23 / 04 / 2024

Murat Baybatur Manisa hızlı tren

Murat Baybatur Manisa hızlı tren

Manisa’nın yönünü geliştirecek projeleri kovaladıklarını söyleyen Baybatur, “Sabuncubeli Tüneli bizim için prestijli bir projedir. İzmir-İstanbul otobanı projemiz var. Hızlı tren projemiz var. Bunlar Manisa’yı direk ilgilendiren projelerdir” dedi.

Murat Kurum: Manisa'da hasar tespit çalışmaları başlıyor!

Manisa'da bugün yaşanan depreme ilişkin konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Hamdolsun can kaybımız söz konusu değil, yaralımız yok. Bakanlığımızın ilgili ekipleri hemen olay yerine intikali gerçekleştiriyorlar ve hasar tespit çalışmalarına başlıyorlar" dedi.

Manisa'daki 2 bin 500 sosyal konutu sahiplerine teslim edeceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Manisa'da 2 bin 500 sosyal konutu projelendirip, kuralarını çektiklerini ve yakın zamanda hak sahiplerine teslim edeceklerini belirtti.

Murat Kurum'dan deprem uyarısı: Hasarlı binaları kullanmayalım!

Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Manisa'da 5.4 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından Akhisar ilçesini ziyarete etti. Bakan Murat Kurum: “Gerekeni yapacağız “dedi.

Manisa'ya imar müjdesi!

Ankara’ya giden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, burada Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti. Başkan Ergün Bakan Kurum’dan Manisa için imar müjdesi aldı.

Manisa Büyükşehir'den Ali Rıza Çevik İlkokulu açıklaması!

AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur’un, Ali Rıza Çevik İlkokulu Projesi ile Cengiz Ergün’ün bir ilişkisinin olmadığı şeklindeki söylemlere yanıt geldi. İşte Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklama...

Turgutlu TOKİ kuraları 6 Ekim'de çekiliyor!

AK Parti Manisa Milletvekili ve MKYK Üyesi Murat Baybatur, Turgutlu'da engelli ve ihtiyaç sahipleri için yapılan 282 adet TOKİ evi için 6 Ekim'de kura çekileceğini açıkladı.

TOKİ Turgutlu projesinde kura heyecanı!

AK Parti Manisa Milletvekili ve MKYK Üyesi Murat Baybatur Türkiye'de ilk defa Turgutlu'da engelli ve ihtiyaç sahipleri için yapılan 282 adet TOKİ evlerinin 6 Ekim'de kura çekiminin yapılacağını belirtti.

Manisa Şehzadeler'deki yan yatan bina yıkılacak!

Manisa'nın Şehzadeler ilçesi Göktaşlı Mahallesi Murat Caddesi'nde, bitişiğinde başlayan inşaat nedeniyle yan yatan 5 katlı bina yıkılacak, güvenlik nedeniyle boşaltılan binanın temeline yapılan güçlendirme çalışması da işe yaramadı.

Manisa Şehzadeler'deki yıkım ada bazında olmalı!

Manisa'da Şehzadeler İlçesi Murat Caddesi üzerindeki 5 katlı bina, yanındaki binanın temel kazma çalışmaları sırasında hasar gördü. Manisa Mimarlar Odası Başkanı Ferdi Zeyrek, bu sıkıntının önüne geçmek için tek çarenin ada bazında yıkım olduğunu söyledi.

Murat Baybatur Manisa'nın yönünü değiştirecek projeleri anlattı!

Manisa’nın yönünü geliştirecek projeleri kovaladıklarını söyleyen Baybatur, “Sabuncubeli Tüneli bizim için prestijli bir projedir. İzmir-İstanbul otobanı projemiz var. Hızlı tren projemiz var. Bunlar Manisa’yı direk ilgilendiren projelerdir” dedi.

Murat Konan Manisa'daki projeleri anlattı!

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan; Manisa Valiliği, 26. Dönem Manisa Milletvekilleri ve Belediyelerin destekleri ile yeni dönemde güzel hizmetler yapılacağını müjdeledi.

Mimar Murat Dağdelen vefat etti!

Merhume Fatma Dağdelen ile merhum Lütfi Dağdelenin oğulları, merhum Ergin Dağdelen ve Birsen Dağdelenin  (Oray) kardeşi, merhum Oruç Muratoğlunun kuzeni, Çiğdem Dağdelenin babası mimar Murat Dağdelen 29 Mayıs 2011 tarihinde vefat etti

Murat Tabanlıoğlu: Artık birinci ligdeyiz!

Murat Tabanlıoğlu, 'Ödül alanlar arasında mimar Zaha Hadid gibi star isimler var. Bu star isimlerin yaptıkları işler dünyada hemen duyuluyor.  Bu ödül bunun bir başlangıcı; bu bir lig ve birinci ligin içinde olmak güzel' diyor

Murat Baybatur Manisa hızlı tren Haberi

Murat Baybatur Manisa hızlı tren

AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Yunusemre Belediyesi’nin TOKİ konusunda yol aldığını, Şehzadelerin de bu konuda adım attığını belirtti. AK Parti olarak Manisa’nın yönünü geliştirecek projeleri kovaladıklarını söyleyen Baybatur, “Sabuncubeli Tüneli bizim için prestijli bir projedir. İzmir-İstanbul otobanı projemiz var. Hızlı tren projemiz var. Bunlar Manisa’yı direk ilgilendiren projelerdir” dedi.


AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Manisa’nın önemli projelerle adından söz ettirdiğini söyledi. Baybatur, gündemi ilişkin Yeni Manisa Gazetesi'ne değerlendirmelerde bulundu.  Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi’nin Akgedik’teki TOKİ konutları için görevi gelir gelmez çalıştığını ifade eden Baybatur, “5 bin 500 konutluk yeni bir şehir kuruluyor. TOKİ bu konuda emsal göstereceği bir çalışma yapıyor. TOKİ Başkanı Manisa’ya büyük bir gayret gösteriyor. Başta Recai Berber olmak üzere bütün vekillerimiz bu konuda gayret...