26 / 04 / 2024

Murat Levent Tatlıcı mirası son durum

Murat Levent Tatlıcı mirası son durum

2013 günü beyin kanseri nedeniyle hayatını kaybeden Murat Levent Tatlıcı’nın Amerikalı eşi Donna Marie Tatlıcı, kayınvalidesi Sevil Tülin Turner’e dava açtı. Amerikalı gelin, eşi Levent Tatlıcı’nın ölmeden 4 ay önce ABD’de hazırladığı vasiyetnamenin Türkiye’de de tanınmasını talep etti.

 Migros'ta filtre kahve makinesi 1.899 TL’ye, quartz ısıtıcı 299 TL’ye, Paşabahçe 6’lı tatlı tabağı 149,90 TL’ye düştü!

Kasım ayına dev indirimlerle giren Migros, tüm müşterilerini Migros şubelerine davet etti. Bu doğrultuda, filtre kahve makinesi 1.899 TL’ye, quartz ısıtıcı 299 TL’ye, Paşabahçe 6’lı tatlı tabağı 149,90 TL’ye düştü. İşte 1 Kasım 2023 Migros fiyat listesi...

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Bakan Kurum tek tek açıkladı: Kira ve taşınma yardımları başlıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bağcılar'daki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu. İşte Bakan Kurum'un o açıklaması...

Mehmet Taş'tan 'Mehmet Salih Tatlıcı'nın miras davasında bilirkişi krizi' haberi için tekzip!

35 yıldır inşaat mühendisliği ve gayrimenkul değerlendirme uzmanlığı alanında bilirkişilik yapan Mehmet Taş, 'Mehmet Salih Tatlıcı'nın miras davasında bilirkişi krizi' başlıklı haber ile ilgili tekzip yayınladı.

Tatlıoğlu Vinç Oto Kurtarıcı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tatlıoğlu Vinç Oto Kurtarıcı Ticaret Limited Şirketi  Küçükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Gürsel Han, İbrahim Han, Mehmet Han, Resul Han tarafından kuruldu.

Murat Levent Tatlıcı'nın miras davasında yeni gelişme!

2013 günü beyin kanseri nedeniyle hayatını kaybeden Murat Levent Tatlıcı’nın Amerikalı eşi Donna Marie Tatlıcı, kayınvalidesi Sevil Tülin Turner’e dava açtı. Amerikalı gelin, eşi Levent Tatlıcı’nın ölmeden 4 ay önce ABD’de hazırladığı vasiyetnamenin Türkiye’de de tanınmasını talep etti.

Mehmet Salih Tatlıcı'nın miras davasında yeni gelişme!

2009'da vefat eden Mehmet Salih Tatlıcı'nın oğulları arasında devam eden miras kavgası yeni gelişmeler yaşanıyor. ABD Florida Mahkemesi, miras davasında Mehmet Tatlıcı’yı haklı buldu. Mahkeme, Uğur Tatlıcı’nın 740 milyon dolar ödemesine karar verdi.

Salih Tatlıcı'nın miras davasında sular durulmuyor!

Türkiye'nin 3 milyar dolar ile en büyük miras davası olan Tatlıcı ailesinde ikinci eş Nurten Tatlıcı'nın hayatından endişe ettiği ortaya çıktı. Nurten Tatlıcı, üvey oğlu Mehmet Tatlıcı, sekreteri Serap Durmuş ile Gökhan D.'den can güvenliği olmadığı gerekçesiyle şikayetçi oldu.

Nisa Bölükbaşı-Barış Murat Yağcı Beşiktaş'ta ev mi kiraladı?

Oyuncu Barış Murat Yağcı, Nisa Bölükbaşı ile aşk yaşadığı iddialarını yalanladı. Ancak ikilinin birlikte ev kiraladığı iddia edildi...

Haluk Murat Poyraz: Arazi kavgaları ağırlaştırıcı sebep sayılmalı!

Ordu Barosu Başkanı Av. Haluk Murat Poyraz, arazi anlaşmazlıkları nedeniyle yaşanan ölüm olaylarında caydırıcılığı arttırmak için kanunda ağırlaştırıcı bir neden olarak yer verilmesi gerektiği önerisinde bulundu. 

Murat Kurum: Kalıcı konutlarla ilgili çalışmamızı başlattık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Kalıcı konutlarımızla ilgili çalışmalarımızı başlattık" konutlarla ilgili çalışmamızı başlattık" dedi.

Sinan Tatlıcı'nın miras davasında sahte kira kontratı krizi!

Merhum iş insanı Salih Tatlıcı’nın ikinci eşi Nurten Tatlıcı, üvey oğlu Mehmet Tatlıcı’nın tebligatlarını almamak için sahte belgeler hazırladığını ileri sürerek şikayette bulundu. 

Salih Tatlıcı'nın miras davasında şok gelişme!

2009 yılında vefat eden ve geride 3 milyar dolarlık servet bırakan Salih Tatlıcı’nın mirasçılarından eşi Nurten Tatlıcı ve Uğur Tatlıcı, miras davaları nedeniyle yıllardır atıl durumda olan Zincirlikuyu’sa bulunan Tat Towers’ın koronavirüsle mücadele için Sağlık Bakanlığı’na tahsisi için mahkemeye b

Murat Yazıcı: Rize'de kentsel dönüşüm projelerini hızlandırmalıyız!

İnşaat Mühendisleri Rize Şubesi Başkanı Murat Yazıcı yaptığı açıklamada Rize’de deprem tedbirlerinin alınması ve kentsel dönüşüm projelerinin hızlandırılması gerektiğini söyledi.

Murat Levent Tatlıcı mirası son durum Haberi

Murat Levent Tatlıcı mirası son durum

Merhum Şehmuz Tatlıcı’nın 9 çocuğundan birisi olan Murat Levent Tatlıcı'nın miras davasında yeni gelişmeler yaşanıyor. Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; Murat Levent Tatlıcı 2012'de evlendiği Donna Marie Tatlıcı, kayınvalidesi Sevil Tülin Turner’e dava açtı. Amerikalı gelin, eşi Levent Tatlıcı’nın ölmeden 4 ay önce ABD’de hazırladığı vasiyetnamenin Türkiye’de de tanınmasını istedi.

Levent Tatlıcı, evlendikten 9 ay sonra 11 Haziran 2013 günü beyin kanseri tedavisi gördüğü Amerika’da yaşamını yitirdi. Yurtdışında yaşadığı için Donna Marie Tatlıcı’nın evliliği 10 Şubat 2014’te Türk Konsolosluğu tarafından tescil edildi ve nüfus kayıtlarına işlendi.

AMERİKA HAKLI BULDU

İddiaya göre Murat Levent Tatlıcı, 2013 yılında vefat etmeden 4 ay önce bir vasiyetname hazırladı. Vasiyetnameye göre Tatlıcı tüm varlığını eşi Donna Marie Tatlıcı’ya bıraktı. Murat Levent Tatlıcı’nın vefatı sonrasında mirasıyla...