25 / 04 / 2024

murat binici gayrimenkul sektörü

murat binici gayrimenkul sektörü

Investmentime kurucusu Murat Binici 2021'in ilk çeyreğinde gayrimenkul piyasasındaki son durumu değerlendirdi. İşte o değerlendirme...

Murat Akpınar Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Akpınar Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akpınar tarafından kuruldu.

Murat Çelik İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Çelik İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Çelik tarafından kuruldu.

Murat Balıkçı Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Murat Balıkçı Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Murat Balıkçı tarafından kuruldu.

Murat Grup Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Grup Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yıldız tarafından kuruldu.

Rüzgar Real Estate Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rüzgar Real Estate Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Murat    Binici tarafından kuruldu.

2021'in ilk çeyreğinde gayrimenkul piyasası nasıl?

Investmentime kurucusu Murat Binici 2021'in ilk çeyreğinde gayrimenkul piyasasındaki son durumu değerlendirdi. İşte o değerlendirme...

Investmentıme Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Investmentıme Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Binici tarafından kuruldu.

Murat Goldştayn: Gayrimenkul sektörü 2020'ye iyi başladı!

Türkiye'de de gayrimenkul danışmanlığı işinin gelişiminde önemli rol oynayan RE/MAX,  büyümesine 2020 yılında da devam edecek. RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, 2020 yılının gayrimenkul sektörüne iyi başladığını, bu yıl yüzde 30 büyümeyi hedeflediklerini belirtti...

Lojistik gayrimenkulde yeni bir yatırım alanı oluyor!

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu (GİSP) tarafından düzenlenen toplantıda Kuzeybatı Gayrimenkul Genel Müdürü Murat Ergin, gayrimenkul yatırımı alanında lojistiğin değer kazandığını açıkladı.

Murat Kurum: Gayrimenkul sektörümüz güvenli bir pazar!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Ülkemizin gayrimenkul sektörü, yerli yatırımcılara olduğu kadar yabancı yatırımcılar için de güvenli bir pazar" dedi...

2019 inşaat sektörü için nasıl geçecek?

Area Danışmanlık Yöneticisi Murat Binici, 2019 yılının inşaat sektörü için nasıl geçeceğini değerlendirdi...

Gayrimenkul piyasası ne zaman ve nasıl canlanacak?

Üzerinde çok fazla alım satım yapılan emlak piyasasıyla ilgili değişimleri ve gelişimleri AREA Gayrimenkul Proje Danışmanlık yöneticileri Murat Binici & Deniz Boran kaleme aldı. İşte o haber...

İnşaat sektörünün beklediği 10 düzenleme!

Yeni hükümet sisteminin ilk Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, gayrimenkul sektörüne umut oldu. 

murat binici gayrimenkul sektörü Haberi

murat binici gayrimenkul sektörü

Investmentime kurucusu Murat Binici 2021'in ilk çeyreğinde gayrimenkul piyasasındaki son durumu değerlendirdi. İşte o değerlendirme...

Geçtiğimiz yıl tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını ülkemizde de başta inşaat sektörü olmak üzere sektörün birçok alt iş kolunu da sekteye uğraşmıştı.

Normalleşme ile beraber konut kredisi faiz oranlarında yapılan düşüş ve döviz kurundaki yukarı yönlü artışlar gerek yerli gerek, yabancı yatırımcıları ülkemizden gayrimenkul alımına sevk etmişti.

2020 yılının Kasım ve Aralık aylarında ise; vaka sayılarındaki artış sebebiyle getirilen kısıtlamalarla öncelikle yabancı yatırımcı hem seyahat hem gayrimenkul alımı planlarını erteledi. Üzerine iç piyasa için konut kredisi faiz oranlarının tekrar yükselmesi ve gayrimenkul fiyatlarının genel artışı alım hızını düşürmüştü.

Yeni yılın ilk çeyreğinde ise durum benzer

Devam eden kısıtlamalar sebebiyle 8,00₺’e kadar yükselen doların...