25 / 04 / 2024

Multı 2 Ofis Blok Emlak Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi

Multı 2 Ofis Blok Emlak Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi

Multı 2 Ofis Blok Emlak Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile Jacob Gijsbert Blokhuis,Steven Jacop Poelman,Hendricus Adria Vink, J.Carlaw Gebschumann Ve John Davıd Hopkıns imzasıyla bugün kuruldu.

Avrupakent GYO'dan dev satın alma: Avrupa Konutları Esentepe'den 14 adet dükkan ile 2 adet ofis alındı!

Avrupakent GYO, Avrupa Konutları Esentepe'den 13 adet asma katlı depolu dükkan, 2 adet ofis ile 1 adet depolu dükkan satın aldı. İşte o satın alma ile ilgili detaylar...

Ofis fiyatları düşüyor! Mega kent İstanbul'da 2,5 milyon metrekare ofis binası kullanılmayı bekliyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, mega kent İstanbul'daki ofis alanları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Yazıcı, 2,5 milyon metrekare ofis alanının sahibini beklediğini söyledi.

Fikirtepe'de röntgen çekildi! 

Fikirtepe’yi devlet eliyle dönüştürmek için çalışmalara başlayan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, bölgenin röntgenini çekti ve yol haritasını çizdi. Bakanlık bu hafta içinde bölgede 2 ofis açacak.

İş Kuleleri Kule 2'deki ofis alanı İş Bankası'na kiralandı!

İş GYO projelerinden İş Kuleleri Kule 2'de bulunan yaklaşık 596 metrekarelik ofis alanı, T. İş Bankası A.Ş.'ye kiralandı. 

İş Kuleleri 2 ve 3'teki 3 bin metrekarelik ofis alanı İş Bankası'na kiralandı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İş Kuleleri Kule 2'de toplam 2  bin 29 metrekarelik ofis alanı ile Kule 3'te 996 metrekarelik ofis alanı T. İş Bankası A.Ş.'ye kiraladı...

İş Kuleleri Kule 2'deki 1.008 metrekarelik ofis İş Bankası'na kiralandı!

İş Kuleleri Kule 2'de bulunan yaklaşık 1.008 metrekarelik ofis alanı, T. İş Bankası A.Ş.'ye kiralandı...

İş Yatırım Menkul Değerler, İş Kuleleri Kule 2'den ofis kiraladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin İş Kuleleri Kule 2'den 659,2 metrekarelik ofis alanı kiraladığını duyurdu.

İstanbul'a 559.2 bin metrekarelik yeni A sınıfı ofis stoku!

İstanbul'un mevcut 559.2 bin metrekarelik A sınıfı ofis stoku nedeniyle lüks ofisler kiracı bulamıyor. İstanbul'daki ofislerin yüzde 35'i boş durumda.

Ümraniye Avrupa Konutları Yamanevler fiyat bilgisi 2018!

84 ay 0 faiz fırsatı sunulan Ümraniye Avrupa Konutları Yamanevler 11 blokta 1.558 konut, 2 ofis bloğu ve 38 ticari üniteden meydana geliyor..

Berkay Şahin kızı Arya'ya Vadistanbul'dan 2 ofis aldı!

Ünlü popçu Berkay Şahin ,7 ay önce dünyaya gelen kızı Arya için Vadistanbul'dan tanesi 300 bin dolarlık 2 adet ofis aldı.

Bebek'te 2.2 milyon dolara satılık tarihi ofis binası!

Bebek'te yer alan tarihi ofis binası 2 milyon 200 bin dolara satılıyor. Bina Bebek Parkı'na 150 metre mesafede yer alıyor. 

Avrupa Konutları Yamanevler güncel fiyat!

1.2 milyar TL yatırım bedeline sahip Avrupa Konutları Yamanevler projesi 11 blokta toplam 1.672 daire, 2 ofis bloğu ve 38 ticari birimden oluşuyor. Avrupa Konutları Yamanevler güncel fiyat listesi 484 bin TL'den başlıyor...

Avrupa Konutları Yamanevler konum!

Avrupa Konutları Yamanevler konum bilgisi haberimizde yer alıyor. 1.672 daire, 2 ofis bloğu ve 38 ticari birimden oluşan projede toplamda 11 blok yer alıyor.

Multı 2 Ofis Blok Emlak Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Multı 2 Ofis Blok Emlak Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi

Multı 2 Ofis Blok Emlak Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile Jacob Gijsbert Blokhuis,Steven Jacop Poelman,Hendricus Adria Vink, J.Carlaw Gebschumann Ve John Davıd Hopkıns imzasıyla bugün kuruldu.


Multı 2 Ofis Blok Emlak Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; (A)  Türkiye de alışveriş merkezi projeleri ve başka gayrimenkul projeleri geliştirmek ve uygulamak; (B)   Gayrimenkul ve emlak sektöründe faaliyet ve yatırımlar gerçekleştirmek, koordine etmek ve yönetmek, gayrimenkul almak ve satmak; (C)  Alışveriş merkezleri ve başka gayrimenkul projelerinin inşaatı, genişletilmesi ve işletilmesi için gereken her türlü ekipman ve malzemeyi satın almak, satmak, üretmek, ithal ve ihraç etmek; (D)  Yukarıda sayılan işlerle ilgili bütün mali ve ticari işlem ve işleri yürütmek ve yeni şirketler...