17 / 04 / 2024

muhittin böcek konyaaltı projeleri

muhittin böcek konyaaltı projeleri

CHP’li Konyaaltı Belediye Başkanı ve adayı Muhittin Böcek, Sarısu Mahallesi’nde mülkiyeti Konyaaltı Belediyesi’ne ait olan 26 bin metrekare alan üzerine Sağlık Tesisi inşa edeceklerini söyledi...

Çeşme'de Gücücek Koyu kiralama ihalesinde karar çıktı! 

İzmir Çeşme'de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın, ücretsiz denize girilen yerlerden biri olan Gücücek Koyu için kiralama ihalesine çıkması ile başlatılan hukuki mücadele sonuçlandı. Buna göre, mevcut bölgeye beş yıldızlı halk plajı yapılacağı kaydedildi.

Konyaaltı'ndaki Migros AVM ve 5 ilçedeki 21 adet iş yeri kiraya veriliyor! AVM'nin yıllık kirası 270 milyon TL!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı'ndaki Migros AVM ile Kaş'ta yer alan 21 adet dükkanı kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Green Go Göcek satışta! Tapu hemen teslim yeni proje!

D Grup tarafından Muğla Göcek'te hayata geçen Green Go Göcek projesi satışa çıktı. Projede 45 adet bağımsız bölüm bulunuyor. İşte fiyat listesi...

Muhittin Bilget kimdir? Hangi ülkenin Türk Büyükelçiliği’nde çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Muhittin Bilget hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi ülkenin Türk büyükelçiliğinde, ne iş yaptı? Şu an hangi pozisyonda çalışmalar yürütüyor? İşte Muhittin Bilget ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Antalya'nın Konyaaltı plajı 8 yıl süreyle işletilmesi için ihaleye çıkarıldı! Tam 89.6 milyon TL'ye!

Antalya Büyükşehir, Türkiye’nin gözde sahil şeridi Konyaaltı’nı 8 yıl süreyle işletilmesi için ihaleye çıkardı. Peki muhammen bedel ve geçici teminat bedeli ne kadar?

Haberi duyan kulaklarına inanamıyor! Bir ilimizde su tarifesine indirim! 5 tona kadar…

İstanbul’da suya zam haberinin ardından Antalya'da su tarifelerine indirim yapıldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, suya yapılan indirim ile ilgili, "5 tona kadar suyun tonunu 1 lira yapıyoruz" açıklamasında bulundu.

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

Antalya Muratpaşa'daki imar meselesi çözümüne ulaştı! Muhittin Böcek teşekkür etti!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa ilçesindeki Kırcami bölgesinde uzun zamandır devam eden imar meselesinin çözülmesine yönelik teşekkür etti.

Kütahya Bölücek'te 495 konut inşa edilecek!

Kütahya Altıntaş'a bağlı Bölücek'te 495 konutun inşa edilmesine yönelik karar alındı. Konut inşasına yönelik ihale düzenlenecek.

Muhittin Selvitopu'ndan Karabağlar kentsel dönüşüm projesi açıklaması!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bölgedeki kentsel dönüşüm sürecinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yetkisinde olduğuna dikkat çeken Selvitopu, dönüşüm ile ilgili süreci anlattı...

TOKİ Kütahya'da 495 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirli aileleri düşük konut bedelleriyle ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kütahya Böcek Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Aile Sağlığı Merkezi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Antalya Büyükşehir Belediyesi Aile Sağlığı Merkezi'nde çalışmalar son aşamaya geldi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek çalışmaları yerinde inceledi. 

Antalya Konyaaltı'nda yeşil alanlar ticari kullanıma mı açılıyor?

Antalya'nın Konyaaltı Sahili'ndeki lüks konut önündeki 3 bin 500 metrekarelik park ve yeşil alanın ticari kullanıma açılacağı iddiası bölge halkının tepkisine neden oldu. Söz konusu iddialar için Konyaaltı Belediyesi'nden açıklama geldi.

muhittin böcek konyaaltı projeleri Haberi

muhittin böcek konyaaltı projeleri


CHP’li Konyaaltı Belediye Başkanı ve adayı Muhittin Böcek, Öğretmenevleri ve Sarısu’da mahalle toplantıları düzenledi.


Başkan Böcek, Konyaaltı Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin anlatıldığı tanıtım filmiyle başlayan toplantılarda, yeni dönemde yapacak olduğu projeleri anlattı. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Sarısu Mahallesi’nde mülkiyeti Konyaaltı Belediyesi’ne ait olan 26 bin metrekare alan üzerine Sağlık Tesisi inşa edeceklerini, Hurma, Sarısu ve Liman Mahalleleri’nin odağında yer alan arazi üzerine sağlık kompleksi planladıklarını dile getiren Başkan Muhittin Böcek, proje içerisinde İhtisas Hastanesi, Yaşlı Bakım ve Reabilitasyon Merkezi ve Engelsiz Yaşam Merkezi gibi tesislerin yer alacağını söyledi. Geride kalan dönemde Sarısu Mahallesi’ne bir çok yatırım yaptıklarının da altını çizen Başkan Böcek, gerek modern parklar olsun gerek ise sıcak asfalt kaplama yollar olsun, bölgeye modern bir kimlik kazandırdıklarını kaydetti.


Öğretmenevleri...