26 / 04 / 2024

Murat Bozun yeni evi

Murat Bozun yeni evi

Ünlü popçu Murat Boz'un uzun süredir devam ettiği yeni ev arayışları son buldu. Boz, yakında 460 metrekare büyüklüğünde boğaz manzaralı bir eve taşınacak.

Murat Boz 7 bin liraya 3 katlı villa kiraladı!

Ünlü popçu Murat Boz değeri 3 milyon dolar olan 3 katlı villayı aylık 7 bin liraya kiraladı...

'Yeni Evim Kampanyası'nda başvurular başladı! Ev sahibi olmak için başvuru yapılacak bankalar!

Bakanlar Nureddin Nebati ve Murat Kurum, Yeni Evim Kampanyası'na başvuruların bugün başladığını ve katılım bankaları dahil kamu bankalarından müracaatta bulunulabileceğini bildirdi

Yeni konut projesinde bilinmeyenler soruldu! İşte merak edilen 15 sorunun yanıtı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Yeni Evim Kampanyası'na ilişkin 15 soruyu yanıtladı. İşte merak edilen tüm detaylar...

Murat Kurum yeni projeler için müjde verdi! 'Vatandaşlarımız kira öder gibi ev sahibi oluyor' dedi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada yeni bir sosyal konut projesi açıklanacağının sinyallerini vererek "Vatandaşımız aidat öder gibi ev sahibi oluyor" diye konuştu.

İmar barışı ile ilgili son dakika açıklaması! Yeni bir imar barışı gelecek mi? Bakan canlı yayında resmen açıkladı!

Son dönemde sık sık gündeme gelen imar barışı ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yeni bir imar barışının gelip gelmeyeceği ile ilgili son dakika açıklaması yaptı. İşte Murat Kurum'un o açıklaması...

Kartal'a 313 bin metrekarelik yeni millet bahçesi geliyor! Bakan Murat Kurum açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Kartal'a yeni bir millet bahçesi müjdesi vererek, söz konusu projenin inşaatının 2023 yılında tamamlanacağını söyledi.

Murat Kurum: 2022'de 50 bin yeni yuva ve iş yerimizi vatandaşlarımıza teslim edeceğiz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşümle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulunu. Kurum, "2022'de 50 bin yeni yuva ve iş yerimizi vatandaşlarımıza teslim edeceğiz" dedi.

Murat Dalkılıç ve ev sahibi arasındaki sular durulmuyor!

Oyuncu Sitare Akbaş ile yeni bir aşka yelken açan Murat Dalkılıç ile ev sahibi arasında sular durulmuyor...

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi için geri sayım başladı!

Ankara'nın yeni yaşam merkezi olarak kabul edilen Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi'nin açılışına sayılı günler kaldı.  Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yeni millet bahçesinde inceleme gerçekleştirdi. 

Manavgat'ta 1100 konut bir senede teslim edilecek!

Manavgat'taki orman yangınları sırasında yanan evlerin yerine inşa edilen konutları inceleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yeni konutlara yönelik açıklamalarda bulundu. 

Evleri yanan çift için yeni konut inşa ediliyor!

Antalya'da meydana gelen yangınlar nedeniyle yanan evin bir odasında yaşayan çift için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un talimatıyla yeni ev inşa ediliyor.

Antalya'da evleri yanan vatandaşlar için yeni konutlar inşa edilecek!

Antalya'da meydana gelen yangın sonrası açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yangın nedeniyle kullanılmamaz hale gelen konutlar için yeni evler inşa edileceğini açıkladı. 

Mardin'e 5 yeni millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, Mardin'e 5 yeni millet bahçesi müjdesi verdi...

İzmir'de yapılan yeni konutlarda zemin sağlamlığı ön planda!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir'de inşa edilen konutlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Kurum, yeni konutların inşasında binaların sağlamlığına ve zeminin özelliğine dikkat ettiklerini ifade etti.

Murat Bozun yeni evi Haberi

Murat Bozun yeni evi

Uzun zamandır kendine yeni bir ev arayan Murat Boz, aradığı evi Ortaköy'de buldu. Boz'un yeni evine yakında taşınacağı öğrenildi. 

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre; Boz, Ortaköy'de 460 metrekare büyüklüğünde bir eve taşınacak. Boz'un önümüzdeki günlerde taşınacağı evin 460 metrekare büyüklüğünde olduğu açıklandı. 

Ünlü isimler nerede yaşıyor?

Ünlü isimlerin yaşadığı muhteşem...