetesi, Mekke'nin tarihi dokusunun tehlikede olduğunu belirtti. İçinde Hz. Muhammed'in (S.A.V.) evinin de bulunduğu bölgenin yıkılacağını kaydetti. Yerine Kral Abdullah için rezidans yapılacağını iddia etti...

Muhammed Bilal Yavuz Haberi

Muhammed Bilal Yavuz

Yiğit Oluşum Yapı Denetim Limited Şirketi, Muhammed Bilal Yavuz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak'ta kuruldu. 


Yiğit Oluşum Yapı Denetim Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amacı;can ve mal güvenliğini teminen, imar planına,fen,sanat ve sağlık kurallarına,standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimi yapmaktır.Şirket bu amacını gerçekleştirirken yapı denetim ve ilgili yasaların amir hükümlerine aynen uyar..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Yiğit Oluşum Yapı Denetim Limited Şirketi adres: 

YEŞİLKÖY MAHALLESİ, YEŞİLKÖY İSKELE CADDESİ, NO.8 D.2-3...