18 / 04 / 2024

Münevver Gülsen Ülker

Münevver Gülsen Ülker

BH A Brittania Hotels Apartments Limited Merkezi Birleşik Krallık İstanbul Merkez Şubesi, Münevver Gülsen Ülker Şube Temsilciği'nde 31 bin 725 TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de kuruldu

Apartmanlarda dönüşüm ve güçlendirme çıkmazı: Ödeme olmadan yapılsın, evim büyüsün, tahliye olmasın...

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra deprem dayanıklı binaların önemi yeniden anlaşıldı. Ancak şimdi de apartmanlarda dönüşüm ve güçlendirme çıkmazı yaşanıyor. İTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik, X sosyal medya hesabından yaşananları paylaştı. İşte detaylar...

Öğretmenlere ikramiye müjdesi! 24 Kasım Öğretmenler Günü hediyesi için gözler Meclis'te...

Milyonlarca öğretmeni ilgilendiren ikramiye ile ilgili kanun teklifi hazırlanarak TBMM'ye sunuldu. 24 Kasım Öğretmenler Günü hediyesi için gözler TBMM'ye çevrildi. Temmuz ayında memur maaşına yapılan seyyanen zam ile en düşük öğretmen maaşı 15 bin 793 TL'den 26 bin 654 TL seviyesine çıkarılmıştı.

Hisar Konut Yapı İnşaat Mühendislik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Hisar Konut Yapı İnşaat Mühendislik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Hisar Konut Yapı İnşaat Mühendislik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Münevver Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Münevver Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 50.00,00 TL sermaye bedeli ile Leyla Dural tarafından kuruldu!

Türk vatandaşların yatırım yoluyla göç başvuruları rekora koşuyor! En çok başvurulan programlar açıklandı!

Henley- Partners Grup Başkanı Dr. Christian H. Kaelin, Türk vatandaşların yatırım yoluyla göç başvurularının bu yıl rekora koştuğunun altını çizerek, konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Alwaleed Yatırım Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Alwaleed Yatırım Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Alwaleed Yatırım Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Münevver Karabulut cinayetinin işlendiği villa yıkıldı!

Türkiye’yi sarsan Münevver Karabulut cinayetinin işlendiği Bahçeşehir'deki villa kentsel dönüşüm kapsamında yıkıldı. 

SsangYong Korando 2023: Yenilenen Tasarımı ve Güçlü Motor Seçenekleriyle Dikkat Çekiyor!

Yeni SsangYong Korando, keskin ve sportif hatlara sahip olan dış tasarımıyla göz alıcı bir görünüm sunuyor. Peki, SsangYong Yeni Korando fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Mart 2023 mazot gübre desteği yattı mı? Mazot gübre il il takvim açıklandı mı? Çiftçiler hemen kontrol edin!

Milyonlarca çiftçi tarımsal destek ödemelerine ilişkin araştırmalarını hızlandırdı. Mart 2023 mazot gübre desteği yattı mı? Mazot gübre il il takvim açıklandı mı? Çiftçiler hemen kontrol edin!

Kentsel dönüşümde merak edilen 12 soru! Binalarda yıkım ve güçlendirme nasıl olmalı?

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerin ardından deprem riski, depreme dayanıklı olmayan binalar ve kentsel dönüşüm yeniden gündeme geldi. Kentsel dönüşümde merak edilen 12 soru! Binalarda yıkım ve güçlendirme nasıl olmalı?

EYT 5000 gün mü 5400 gün mü? EYT prim gün şartı var mı? 

Emeklilikte Yaşa Takılanlar yasası EYT sonunda meclise geldi detayları ve nasıl şekilleneceği ise merak konusu. EYT'li olmaya hak kazananlar da dahil herkesin merak ettiği, EYT 5000 gün mü 5400 gün mü? EYT prim gün şartı var mı? soruları artık yanıtlarına kavuşacak 

Gümüşü olanlar hemen baksın! İslam Memiş hem tarih hem rakam verdi! Gümüş fiyatları göreni buz kestirecek!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatları ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Gümüşü olanlar hemen baksın! İslam Memiş hem tarih hem rakam verdi! Gümüş fiyatları göreni buz kestirecek! 

Gümüş sağ gösterip sol vuracak! Gümüş tam tamına bu kadar olacak! Gümüş yatırımcıları hemen bakın

Gümüş fiyatları son günlerde düşüşe geçerken yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Gümüş sağ gösterip sol vuracak! Gümüş tam tamına bu kadar olacak! Gümüş yatırımcıları hemen bakın.

Münevver Gülsen Ülker Haberi

Münevver Gülsen Ülker

BH A Brittania Hotels Apartments Limited Merkezi Birleşik Krallık İstanbul Merkez Şubesi, Münevver Gülsen Ülker Şube Temsilciği'nde 31 bin 725 TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de kuruldu. 


BH A Brittania Hotels Apartments Limited Merkezi Birleşik Krallık İstanbul Merkez Şubesi iş konusu;Oteller ve benzeri konaklama hizmetleri işleri.


BH A Brittania Hotels Apartments Limited Merkezi Birleşik Krallık İstanbul Merkez Şubesi adres: Kadıköy, Osmanağa Mahallesi, Nevzemin Sokak,...