18 / 04 / 2024

Muhammet Rıza Yalçınkaya özgeçmiş

Muhammet Rıza Yalçınkaya özgeçmiş

CHP Bartın Belediye Başkan Adayı Muhammet Rıza Yalçınkaya kimdir? Muhammet Rıza Yalçınkaya, bugüna kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Muhammet Rıza Yalçınkaya'nın biyografisi bu haberde...

Cem Yalçınkaya, Harvard Business School’da hangi programı tamamladı? Şu an ne iş yapıyor?

Cem Yalçınkaya kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi firmada CEO olarak görev alıyor? AKİŞ GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Cem Yalçınkaya’nın hayatı...

Ali Rıza Akbaş kimdir? Hangi ülkede genel müdür olarak çalıştı? Şu an hangi alanda görev alıyor?

Ali Rıza Akbaş nerede doğdu? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Şeker GYO’da hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Ali Rıza Akbaş ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Site aidat borcunu ödemeyen Rıza Sarraf'a kötü haber: İcra takibi başlatıldı!

Şarkıcı Ebru Gündeş’in eski eşi Rıza Sarraf'a ait İstanbul Beylikdüzü'ndeki dairelerin yaklaşık 400 bine yakın aidat borcundan dolayı icra takibi başlatıldı ve dairelere haciz konuldu.

Rıza Kutlu Işık Kimdir?

Rıza Kutlu Işık kimdir? Rıza Kutlu Işık’ın mesleği nedir? Rıza Kutlu Işık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Altın bu yılın geri kalanında o rakamı görecek! Altında 6 ay sonraki bu rakamı duyan inanamadı! Yok artık daha neler!

2022 yılına iyi başlayan altın ilk çeyrekte 2.070 dolar seviyelerine kadar yükselen altının ons fiyatları son durum merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki altında son durum ne? İşte İntegral Yatırım Araştırma Müdürü Seda Yalçınkaya Özer'in konuyla ilgili açıklamaları...

Rıza Sarraf Miami'de 3.6 milyon dolarlık evde oturuyor!

Rıza Sarraf'ın Miami'de yaşadığı lüks hayatın ayrıntıları ortaya çıktı. Sarraf şu sıralar Miami'de Biscayne Körfezi manzaralı bir evde oturuyor.

İzmir'deki Rıza Bey Apartmanı davasında 1 tahliye!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'na ilişkin davada 1 kişi tahliye edildi.

Rıza Bey Apartmanı davasında kavga çıktı!

30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı davasında kavga çıktı...

Rıza Bey Apartmanı davasında bir sanık tahliye edildi!

İzmir'de 30 Ekim 2021 tarihinde meydana gelen depremde yıkılan binalar arasında yer alan Rıza Bey Apartmanı'nın davasında bir sanık tahliye edildi!

Rıza Bey Apartmanı davası sanıklarından kağıt üzerinde imza savunması!

30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı davası sanıkları "kağıt üzerinde imza" savunması yaptı...

Group Yalçınkaya İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Group Yalçınkaya İnşaat Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta  100  bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Rıza Bey Apartmanı'ndaki ölüm ve yaralanmalara ilişkin iddianame kabul edildi!

İzmir'de 30 Ekim tarihinde yaşanan depremde yerle bir olan binalar arasında yer alan Rıza Bey Apartmanı'nda yaşanan ölüm ve yaralanmalara ilişkin soruşturma kapsamında hazırlanan iddianame kabul edildi...

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı soruşturmasında yeni gelişme!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle yıkılan Rıza Bey Apartmanı'na yönelik hazırlanan bilirkişi raporu mahkemeye gönderildi.

Muhammet Rıza Yalçınkaya özgeçmiş Haberi

Muhammet Rıza Yalçınkaya özgeçmiş

Muhammet Rıza Yalçınkaya kimdir?

Muhammet Rıza Yalçınkaya, 23 Kasım 1955'te Zonguldak'ta doğdu. Babasının adı Muzaffer, annesinin adı Ayşe'dir. Makine Mühendisi; Hacettepe Üniversitesi Zonguldak Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümünü bitirdi. Amasra Taşkömürü Müessese Müdürlüğünde teknik uzman, makine mühendisi ve başmühendislik görevlerinde bulundu. 


Makine Mühendisleri Odası Bartın İl Başkanlığına seçildi. TMMOB İl Koordinasyon Kurulu Başkanı oldu. 1999 yılında Bartın Belediye Başkanlığına seçildi.


2007 senesine kadar bu görevi yürüttü. Türkiye Tarihi Kentler Birliği ve Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Encümen Üyeliklerinde bulundu.2002’de Şehir ve Başkan Dergisinin Çevre Düzenleme dalında “Kent Ödülü”, 2003'te Tarihi Kentler Birliği "Özendirme", 2005'te Ankara Yuva Konut Yapı Kooperatifleri Birliği ile Anadolu Kamusen'in "Yılın Belediye Başkanı" ve 2006'da Doğru Haber Gazetesi'nin "Yılın Adamı" ve Gözcü Gazetesinin"Yılın Belediye Başkanı" ödüllerini aldı. 


23.-24. Dönemde CHP Bartın...