05 / 05 / 2024

Muhtar Gülten Özdemir

Muhtar Gülten Özdemir

Muhtar Gülten Özdemir, Seyrani Mahallesi Kentsel Tasarım Projesi'yle ilgili yaptığı değerlendirmede, 'bu proje ile Yeni Kocasinan'ın cazibe merkezi Seyrani Mahallesi olacak, proje tamamlandığında mahallemiz Kocasinan'ın incisi olacak' dedi.

Kayseri Kocasinan'ın cazibe merkezi Seyrani olacak!

Muhtar Gülten Özdemir, Kocasinan Belediye Meclisi'nde kabul edilen, Seyrani Mahallesi Kentsel Tasarım Projesi'yle ilgili yaptığı değerlendirmede, 'bu proje ile Yeni Kocasinan'ın cazibe merkezi Seyrani Mahallesi olacak,"dedi.

İzmir'de arazi tartışması bir can aldı! Eski muhtar göz altına alındı!

İzmir'in Çeşme ilçesinde arazi anlaşmazlığından dolayı aralarında husumet bulunan kiki kişi arasındaki tartışma büyüdü ve eski muhtar, Bilen Dolma'yı tabancayla öldürüp, eşini de yaraladı.

No 724 Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

No 724 Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 5.000.000,00  TL sermaye bedeli ile Gürkan Özdemir ve Murat Ateş ortaklığı ile kuruldu.

5p Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

5p Yapı İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gülsüm Ünver, Gülten Tekeli, Kürşat Bayramoğlu, Tuğmen Onur ve Ulaş İnan Yel ortaklığında kuruldu.

Tematech Isıtma Ve Soğutma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tematech Isıtma Ve Soğutma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Güner Özdemir tarafından kuruldu.

Asel Taşıt Enerji İnşaat Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Asel Taşıt Enerji İnşaat Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülten Yıldız tarafından kuruldu.

Hg Kule İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hg Kule İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Gökhan Özdemir ve Hakan Özdemir ortaklığında kuruldu.

Murat Özdemir: Şehirlerin güvenilir ve sürdürülebilir konutlara ihtiyacı var!

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, Dünya Şehircilik Günü kapsamında yaptığı açıklamada şehirlerin güvenilir ve sürdürülebilir konutlara ihtiyacı olduğunu söyledi. 

Malkon İnşaat Yatırım İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Malkon İnşaat Yatırım İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe'de Gülten İsot tarafından kuruldu.

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, Türkiye'nin en güçlü 30 kadını arasında!

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, milyar dolarlık şirketlerin kaptan köşkünde oturan ve binlerce kişiye istihdam imkanı veren Türkiye'nin en güçlü 30 kadını arasında.

Ebru Özdemir, 'Türkiye'nin En Güçlü 30 İş Kadını' listesinde!

Capital Dergisi tarafından her yıl olduğu gibi "Türkiye'nin En Güçlü 30 İş Kadını Araştırması” sonuçlarına göre, Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, listenin 14'üncü sırasında yer alıyor.

Işıkadalı Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işıkadalı Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli iel Gülten Işıkadalı tarafından kurulsu.

Çelik Yapı'nın acı günü! Hacer Gülten Bayramgil vefat etti!

Çelik Yapı Proje İmalat Montaj Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü İnşaat Mühendisi İbrahim Korkut'un Kayınvalidesi Hacer Gülten Bayramgil vefat etti.

Demet Özdemir'in evi görenleri büyüledi! 

Demet Özdemir, son dönemin adından en çok söz ettiren isimleri arasında yer alıyor. Güzel oyuncu Beykoz'da İstanbul'un lüks sitelerinden birinde oturuyor. İşte Demet Özdemir'in evi...

Muhtar Gülten Özdemir Haberi

Muhtar Gülten Özdemir

Muhtar Gülten Özdemir, Kocasinan Belediye Meclisi'nde kabul edilen, Seyrani Mahallesi Kentsel Tasarım Projesi'yle ilgili yaptığı değerlendirmede, 'bu proje ile Yeni Kocasinan'ın cazibe merkezi Seyrani Mahallesi olacak, proje tamamlandığında mahallemiz Kocasinan'ın incisi olacak' dedi. 


Muhtar Gülten Özdemir, Kocasinan Belediye Meclisi'nde kabul edilen, Seyrani Mahallesi Kentsel Tasarım Projesi'yle ilgili yaptığı değerlendirmede, 'bu proje ile Yeni Kocasinan'ın cazibe merkezi Seyrani Mahallesi olacak, proje tamamlandığında mahallemiz Kocasinan'ın incisi olacak' dedi. 


Muhtar Özdemir, Seyrani Mahallesi Kentsel Tasarım Projesi'nin, Havaalanı yoluyla Erkilet Bulvarı arasında konumlanan Seyrani Mahallesi'nden, Ihlamur Yolu, Organize ve 30 Ağustos Bulvarı'nı bağlayan yol ile Orta Yol adı ile belirtilen Kayseri'nin 3. Çevreyolu'nun geçmesinin mahallenin imar çalışmalarını canlandıracağını belirtti. 

Seyrani Mahallesi'nde doğal afet risklerine karşı korunaksız, sağlıksız ve düzensiz olarak yapılaşmış yapıların yerini, aynı yerleşim alanında...