20 / 04 / 2024

Muhammed El Gabbani

Muhammed El Gabbani

Türkiye'de ortaya çıkan son dolandırıcılık yönteminin baş şüphelisinin kimliği deşifre oldu. Şahsın dolandırıcılık yaparken insanlar arasında inandırıcılığını artırmak için Cumhurbaşkanı Erdoğan'la çekilen fotoğrafını kullandığı ortaya çıktı.

İcradan gelen ihale araçları ikinci el piyasasını etkileyecek mi? Kaç adet otomobil satılacak? Hemen bakın!

Son günlerde tartışılan icralık ikinci el araçların ihalesiyle ilgili olarak Otomerkezi.net CEO’su Muhammed Ali Karakaş, “Depolarda 700 bin araç var ancak bu satıştan trafiğe çıkacak nitelikte 25 bin adede zor ulaşılır. Bu da piyasayı fazla etkilemez” dedi.

İkinci el otomobile talep çok ama kredi yok!

Her 10 otomobilden 7’sinin kredi ile satın alındığını belirten Otomerkezi.net CEO’su Muhammed Ali Karakaş, “Bu yılın ikinci yarısı itibarıyla bu durum değişti. İkinci el otomobile talep çok yüksek, ancak şu anda her 10 kişiden ancak 2’si krediye erişebiliyor” dedi.

Munza Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Munza Dış Ticaret Limited Şirketi  Zeytinburnu’nda 350 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed    El Hüseyin  ve Osıd Naem tarafından kuruldu.

Muhammed el Fayed'in çocukları arasında miras kavgası!

İngiltere'nin önemli iş insanlarından Milyarder Muhammed el Fayed’in iki çocuğu, miras kavgasına girdi. Ömer el Fayed mahkemelik olduğu ablası Camilla'nın kendisine saldırdığını iddia etti. 

Türkiye, Beyrut'taki sembol mabetlerin onarımına talip!

Türkiye, Lübnan'da meydana gelen patlamanın hasara yol açtığı başkent Beyrut'un sembolleri niteliğinde olan Muhammed el-Emin Camisi ve Meceriyye Kilisesi'nin onarımını üstlenmek istiyor. 

Libya El-Hadim Hava Üssü'nde yabancı askerler için konut inşa edildi!

Yarbay Muhammed Kununu, Libya'nın doğusunda El-Merc kentinin güneyinde bulunan El-Hadim Hava Üssü'nde BAE işgali olduğunu ve burada yabancı askerler için konut inşa edildiğini dile getirdi... 

Irak'ta 100 binden az olmayan konut inşası için gerekli bütçe sağlandı!

Irak Parlamento Başkanı Muhammed el-Halbusi, "Devlet alternatif bulana dek, gecekonduların kaldırılmasının durdurulduğunu, vilayetlerdeki nüfusa göre dağıtılmak üzere 100 binden az olmayan konut inşası için gerekli bütçenin sağlandığını ilan ediyoruz" dedi.

Muhammed el-Halbusi: Irak'ta gecekonduların yıkım süreci durdurulacak!

Irak Meclis Başkanı Muhammed el-Halbusi, yaptığı açıklamada, devlet, gelecekteki nüfus yoğunluğuna göre inşa edilecek en az 100 bin konut projesine gerekli fonu sağlayıncaya kadar gecekonduların yıkılması sürecinin durdurulacağını söyledi.

Hamas ile Katar İmar Komitesi yardım projelerini görüştü!

Hamas Hareketi Gazze sorumlusu Yahya Sinvar, Katar Gazze'yi Yeniden İmar Komitesi Başkanı Muhammed el-İmadi ile Gazze'ye yardım projelerini görüştüler. 

Katar, Gazze'de 500 milyon dolarlık projeye imza attı!

Katar Gazze'yi Yeniden İmar Komites" Başkanı Büyükelçi Muhammed el-İmadi, Gazze'yi ziyaret etti. İmadi, Katar'ın son 5 yılda Gazze'de yaklaşık 500 milyon dolarlık projeye imza attığını açıkladı.

Siirt Şeyh Muhammed El Münkedir Camisi açıldı!

Siirt'te yer alan 12 yıllık Şeyh Muhammed El Münkedir Camisi gerçekleştirilen restorasyonun ardından ibadete açıldı

Siirt Şeyh Muhammed El Münkedir Camisi ibadete açılacak!

Siirt'te yer alan 112 yıllık Şeyh Muhammed El Münkedir Camisi'nin restorasyonu tamamlandı. Cami yeniden ibadete açılacak.

Bodrum Jumeirah Bodrum Palace el değiştirdi!

Muğla Bodrum'da Dubai Emiri Şeyh Muhammed Bin Raşid El Maktum tarafından 2 yıl önce işletmeye başlayan Jumeirah Bodrum Palace el değiştirdi. Paramount Pictures, işletmeyi devraldı.

Muhammed El Gabbani Haberi

Muhammed El Gabbani

Kendisini Uluslararası Arees Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Khayr El Ğabbani, olarak tanıtan şahsın dolandırıcılık yöntemi deşifre oldu. Suriye'de başlayan iç savaş sonrası önce Lübnan'a kaçan daha sonra da Türkiye'ye gelen Muhammed Khayr El Ğabbani'nin sahte diploma satarak Suriyeliler başta olmak üzere pekçok kişiyi dolandırdığı iddia edildi. Muhammed Khayr El Ğabbani dolandırıcılık yaparken Cumhurbaşkanı Erdoğan'la çekilen bir fotoğrafını kullanarak inandırıcılığını artırıyor. Oda Tv'de yer alan habere göre; Muhammed Khayr El Ğabbani Suriye'de başlayan çatışmaların ardından Lübnan'a geçti. Bu tarihten sonra, ABD menşeili Uluslararası Arees Ünviversitesi'nin Lübnan'daki İslami Bilimler Fakültesi'nde çalışmaya başladı. 2012'de dekan olarak atandı ancak Muhammed El Gabbani, dekanlığı tüccarlığa çevirdi. Para ile üniversite diploması sattı, Suriyeliler için toplanan yardım fonları ve bağışları çaldı. Üniversite yönetimi 2014'te Muhammed El Gabbani'nin üniversite ile ilişiğini...