26 / 04 / 2024

Murat Altuntaş kimdir

Murat Altuntaş kimdir

Beytepe'de Parktepe Evleri'ni hayata geçiren Şahika Grup Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı İç Mimar Murat Altuntaş, Ankaralıların satın aldığı konutu yatırım için değil, oturmak için aldığını belirterek, "Yatırım amaçlı satışları daha çok Ankara dışından gelen yabancılara yapıyoruz" dedi.

Türkiye ve Rusya ilişkisi inşaat sektörünü sevindirdi!

Türkiye ve Rusya arasındaki krizin aşılması sonrası iyileşmeye başlayan ilişkiler, turizmciler kadar inşaat sektörünü de oldukça sevindirdi. Yeni dönemde müteahhitlerin çalışmalarını artırarak devam edeceği belirtiliyor.

Yabancı yatırımcının gözü Türkiye'de!

Şahika Grup Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Murat Altuntaş, “Türkiye gayrimenkul sektöründeki başarısını dünyaya kanıtlamış bir ülke olarak, hedeflediği rakamlara çok rahat ulaşacaktır.

Murat Altuntaş: İnşaatta büyümenin çaresi başkanlık!

Ekonomisinin yüzde 60’ı inşaat sektöründen oluşan Ankara’da olumlu-olumsuz her gelişmeden doğrudan etkilenen sektörün temsilcileri, başkanlık sistemi ile önlenemez bir yükselişe geçileceğini vurguluyor.

Ankara inşaat sektörüyle ivme kazandı!

Ekonomisi günden güne güçlenen Başkent Ankara, ARGE ve inovasyon çalışmalarıyla büyüyen sanayi, eğitim ve sağlık gibi alanların yanı sıra inşaat sektörüyle de son yıllarda ciddi ivme kazandı.

Ankaralı müteahhitler Sur'un yenilenmesine destek çıktı!

Tarihi Milattan Önce’ye dayanan Sur’un yenilenmesi için elini taşın altına koymaya hazır olan Ankaralı müteahhitler ise titiz çalışmalarıyla ilçeye ‘Başkent kalitesi’ni getirmek istiyor.

Ankara ekonomisinin yüzde 65'i inşaat sektörüne bağlı!

İÇ Mimar Murat Altuntaş, Başkent, ekonomisinin yüzde 65'inin inşaat sektörüne dayalı olduğunu dile getirdi. Altuntaş, sadece yerli yatırımcı konut sektöründe bir artış olamayacağının altını çizdi.

Doğru konumlandırma binaların dayanıklılığını artırır!

Yeni binalardaki teknik alt yapının önceki nesil binalara göre çok daha sağlam olması, doğru şehirleşmenin önemini bir kat daha artırıyor.

Türk inşaat sektörü Avrupa'yla yarışır hale geldi!

Gurbetçiler, gayrimenkul sektöründeki büyük gelişimle birikimlerini yeniden memleketlerine yönlendirmeye başladı. Murat Altuntaş, "Türkiye'de inşaat sektörü kat ettiği büyük yolla Avrupa'yla yarışır hale geldi. " dedi.

Yurtdışındaki gurbetçiler Türk gayrimenkul sektörüne yöneldi!

Yurtdışında “bir gün yeniden dönme” umuduyla çalışan gurbetçiler, Türk gayrimenkul sektöründeki büyük gelişimle birikimlerini yeniden memleketlerine yönlendirmeye başladı.

İran Türk müteahhitler için yeni pazar durumunda mı?

İnşaat sektörü ambargonun kaldırılmasıyla birlikte İran pazarına girmeye hazırlanıyor Arap Baharı ile ortaya çıkan ekonomik olumsuzlukların izleri böylece silinmiş olacak.

Ankara’ya 'nitelikli yeşil' geliyor!

Belediyeler son yıllarda kentlerin yeşil görünüm kazanmasına yönelik açılımlarda bulunurken, elini taşın altına koyan inşaat sektör temsilcileri de “nitelikli yeşilin” önünü açıyor. “Yeşile yatırım” konusunda belediyeler önemli işlere imza atıyor.

Murat Altuntaş: İnşaatta parlak dönem başladı!

İnşaat sektörünün önde gelen temsilcileri, marka projelerin öne çıktığı bir dönemde başkentin yıldızının da parladığını ifade etti.

İnşaat sektörü hızlı toparlandı!

Geçtiğimiz yıl 30 Mart yerel seçimleri ve 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi nedeniyle durgunluk yaşayan inşaat sektörü hızlı toparlandı.

Kesintisiz gün ışığı konuta değer katıyor!

Son yıllarda birbiri ardına yükselen konut projelerinde rakiplerinden bir adım daha öne çıkmak isteyen inşaat firmaları, konutları inşa ederken gün ışığı süresini de önemli bir detay olarak sunmaya başladılar.

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman ne iş yapmaktadır?

