29 / 03 / 2024

Büyük gün geldi çattı! Müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan verecek! TOKİ’de yeni indirim geliyor

Büyük gün geldi çattı! Müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan verecek! TOKİ’de yeni indirim geliyor

Toplu Konut İdaresi’nden (TOKİ) ev alan ve borcu devam edenler için yeni bir indirim kampanyası müjdesi geliyor. Kampanyanın haberini Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum verdi. Yeni indirim kampanyasını Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün açıklayacak. 



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, daha önce Toplu Konut İdaresi’nden (TOKİ) ev alan ve borcu devam edenler için yeni bir indirim kampanyası düzenlendiğini duyurdu. Çok sayıda kişiyi ilgilendiren ve heyecan yaratan yeni indirim kampanyasının detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklayacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesiyle ilgili Twitter hesabından açıklamalar yaptı. Bakan Kurum, bugüne kadar 1 milyon 170 bin konut inşa eden TOKİ’nin Türk milletinin uygun fiyatlı güvenli konutlarda oturması için çalışmaya devam ettiğini kaydetti.

GÖZLER ERDOĞAN'IN AÇIKLAMASINDA

"İlk Evim İlk İş Yerim" projesinin yerli ve milli imkanlarla yapılan bir millet kampanyası olduğuna dikkat çeken Bakan Kurum, sosyal konut kampanyasında maliyet üzerinden yaptıkları yüzde 40 indirimle vatandaşa en uygun şartları oluşturmaya çalıştıklarını belirtti.. Bakan Kurum, TOKİ’den ev alanların ödemeleri sırasında da kolaylıklar sağlamaya devam edeceklerine dikkat çekerek yeni indirim kampanyasını işaret etti.

Büyük gün geldi çattı! Müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan verecek! TOKİ’de yeni indirim geliyor


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön