27 / 04 / 2024

Muhtar Remzi Güzel

Muhtar Remzi Güzel

Rize’nin İkizdere ilçesine bağlı Anzer köyünün muhtarı Remzi Güzel; “Rize çayı ile dünyada ne kadar ün yaydı ise köyümüz de balı ile aynı derecede ünlüdür” dedi.

Türk mobilya sektörünün en güzel tasarımları ödüllendirildi!

Sektörün en büyük üretici ve ihracatçı firmalarının katılımı ile gerçekleştirilen Furniture İstanbul Fuarı’nda en güzel mobilya tasarımları ödüllendirildi. 

Özdemir Erdoğan: Uluslararasında bizi temsil edecek güzel bir yapı!

Yeni AKM projesi kültür sanat dünyasından beğeni topladı. Sanatçı Özdemir Erdoğan yeni AKM projesi ile ilgili yaptığı açıklamada "Gerçekten uluslararası alanda bizi gururla temsil edecek güzel bir yapı." dedi

DKY Sahil: Hayat Sahilde Güzel!

DKY Sahi projesi "Hayat Sahilde Güzel" sloganıyla konut alıcılarını bekliyor. Deniz manzarasına hakim konumda yer alan DKY Sahil projesi 138 daireden meydana geliyor.

Yedi Güzel Adam Müzesi'nin kaba inşaat çalışmaları tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yedi Güzel Adam Müzesi için başlattığı restorasyon çalışmalarında kaba inşaat çalışmalarını tamamladı

Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi'nin restorasyonu tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız veren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi için başlattığı restorasyon çalışmalarını tamamlıyor.

Yedi Güzel Adam Müzesi'nin restorasyonu tam gaz!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yedi Güzel Adam Müzesi'ni de restore ediyor.

Başakşehir Güzel Sanatlar Lisesi açıldı!

Başakşehir Kayaşehir'de yer alan Başakşehir Güzel Sanatlar Lisesi’nin resmi açılışı yapıldı. Açılışa Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta da katıldı.

Fatih Muhtar Osman Güven Parkı yenileniyor!

Yavuz Sultan Selim Mahallesi Dinibütün Sokak’ta yer alan Muhtar Osman Güven Parkı çevre halkından gelen talepler sonucunda yenilenecek.

Kahramanmaraş Amerikan Koleji, Yedi Güzel Adam Müzesi oluyor!

Kahramanmaraş'taki 167 yıllık Amerikan Koleji, Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi'ne dönüştürülecek.

Antalya En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması’nda süreç başlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’nın en güzel balkonu ve bahçesini belirlemek üzere bu yıl ikincisini düzenlediği “En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması”na başvurular Mart ayı içerisinde başlıyor.

Antalya En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması başlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’nın en güzel balkonu ve bahçesini belirlemek üzere bu yıl ikincisini düzenlediği “En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması”na başvurular 27 Mart 2017 itibariyle başlıyor.

Antalya'da En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması 27 Mart'ta başlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Antalya'nın en güzel balkonu ve bahçesini belirlemek üzere bu yıl ikincisini düzenlediği 'En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması' başvuruları 27 Mart'ta başlıyor.

Kanal İstanbul'da çok güzel mimari ortaya çıkacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye'de gelişen projeler hakkında bilgi verdi. Bakan Özhaseki, "Kanal İstanbul projesinde çok değişik çalışmalar var. Projede çok güzel mimari ortaya çıkacak." dedi.

Muhtar Remzi Güzel Haberi

Muhtar Remzi Güzel

Dünyada bir benzeri bulunmayan ve bin bir çeşit florası ile tanınan ve birçok ülkede şifa kaynağı olarak bilinen Anzer balı taleplerinin bulunduğu Rize’nin Anzer Yaylası Muhtarı Remzi Güzel, yaylanın özelliklerini korumak için mücadele edeceklerini söyledi. Güzel, “Anzer balını bilmeyen yok, tam bir şifa kaynağı. Dünya liderleri ve Arap kralları Anzer balı için her sezon sırada bekliyor” dedi. Art Niyetli Olsam Zengin Olurdum! Anzer balının hata kabul etmez olduğunu belirten muhtar Güzel, şunları söyledi: “Bizim balda güven esastır, daha sonra bilimsel çalışmalar devreye girer. Ben art niyetli bir muhtar olsam, şifa için beni günde yüzlerce kişi arıyor ve onları yanlış yönlendirir veya onlara tescilli bal yerine Anzer’de üretilen veya Anzer balı diye başka ballar veririm ve zengin olurum."


Grup Yoluna Çözüm...