18 / 04 / 2024

Murat Altuntaş: Ankaralılar konutları oturum amaçlı alıyor!

Murat Altuntaş: Ankaralılar konutları oturum amaçlı alıyor!

Beytepe'de Parktepe Evleri'ni hayata geçiren Şahika Grup Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı İç Mimar Murat Altuntaş, Ankaralıların satın aldığı konutu yatırım için değil, oturmak için aldığını belirterek, "Yatırım amaçlı satışları daha çok Ankara dışından gelen yabancılara yapıyoruz" dedi.



Ankara'nın yeni gözde yerleşim yerlerinden Beytepe'de Parktepe Evleri'ni hayata geçiren Şahika Grup Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı İç Mimar Murat Altuntaş, Ankaralıların satın aldığı konutu yatırım için değil, oturmak için aldığını belirterek, "Yatırım amaçlı satışları daha çok  Ankara  dışından gelen yabancılara yapıyoruz" ifadelerini kullandı.


GÜRÜLTÜDEN KAÇIYORLAR

Başkentte konut satın alanların en büyük kriterinin konfor olduğunu kaydeden Altuntaş, Ankaralıların şehrin gürültüsünden uzaklaşıp hoşça vakit geçirebileceği yerlerin olduğu geniş ve yeşil alanlar istediğini dile getirdi. Altuntaş şöyle konuştu: "Ama aynı zamanda bir kaç kat aşağı inip havuzuna girmek, havuzdan çıkıp akşam yemeğine yine yürüyerek gideceği şık mekânlar arıyor. Biz de kaliteden ödün vermeden konfor ve yaşam kalitesini artırmayı hedefliyoruz."


Sabah Ankara


Geri Dön