25 / 04 / 2024

murat kurum inşaat sektörü açıklamaları

murat kurum inşaat sektörü açıklamaları

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum yaptığı açıklamada, "Türk inşaat şirketlerinin Şili'den Rusya'ya, Orta Asya'dan Afrika'ya kadar dünyanın her yerinde, yüzlerce büyük projede imzası var." diye konuştu.

Murat Kurum: İnşaat sektörüne yeni düzenlemeler gelmeli!

İnşaat sektörünün Türkiye'nin lokomotifi olduğunu söyleyen Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum, "İnşaat sektörüne yeni düzenlemeler gelmeli." dedi

Murat Kurum seçim sonrasına KİPTAŞ için tarih verdi: Taksitler 5 bin 833 TL, başvurular 15 Nisan!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, gerçekleştirdiği toplantıda aylık 5 bin 833 TL taksitle kentsel dönüşüm müjdesi verdi. Söz konusu proje için başvurular 15 Nisan itibarıyla kabul edilecek...

Murat Kurum'dan 600 bin konut için dönüşüm sözü!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada 1,5 milyon TL'lik destek sağlanacağını söylerken, 600 bin konut için de dönüşüm sözü verdi.

Murat Baran İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Murat Baran İnşaat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Baran tarafından kuruldu.

Murat Çelik İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Çelik İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Çelik tarafından kuruldu.

Gaziantep İslahiye'deki 360 afet konutunun kaba inşaatı bayrama kadar tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep'in İslahiye ilçesinde toplamda 15 blokta 360 konutun kaba inşaatının Kurban Bayramı'na kadar tamamlanacağını belirtti.

Depremin vurduğu 11 şehirde 132 bin konutun inşaatı başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, depremin vurduğu 11 şehirde 132 bin konutun inşaatının başladığını söyledi.

Murat Kurum'dan deprem konutları açıklaması: En sağlam zemine inşa edilecek!

Deprem konutları ile ilgili bilgi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, konutların en sağlam zemine inşa edileceğini söyledi.

İnşaat malzemesi üreticileri 11 şehirde fiyatlarını sabitledi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep’te iş dünyasının temsilcileri ve müteahhitlerle bir araya geldi. Bakan'ın yaptığı açıklamaya göre; inşaat malzemesi üreticileri 11 şehirde fiyatlarını sabitledi!..İşte ayrıntılar...

İzmir'deki 4 bin 604 deprem konutunun inşaatı tamamlandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada İzmir'deki 4 bin 604 deprem konutunun inşaatının tamamlandığını söyledi.

Murat Karakaya İnşaat Otomotiv Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Karakaya İnşaat Otomotiv Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karakaya tarafından kuruldu.

Kartal'a 313 bin metrekarelik yeni millet bahçesi geliyor! Bakan Murat Kurum açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Kartal'a yeni bir millet bahçesi müjdesi vererek, söz konusu projenin inşaatının 2023 yılında tamamlanacağını söyledi.

Murat Kurum: İstanbul'da 14 bin sosyal konut inşa ediyoruz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ülke genelinde 1 milyon 700 bin konutun dönüşümünü gerçekleştirdiklerini belirterek, "Bugün İstanbul'da 14 bin sosyal konutumuzu hızlı bir şekilde inşa ediyoruz" diye konuştu.

Murat Ongun'dan 'İBB metro inşaatına beton döktü' iddialarına yanıt!

'İBB Metro inşaatına beton döktü' şeklinde basında çıkan haberlere İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan yanıt geldi. Ongun, "O metro hattı değil bir çukur. Metro hattı nedir diye öğrenmek isterseniz eğitim verebiliriz" diye konuştu.

murat kurum inşaat sektörü açıklamaları Haberi

murat kurum inşaat sektörü açıklamaları

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya'nın Serik ilçesi Belek Turizm Bölgesi'ndeki bir otelde gerçekleştirilen Uluslararası İnşaat Çalıştayı'nın açılışında inşaat birim fiyatları konusunda ortak terminolojiye geçişi ve yapı bilgi modellemesi sisteminin değerlendirileceğini belirtti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olarak altyapıdan üstyapıya, millet bahçelerinden Sıfır Atık Projesi'ne, kentsel dönüşümden sosyal konut üretimine kadar çevre ve şehircilik konularında çok geniş bir sorumluluk alanına sahip olduklarını aktaran Kurum, inşaat, müteahhitlik, şehirleşme ve çevre konuları, bölgesel kalkınmada da önemli iş birliği içinde olduklarını belirtti.

Dünyanın her yerinde inşaat sektörü, ekonomik büyümenin lokomotifi olma özelliğini taşıdığını söyleyen Kurum, "İnşaat sektörünün dinamizmini ve canlılığını tüm bölgemize yaymalıyız. Ülke olarak Türkiye'nin bunu yapabilecek gücü var. Türk inşaat sektörü hem üretici hem de malzeme tedariki...