20 / 04 / 2024

Muharrem İncenin yapacakları

Muharrem İncenin yapacakları

Hatay'ın Defne ilçesindeki Sevgi Parkı'nda gerçekleştirdiği mitinginde halka hitap eden CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı İnce, yoksullara kira yardımı, engelli bakımı ve fakir muhtaç yardımının asla kesilmeyeceğine dair vatandaşlara söz verdi.

'Emekli bayram ikramiyesini 5 bin TL yapacaklarını düşünmüyorum' diyen ekonomist duyduğu rakamı açıkladı!

Milyonlarca emekli yılda iki kez bayram ikramiyesi alıyor. 2023'te 2 bin TL olan bayram ikramiyelerinin bu sene ne kadar olacağı merak ediliyor. 'Emekli bayram ikramiyesini 5 bin TL yapacaklarını düşünmüyorum' diyen ekonomist duyduğu rakamı açıkladı.

Muharrem Hilmi Kayhan kimdir? Muharrem Hilmi Kayhan ne iş yapmaktadır? 

Muharrem Hilmi Kayhan kimdir? Muharrem Hilmi Kayhan'ın eğitim durumu nedir? Muharrem Hilmi Kayhan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Muharrem Hilmi Kayhan'ın kim olduğu ve  Muharrem Hilmi Kayhan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ziraat Bankası tatil yapacaklar için 150 TL seyahat desteği veriyor! Son başvuru 15 Temmuz 2023

Ziraat Bankası tatil yapacaklar için 150 TL seyahat desteği vereceği son kampanyasını duyurdu. Seyahat için verilecek desteğe son başvuru 15 Temmuz 2023 olarak belirlendi. İşte detaylar…

Atalay Muharrem Gümrah kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

​​​​​​​Eczacıbaşı Holding Genel Müdürü Atalay Muharrem Gümrah kimdir? Atalay Muharrem Gümrah kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Bankalardan şaşırtıcı adım: Gelir belgesi olmadan ödeme yapacaklar! Bayram öncesi 50 bin TL'ye kadar kredi fırsatı!

İki banka peş peşe gelir belgesi olmadan ödeme yapacaklarını duyurdu... Limitler belirlendi ve 50.000 TL ödeme yapılacak... Bayram öncesi bu fırsatı kaçırmayın...

Muharrem Faik Öztunç nereli? Hangi bölümden dereceyle mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı?

Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Türk iş insanı Muharrem Faik Öztunç kimdir? Nereden mezun oldu? Ne iş yapıyor? Kaç çocuğu var? İşte Muharrem Faik Öztunç ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Muharrem İnce adaylıktan çekildi: Oy pusulalarında değişiklik olacak mı? Nasıl oy verilir?

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adaylıktan çekildi. BU gelişmenin ardından vatandaşlar nasıl oy vereceklerini ve oy pusulalarında değişiklik olup olmayacağını araştırmaya başladı.

Muharrem İnce adaylıktan çekildi, borsa yüzde 6 yükseldi!

Borsa gün içinde sert yükselişler sergilerken Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin adaylıktan çekildiğini açıklaması ile borsa yüzde 6 yükseldi. 

Altının piri İslam Memiş altın yatırımcılarını uyardı! 14 gün sonrasına dikkat! Çok büyük vurgun yapacaklar!

Altının piri İslam Memiş, altın fiyatları ile ilgili seçim sonrasını işaret ederek yatırımcıları uyardı. Çok büyük vurgun yapacaklar!

İslam Memiş’ten ağızları açık bırakacak açıklama: ‘Öyle büyük vurgunlar yapacaklar ki...’

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, seçim gecesiyle ilgili uyarı yaptı. Memiş, “14 Mayıs’ta yapılacak seçim öncesi ve sonrası volatilite o kadar fazla olacak ki... Özellikle seçim gecesi o kadar çok büyük vurgunlar yapacaklar ki göreceksiniz” şeklinde konuştu.

Deprem doları bir salladı pir salladı! Yatırımcılar ne yapacaklarını bilmiyor!

Dolar yatırımcıları dalgalanma halinde olan kura dair ne yapacaklarını araştırıyor. Peki yatırımcılar ne yapacak? İşte detaylar!

Hasar tespit sorgulama nasıl yapılır? e-Devlet bina hasar tespit sorgulama 2023! Hasar başvurusu yapacaklar dikkat!

Hasar tespit sorgulama nasıl yapılır? e-Devlet bina hasar tespit sorgulama 2023! Hasar tespit başvurusu yapacaklar dikkat!

Altına yatırım yapacaklar durun! İslam Memiş altın almanın en doğru zamanını duyurdu!

Altına yatırım yapacaklar en doğru zamanı kovalıyor. İniş ve çıkışlı haline devam eden altının akıbeti ne olacak? İslam Memiş, altın alacaklar için şu değerlendirmeyi yaptı. İşte detaylar!

Muharrem İncenin yapacakları Haberi

Muharrem İncenin yapacakları

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Hatay'ın Defne ilçesindeki Sevgi Parkı'nda gerçekleştirdiği mitinginde, cumhurbaşkanı olması halinde ilk haftadan başlayarak, ilk 100 günde yapacaklarını anlattı.

"Benim cumhurbaşkanlığımda kavga olmayacak"

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Millet Kıraathanesi" projesine yönelik eleştirilerde bulunan İnce, meydanlarda "İnce kazanırsa, yardımları kesecek" dendiğini aktardı.

İnce, doğum, gebelik, dul maaşı, muhtaç asker ailesi yardımı, şartlı eğitim, öğrenci, kaymakamlık bursu, yoksullara kira yardımı, engelli bakımı ve fakir muhtaç yardımının asla kesilmeyeceğine dair vatandaşlara söz...