19 / 04 / 2024

Muharrem Kasapoğlu istanbul tesis yatırımları

Muharrem Kasapoğlu istanbul tesis yatırımları

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bakırköy Ataköy Uluslararası Gençlik Merkezi, Cevizlibağ'daki 750 kişilik öğrenci yurdu ve Ümraniye'deki spor tesislerinde incelemeler yaptı.

Marmara depremi er ya da geç olacak! Prof. Dr. Kadıoğlu, İstanbul için acil eylem planını açıkladı!

Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Dekanı Prof. Dr. Yusuf Kağan Kadıoğlu, beklenen büyük Marmara depreminin er ya da geç olacağını dile getirdi ve önemli uyarılarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Gençlik ve Spor eski Bakanı Dr. Kasapoğlu: Yüzyılın dönüşümünün başlangıcındayız!

Gençlik ve Spor eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıldönümü kaleme aldığı makalede yüzyılın dönüşüm ve gelişiminin başlangıcında olunduğunu belirtti. 

KYK yurtları açılacak mı? Bakan Kasapoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi!

KYK yurtları açıldı mı, ne zaman açılacak? sorusuna Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi. İşte KYK yurtlarının son durumu..

Üniversite öğrencilerine flaş haber! Gençlik ve Spor Bakanı peş peşe açıkladı!

KYK yurt ücreti ödemeleri için öğrencilerin beklediği açıklama Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan geldi.  İşte detaylar...

Bakan Kasapoğlu duyurdu! Öğrenciler yurt ücreti ödeyecek mi?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, şubat ayı ve bahar yarı yılında Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Yurtları'ndan ayrılan üniversite  öğrencilerinin ücret ödemeyeceklerini belirtti.

Köroğlu İstanbul İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Köroğlu İstanbul İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Köroğlu tarafından kuruldu.

1 milyon 392 bin 629 öğrenciye müjde! 27 milyar TL'lik kredi borcu kaldırıldı! Hemen e-Devlet'ten kontrol edin!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 1 milyon 392 bin 629 öğrencinin 27 milyar Türk Lirası tutarındaki borcunun kaldırıldığını duyurdu. İşte ayrıntılar... 

Gençlik ve Spor Bakanlığı 1200 personel alımı! Spor Bakanlığı personel alımı başvuru şartları neler?

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurtlara toplamda bin 200 yönetim personeli alınacağı ilan edildi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yaptığı açıklamada alım ilanının detaylarının Resmi Gazete'de yayımlanacağını belirtti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı müjdeyi verdi! 1200 personel alınacak! 

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurtlara toplamda 1200 yönetim personeli alınacağı ilan edildi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kasapoğlu, yaptığı açıklamada alım ilanının detayları bu gece Resmi Gazete'de yayımlanacağını açıkladı.

İş arayanlar dikkat! 4 bin 147 sözleşmeli personel alınacak İşte başvuru şartları

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 4 bin 147 kişinin sözleşmeli personel olarak işe alınacağını açıkladı. Bakan Kasapoğlu'nun açıklamasına göre bu 4 bin 147 sözleşmeli personel taşra teşkilatında istihdam edilecek.

Bakan Kasapoğlu 4 bin personel alınacağını açıkladı! İşte detaylar!

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, 4 bin 147 sözleşmeli personelin alınacağını duyurdu. İşte detaylar!

Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor! Bakan resmen açıkladı! KYK yurt başvuruları başladı, sakın kaçırmayın!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren bir son dakika açıklaması geldi. İşte o açıklama...

Binlerce çalışan alınacak! İşte başvuru şartları

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bakanlığın taşra teşkilatlarında istihdam edilmek üzere bin 17 sürekli işçi alınacağını duyurdu.

Muharrem Kasapoğlu istanbul tesis yatırımları Haberi

Muharrem Kasapoğlu istanbul tesis yatırımları

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İstanbul'da yapımı devam eden  üç tesiste incelemeler yaptı.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre, Bakan Kasapoğlu, İstanbul'da yapımı süren Bakırköy Ataköy Uluslararası Gençlik Merkezi, Cevizlibağ'daki 750 kişilik öğrenci yurdu ve Ümraniye'deki spor tesislerini inceledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İstanbul'daki ilk durağı Cevizlibağ'daki öğrenci yurdu inşaatı olan Bakan Kasapoğlu, yapımına geçen yıl başlanan yurt binasının geldiği aşama hakkında yetkililerden bazı bilgiler aldı.

Gelecek sene Mayıs'ta inşaatı tamamlanacak yurt, 4 bloktan meydana geliyor. Sınırsız internet hizmetiyle öğrencilerin rahat edebileceği bir ortam sunması planlanan yurtta, her tür eğitim, sosyal ve sportif faaliyetlere yönelik tesisler bulunacak.

26 bin 214 metrekare alana kurulu olan 750 kişilik öğrenci yurdunun yaklaşık olarak yüzde 25'lik kısmı tamamlandı.

- Bakırköy Ataköy Uluslararası Gençlik Merkezi

Daha sonra inşaatı tamamlanma aşamasına...