26 / 04 / 2024

Murat Altuntaş ankara konut

Murat Altuntaş ankara konut

Beytepe'de Parktepe Evleri'ni hayata geçiren Şahika Grup Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı İç Mimar Murat Altuntaş, Ankaralıların satın aldığı konutu yatırım için değil, oturmak için aldığını belirterek, "Yatırım amaçlı satışları daha çok Ankara dışından gelen yabancılara yapıyoruz" dedi.

Arazi yatırımında İstanbul, İzmir, Ankara'yı sollayacak 3 yeni il peş peşe açıklandı! Yatırımcılar acil bakın!

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin son zamanlarda sık sık gündeme gelen arazi yatırımında İstanbul, İzmir, Ankara'yı sollayacak olan 3 yeni il peş peşe açıkladı. İşte o iller...

Ankara Mamak'taki 519 kentsel dönüşüm konutunun hak sahipleri belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla Ankara Mamak'taki 519 kentsel dönüşüm konutunun hak sahipleri belli oldu...

Bakan Kurum açıkladı! Ankara ve İstanbul'da ucuz konut müjdesi! Taksit ödemeleri kiranın da altında olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bu yıldan itibaren, Ankara ve İstanbul'da vatandaşların uygun şartlarda konut yapabilmelerine imkan sağlamak amacıyla Hazine arazilerini satışa çıkaracaklarını dile getirdi.

Ankara Mamak Mutlu Taş Ocakları'nda kentsel dönüşüm başlıyor!

Ankara Mamak'ta Mutlu Taş Ocakları Ocak ayının 2.haftası kentsel dönüşüme girecek. Mutlu Taş Ocakları'nın kentsel dönüşüm haberini Mamak Belediye Başkanı Murat Köse duyurdu.

Murat Kurum: Ankara'da 21 millet bahçesi yaptık!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, AK Parti Altındağ Danışma Meclisi Toplantısı'ndaki açıklamasında Ankara'da 21 millet bahçesi yaptıklarını söyledi.

Ankara Kasaplar Çarşısı'nda kentsel dönüşüm Mayıs'ta tamamlanacak!

Ankara Kızılcahamam'da bir takım ziyaretlerde bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kasaplar Çarşısı'nda devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Ankara AKM Millet Bahçesi 28 Ekim'de açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, millet kıraathanesi, konferans salonu, kültür merkezi, geniş yeşil alanların yer alacağı Ankara AKM Millet Bahçesi'nin, 28 Ekim'de saat 13.30'da yapılacak açılışına vatandaşları davet etti.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi için geri sayım başladı!

Ankara'nın yeni yaşam merkezi olarak kabul edilen Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi'nin açılışına sayılı günler kaldı.  Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yeni millet bahçesinde inceleme gerçekleştirdi. 

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi Ağustos'ta açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi Ağustos'ta açılacağını dile getirdi.

Ankara Gölbaşı Millet Bahçesi 2022'de tamamlanacak!

Gölbaşı Mogan Gölü Kıyı Bandı Çevre Düzenlemesi ve Bisiklet Yolu Açılış Töreni'nde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Ankara Gölbaşı Millet Bahçesi 2022'de tamamlanacak" dedi.

Ankara millet bahçesine kavuşuyor!

Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nin de içinde yer aldığı Millet Bahçesi projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, millet bahçesinin Ağustos ayında hizmete açılacağını dile getirdi. 

Ankara Kızılcahamam'daki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Önceki gün Atatürk Kültür Merkezi'nde açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara Kızılcahamam'da yangın nedeniyle hasar gören dükkanlar için Ramazan Bayramı sonrasında ihale yapılacağını dile getirdi. 

Başkentte kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Atatürk Kültür Merkezi'nde açıklamalarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara'da 14 ilçede dönüşüm çalışmalarının olduğunu, pandemiye rağmen inşaat çalışmalarının hız kesmediğini dile getirdi. 

Murat Altuntaş ankara konut Haberi

Murat Altuntaş ankara konut

Ankara'nın yeni gözde yerleşim yerlerinden Beytepe'de Parktepe Evleri'ni hayata geçiren Şahika Grup Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı İç Mimar Murat Altuntaş, Ankaralıların satın aldığı konutu yatırım için değil, oturmak için aldığını belirterek, "Yatırım amaçlı satışları daha çok Ankara dışından gelen yabancılara yapıyoruz" ifadelerini kullandı.


GÜRÜLTÜDEN KAÇIYORLAR

Başkentte konut satın alanların en büyük kriterinin konfor olduğunu kaydeden Altuntaş, Ankaralıların şehrin gürültüsünden uzaklaşıp hoşça vakit geçirebileceği yerlerin olduğu geniş ve yeşil alanlar istediğini dile getirdi. Altuntaş şöyle konuştu: "Ama aynı zamanda bir kaç kat aşağı inip havuzuna girmek, havuzdan çıkıp akşam yemeğine yine yürüyerek gideceği şık mekânlar arıyor. Biz de kaliteden ödün vermeden konfor ve yaşam kalitesini artırmayı hedefliyoruz."


Sabah...