24 / 04 / 2024

Murat Erdoğan

Murat Erdoğan

ELSAD Başkanı Murat Erdoğan imar revizyonunu değerlendirdi, yapılan düzenlemenin olumlu taraflarının olduğunu fakat küçük arsa sahiplerinin de mağdur edebileceğini belirtti.

Torunum Metal ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torunum Metal ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Murat Erdoğan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Aralık'ta Maltepe, Altıntepe Mahallesi, Kılavuz Çayırı Caddesi'nde kuruldu.

Mai Grup İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mai Grup İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Adem Yıldırım, Murat Erdoğan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta Üsküdar, Acıbadem Caddesi'nde kuruldu.

Aİ Grup İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aİ Grup İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Adem Yıldırım, Murat Erdoğan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta Üsküdar, Acıbadem Caddesi'nde kuruldu.

Büyük gün geldi çattı! Müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan verecek! TOKİ’de yeni indirim geliyor

Toplu Konut İdaresi’nden (TOKİ) ev alan ve borcu devam edenler için yeni bir indirim kampanyası müjdesi geliyor. Kampanyanın haberini Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum verdi. Yeni indirim kampanyasını Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün açıklayacak. 

Herkes ev sahibi olacak! Genci, emeklisi, dar gelirlisi… Cumhurbaşkanı Erdoğan ucuz konut TOKİ'yi o tarihte duyuracak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medyadan TOKİ ucuz sosyal konut projesinin detaylarının açıklanacağı tarihi duyurdu. Bakan Kurum, yapmış olduğu paylaşımda, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 13 Eylül'de detayları açıklayacaktır" cümlelerini kullandı.

TOKİ'nin merakla beklenen ucuz konut projesinde tarih belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıklayacak! İşte o tarih

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ucuz sosyal konut hamlesinin detaylarının artık açıklanacağı tarihi bildirdi. Bakan Kurum, yapmış olduğu açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 13 Eylül'de detayları açıklayacak" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi paylaşımı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da hizmete açılacak olan Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi'ne ilişkin paylaşım yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Murat Kurum değerlendirmesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı olan Murat Kurum hakkında konuştu. Erdoğan, "Onu anlatmaya gerek var mı? Emlak Konut'un Murat Kurum ile nasıl uçtuğunu, güçlendiğini biliyorsunuz'' diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Murat Hazinedar açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın görevden uzaklaştırılması için açıklamalarda buldunu..

Murat Erdoğan: Yeşil alanlar konut alanına çevriliyor!

ELSAD Başkanı Erdoğan, Elazığ Belediyesi’nin imar revizyonundaki park alanlarının konut alanına dönüştürülmesine tepki göstererek, “Yeşil alan belediyeye gelir sağlanacak diye konut alanına dönüştürülüp arsa olarak satılamaz” dedi.

Murat Erdoğan: Küçük arsa sahipleri mağdur olacak!

ELSAD Başkanı Murat Erdoğan imar revizyonunu değerlendirdi, yapılan düzenlemenin olumlu taraflarının olduğunu fakat küçük arsa sahiplerinin de mağdur edebileceğini belirtti.

Murat Erdoğan, Elazığ’daki imar planı değişikliğini anlattı!

Elazığ Stratejik Araştırmalar Derneği (ELSAD) Başkanı Murat Erdoğan Elazığ’daki riskli alanların imar planı değişikliğine ilişkin bir basın açıklaması yaptı.

Murat Erdoğan: Yaşanabilir Elazığ için projeler yapıyoruz!

Elazığ Stratejik Araştırmalar Derneği ( ELSAD ) Başkanı Murat Erdoğan Elazığ’daki riskli alanların imar planı değişikliğine ilişkin bir basın açıklaması yaptı.

Murat Erdoğan: Cumhuriyet Mahallesi imar planı dönüşüme aykırı!

Elazığ Stratejik Araştırmalar Derneği Başkanı Av. Murat Erdoğan yazılı açıklama yaparak Cumhuriyet Mahallesi Riskli Alan İmar Planı Değişikliğine ilişkin itirazlarını kamuoyu ile paylaştı.

Erdoğan Bayraktar İstanbul ve Ankara'dan da aday olabilir!

TOKİ Eski Başkanı Erdoğan Bayraktar'ın AK Parti'den hangi ilden milletvekili aday adaylığı henüz kesinleşmedi. Bayraktar, emlakkulisi.com'a yaptığı açıklamada, "Japonya'daki nükleer santrallerde sızma var, AK Parti'de yok. Ben de bilmiyorum' dedi

Sevgi-Erdoğan Gönül Eğitim Parkı resmen açıldı

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nın (TEGV) Şanlıurfa'da kurulan Sevgi-Erdoğan Gönül Eğitim Parkı'nın resmi açılışı Koç Ailesi, Koç Holding ve TEGV üst düzey yöneticilerinin katılımı ile 5 Nisan 2011 tarihinde düzenlenen tören ile gerçekleşti

Murat Erdoğan Haberi

Murat Erdoğan

ELSAD Başkanı Murat Erdoğan imar revizyonunu değerlendirdi, yapılan düzenlemenin olumlu taraflarının olduğunu fakat küçük arsa sahiplerinin de mağdur edebileceğini belirtti.


ELSAD Başkanı Murat Erdoğan'ın açıklaması şöyle:


"İlimizin Revizyon İmar Planı Belediye Meclisinde onaylandıktan sonra askıya çıkarılmıştır Haziran ayının son haftasına kadar Plana itiraz süresi başlamıştır. Vatandaşlar kendi yerlerini ilanda görebilirler.


Planda genel hatları ile bitişik nizamın terkedildiği, ada bazlı, ayrık nizam yapıların oluşturduğu ve yer yer kat yüksekliklerinin arttırıldığı yol ve yeşil alan genişliklerinin arttırıldığı görülmektedir. Genel hatları ile ilimiz için güzel bir çalışmadır.


Ancak şehir merkezinde planda parsel büyüklüklerinin inşaat yapımı için arttırılması minimum 1000-1500 m2 parsellerin istenmesi nedeniyle sıkıntılar olacaktır. Küçük parsellerde inşaat yapamayacak küçük arsa sahipleri mağdur olacaktır. Yine Yapılaşmanın %80-90 tamamlandığı parsellerdeki ara küçük parseller zarar görecektir. Bu durumun...