19 / 04 / 2024

muhtaç aylığı başvurusu e devlet

muhtaç aylığı başvurusu e devlet

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından fakir fonu adı altında başvuru yapan ihtiyaç sahibi ailelere durumlarının incelenmesinden sonra para yardımı yapılıyor...

E-devlette EYT başvurusu nasıl yapılır? EYT ne zaman belli olacak?

EYT başvurusu gerçekleştirenler, başvurularının sonuçlanacağı tarihi büyük bir merakla bekliyorlar. Bu sürecin ne zaman sona ereceğini öğrenmek, başvuru sahipleri için büyük bir önem taşıyor. Aylık bağlanıp bağlanmadığını öğrenmek artık e-devlet aracılığıyla mümkün oluyor.

Başvurusu onaylanan herkesin hesabına 3 aylık toplu ödeme yapıldı! TC kimlik numarası 0, 2, 4, 6, 8 olanlar...

Burs ve kredi ödemelerinin hesaplara yatırılacağı tarih gündemde yer almaya devam ediyor. Bu kapsamda Başvurusu onaylanan herkesin hesabına 3 aylık toplu ödeme yapıldı! TC kimlik numarası 0, 2, 4, 6, 8 olanlar gününde çekecek.

TOKİ Trabzon Zağnos başvurusu!

TOKİ Trabzon Zağnos başvurusu 30 Haziran 2016 tarihine kadar devam edecek. Ödemelere göre 120 aydan 180 aya kadar vade sağlanan projede aylık taksitler 522 TL'den başlıyor.

Kredi başvurusu yapmadan önce dikkat edilmesi gerekenler!

Kredi başvurusu yapmadan önce aylık gelire göre bütçe planlamasının yapılması gerekir. Büyük yatırımlar için (ev,işyeri,arsa alımları gibi) alınacak kredilerde, daha dikkatli davranmak gerekir.

TOKİ Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni 3.Etap başvurusu bugün başlayacak!

Aylık taksitlerin 453 liradan başladığı TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni 3.Etap projesinde dairelerin tipleri 3+1 şeklinde dizayn edildi. TOKİ Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni 3.Etap başvurusu bugün başlayacak.

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Emekli başvurusu için gerekli belgeler!

Aylık taksitlerin 382 TL'den başladığı projede dairelerin tipleri 2+1 olarak tasarlandı. Projede 75 adet konut emekliler için satışta. İşte TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Emekli başvurusu için gerekli belgeler...

TOKİ Denizli Karahayıt Evleri başvurusu!

Aylık taksitlerin 534 lira olduğu projede toplamda 161 adet daire açık artırma yöntemiyle satışa çıkarılıyor. TOKİ Denizli Karahayıt Evleri başvurusu 21 Mart 2016 tarihinde başlayacak.

TOKİ Bolu Mengen Pazarköy Emekli 2. Etap Evleri başvurusu!

TOKİ Bolu Mengen Pazarköy Emekli 2. Etap Evleri başvurusu 14 Mart Pazartesi günü başlayacak. Aylık taksitler 258,67 TL'den başladığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor.

Konya TOKİ Evleri başvurusu 2015!

Aylık 292 TL taksitle ödeme yapılabilen TOKİ Konya Meram'da emekli vatandaşlara özel olarak 499 adet daire kura yöntemiyle satılıyor. İşte Konya TOKİ Evleri başvurusu 2015 detayları...

Siirt Merkez Evren Mahallesi TOKİ konut başvurusu!

Siirt Merkez Evren Mahallesi TOKİ konut başvurusu Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yapılabilecek. Açık satış yöntemiyle satışa sunulan projede aylık taksitler 607 TL'den başlıyor.

TOKİ Osmaniye Yaveriye'de 8 adet konut başvurusu 1 Ekim'de başlayacak!

TOKİ Osmaniye Yaveriye'de 8 adet konut başvurusu 1 Ekim'de başlayacak. Satış işlemlerini T. Halk Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede 722,76 TL'lik aylık taksilerle ödeme yapılabiliyor.

Kentsel dönüşüm başvurusu için gerekenler!

Kentteki sorunlu alanların sağlıklı ve yaşanabilir hale getirilmesi için yıkıp yeniden yapma, uygulamasına kentsel dönüşüm deniyor. İşte, kentsel dönüşüm başvurusu için gerekenler!

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura başvurusu!

Toplam 250 adet dairenin satışa çıkarıldığı proje İstanbul İl'i Başakşehir İlçe'sinde yükseliyor. Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura başvurusu en geç 28 Eylül 2015 tarihinde yapılacak.

muhtaç aylığı başvurusu e devlet Haberi

muhtaç aylığı başvurusu e devlet

Devlet milyonlarca ihtiyaç sahibi için yardımlarına devam ediyor. Fakir fonu adı altında başvuru yapan  kişilere ödeme yapılıyor. Ödemeler kişilerin banka hesaplarına yatırılıyor.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Türkiye’de vatandaşlara destek sağlayan çok sayıda kamu kurumu bulunuyor. Bunlardan biri olan Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) de ihtiyaç sahibi ailelere yardım parası veriyor. Annesi ya da babası olmayan (yetim) muhtaç çocuklar ile yüzde 40 ve üzeri engeli olanlara Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından maaş bağlanıyor. Bu ödeme geçtiğimiz sene 967 lira iken, bu sene 1.037 liraya yükseldi.

ARANAN ŞARTLAR

Vakıflar Genel Müdürlüğü  tarafından sağlanan ödemeden yaralanmak için muhtaç aylığı bağlanacak kişinin sosyal güvencesi olmaması, geliri veya aylığı olmaması, mahkeme kararı veya kanunla koruma altına alınmamış olması gerekir.

Ayrıca kendi üzerine gelir getirici taşınır ve taşınmaz malının (ev gibi) bulunmaması veya...