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman'ın eğitim durumu nedir? Murat Zaman kariyeri ve eğitim durumu nedir? Murat Zaman'ın kim olduğu ve Murat Zaman'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Murat Oktay, Peker GYO Genel Müdürü oldu! 

Peker GYO Genel Müdürlük görevini sürdüren Onur Özalp, Peker Construction Mühendislik İnşaat A.Ş. Genel Müdürü oldu. Onur Özalp'ın yerine Peker GYO Genel Müdürü olarak Murat Oktay atandı. Peki Peker GYO Murat Oktay kimdir?

Murat Ufuk Yılmaz, New York’ta hangi üniversitede eğitim aldı? Ata GYO’da ne iş yapıyor?

Murat Ufuk Yılmaz kimdir? TÜRSAB’da hangi görevi yürüttü? Ata GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Murat Ufuk Yılmaz ile ilgili merak edilenler...

Murat Ruhi Çuhadaroğlu kimdir? İş hayatına ne zaman atıldı? Çuhadaroğlu Metal Sanayii’nde ne iş yapıyor?

Murat Ruhi Çuhadaroğlu hangi üniversitede eğitim aldı? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman genel koordinatör yardımcısı ve yönetim kurulu başkanı oldu? İş hayatının dışında nelerle ilgileniyor? İşte Türk iş insanı Murat Ruhi Çuhadaroğlu ile ilgili tüm merak edilenler...

Mustafa Murat Şeker kimdir? Mustafa Şeker kaç yaşında, nereli?

Mustafa Murat Şeker, Türk savunma sanayii sektöründe önemli bir isim olarak öne çıkıyor. Elektronik Harp ve Radar, MEBS, Siber Güvenlik ve Bilişim, AR-GE alanlarında uzmanlaşmış olan  Murat Şeker kimdir? Mustafa Şeker kaç yaşında, nereli? İşte ayrıntılar...

Murat Kaya nerede doğdu? Evli mi? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor?

Murat Kaya kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Evli mi, çocuğu var mı? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an Avrupa Yatırım Holding’te hangi pozisyonda görev yapıyor? İşte Murat Kaya ile ilgili tüm merak edilenler...

Murat Yıldıran kimdir? Kaç dil biliyor, ne iş yapıyor?

Polisan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yıldıran kimdir? Murat Yıldıran başka hangi görevlerde yer alıyor? Murat Yıldıran kaç dil biliyor? İşte yanıtı...

Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi, kimdir? Murat Ülker'in serveti ne kadar?

Forbes dergisine göre; Türkiye’nin en zenginleri arasında yer alan Murat Ülker kimdir? Ülker'in ve Yıldız Holding'in yönetim kurulunda yer alan Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi? Murat Ülker'in serveti ne kadar? İşte ayrıntılar...

Murat Bahadır Teker kimdir? Hangi üniversitede okudu? Nereli? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Başkan - Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Murat Bahadır Teker kimdir? Kaç yaşında? Murat Bahadır Teker daha önce hangi vazifelerde bulunmuştur? Murat Bahadır Teker'in eğitim hayatı nasıldı?

Ali Murat Dizdar kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ali Murat Dizdar kimdir? Kaç yaşında? Ali Murat Dizdar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Murat Dizdar'ın eğitim hayatı nasıldı?

Murat Doğan kimdir?

Türk iş insanı ve İŞ GYO (İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Doğan kimdir? İşte ayrıntılar...

Murat Karluk Çetinkaya kimdir? Kariyerine nasıl başladı?

İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Murat Karluk Çetinkaya kimdir? Kariyerine nasıl başladı?

Murat Özgel ne işle meşgul? Murat Özgel kimdir?

Türk iş insanı ve Coca-Cola'nın Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yapan Murat Özgel ne işle meşgul? Murat Özgel kimdir?

Murat Altuntaş kimdir Haberi

Murat Altuntaş kimdir

Ankara'nın yeni gözde yerleşim yerlerinden Beytepe'de Parktepe Evleri'ni hayata geçiren Şahika Grup Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı İç Mimar Murat Altuntaş, Ankaralıların satın aldığı konutu yatırım için değil, oturmak için aldığını belirterek, "Yatırım amaçlı satışları daha çok Ankara dışından gelen yabancılara yapıyoruz" ifadelerini kullandı.


GÜRÜLTÜDEN KAÇIYORLAR

Başkentte konut satın alanların en büyük kriterinin konfor olduğunu kaydeden Altuntaş, Ankaralıların şehrin gürültüsünden uzaklaşıp hoşça vakit geçirebileceği yerlerin olduğu geniş ve yeşil alanlar istediğini dile getirdi. Altuntaş şöyle konuştu: "Ama aynı zamanda bir kaç kat aşağı inip havuzuna girmek, havuzdan çıkıp akşam yemeğine yine yürüyerek gideceği şık mekânlar arıyor. Biz de kaliteden ödün vermeden konfor ve yaşam kalitesini artırmayı hedefliyoruz."


Sabah...