26 / 04 / 2024

Murat Hazinedarın arsası

Murat Hazinedarın arsası

CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, boğaz manzaralı villasının yanında aldığı arsaya şantiye kuruldu. 27 Mayıs'ta yapı izni çıkarılan arsada çalışmalar başladı.

480 bin TL'nin aylık getirisini görenler inanamadı! Arabasını, arsasını satan parasını faize yatırdı!

Son günlerde sık sık gündeme gelen mevduat faizlerinin getirisi uçtu, hal böyle olunca da otomobilini, arsasını satanlar parasını faize yatırdı. Peki 480 bin TL'nin aylık getirisi ne kadar?

Şerifler Yalısı'nın arsası satışa sunuldu! 

İstanbul Emirgan'da yer alan Şerifler Yalısı, arsasının bir bölümünün satışa sunulmasıyla gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Murat Karakaya İnşaat Otomotiv Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Karakaya İnşaat Otomotiv Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karakaya tarafından kuruldu.

Peker GYO'nun Gravesend'daki bina ve arsasının değeri ne kadar?

Peker GYO, Gravesend'daki bina ve arsasının gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı. Peki Gravesend'daki bina ve arsasının arsasının değeri ne kadar?

Beykozlulardan kentsel dönüşüm tepkisi!

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın Tokatköy'de yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesinde mağdur olduklarını iddia eden vatandaşları dinledi.

Konutta rayiç bedel kurnazlığının sonu hapiste bitebilir!

T24 Gazetesi konuk yazarı ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi/Hukuk Fakültesi-Mali Hukuk Ana Bilim Dalı Doç. Dr. Murat Batı, bugünkü yazısında ev alıp satılırken gerçek bedelinin gösterilmemesini ve bu durumun sonuçlarını kaleme aldı. İşte Murat Batı'nın o yazısı...

Beykoz'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

KİPTAŞ’tan Beykoz Belediyesi’ne devredilen arazilerde devam ettirilen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili adımlar atılıyor. Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Murat Oktay, Koray GYO Genel Müdürü oldu!

Koray GYO Genel Müdürü Ahmet Oktay Karaata'nın kendi isteğiyle görevinden ayrılması nedeniyle, Murat Oktay'ın şirketin genel müdürü olarak atanmasına, kendisine imza yetkisi verilmesine karar verildi. 

Martı GYO'nun Aydın arsası turizm alanı oldu!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Aydın Karacasu Arsası'na ait değerleme raporu yayınlandı.  

Aydın Mrt İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Mrt İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aydın tarafından kuruldu.

Murat Tarman kimdir?

Atakule GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekilli Murat Tarman kimdir? Murat Tarman daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Murat Tarman'ın biyografisi...

Mustafa Duman, Merkez Bankası'nın yeni Başkan Yardımcısı oldu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkan Yardımcısı Murat Çetinkaya'nın görevine son verildi, yerine Mustafa Duman getirildi.

Sincan'ın yeni tramvay hattı projesi ne oldu?

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ın 2019 yerel seçimleri öncesinde Sincan-Fatih arasına yapılması planlanan “tramvay hattı” vaadiyle ilgili ilçe sakinlerinden tepkiler gelmeye başladı...

Murat Hazinedarın arsası Haberi

Murat Hazinedarın arsası

CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, boğaz manzaralı villasının yanında aldığı arsaya şantiye kuruldu. Arsayı aldıktan sonra imar izni veren Murat Hazinedar'ın kazancı ise 10 milyon liradan fazla. Piyasa değeri 4 milyon TL, haritada mavi ile boyalı alan Hazinedar'ın harfiyat çalışmasına başladığı alan. Hemen yanındaki ise kendisine ait olan villa. Boğaz manzaralı arsanın piyasa değeri 4 milyon lira. Hazinedar villaya 5.5 milyon lira ödedi. Murat Hazinedar aldığı villanın yanındaki arsaya jet hızıyla imar çıkarıp inşaat çalışmasına başladı.


İMARI VERDİ İNŞAATA BAŞLADI 

Hazinedar 27 Mayıs 2015'te Başkanı olduğu Beşiktaş Belediyesi'nden arsasına imar izni çıkardı. İmar iznini çıkaran Hazinedar bayram arefesinde vakit kaybetmeden çalışmalara başladı. Arsanın içinde iş makinesi hummalı bir çalışmaya girdi. Arsaya yapacak ultra lüks villayla değeri iki katına...