25 / 04 / 2024

Murat Soygeniş projeleri

Murat Soygeniş projeleri

Mimar Murat Soygeniş kimdir? Murat Soygeniş, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Murat Soygeniş, hangi mimarlık şirketi ile çalışıyor? İşte mimar Murat Soygeniş ve projeleri...

Murat Kurum'dan memurlara ve emekçilere sosyal konut müjdesi!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum yaptığı açıklamada memurlara ve emekçimize özel sosyal konut projeleri yapacaklarını duyurdu. İşte Murat Kurum'un konu ile ilgili açıklamaları...

Murat Kurum açıkladı: İstanbul'da 5.833 TL taksitle konut kampanyası başvuruları 15 Nisan'da başlayacak!

İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili açıklamalar peş peşe geliyor. Murat Kurum, İstanbul'da 5.833 TL taksitle konut kampanyasının başvurularının 15 Nisan'da başlayacağını söyledi ve tek tek projeleri anlattı. 

Murat Kurum İstanbul projelerini açıkladı! TOKİ Tuzla ve Maltepe 100 bin konut projelerinde müjde geldi!

İBB  Başkan adayı Murat Kurum katıldığı canlı yayında İstanbul projelerini tek tek sıralayarak, TOKİ Tuzla ve Maltepe 100 bin konut projeleri için müjdeyi açıkladı.

Mustafa Murat Şeker kaç yılında doğru? Ne zaman müsteşar oldu? Hangi projeleri yürüttü? İngilizce biliyor mu?

ASELSAN Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Murat Şeker, kaç yılında ve nerede doğru? Hangi üniversitede okudu? Ne zaman yönetim kurulu başkanı oldu? İngilizce biliyor mu? İşte Mustafa Murat Şeker ile ilgili merak edilenler...

İstanbul TOKİ 2022 projeleri nerede inşa edilecek? TOKİ İstanbul projeleri hangi ilçelerde?

İstanbullulara ucuz konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum projelerin hayata geçirileceği ilçeleri de açıkladı. Peki İstanbul TOKİ 2022 projeleri nerede inşa edilecek? TOKİ İstanbul projeleri hangi ilçelerde?

Murat Kurum'dan CHP'ye Kanal İstanbul çıkışı!

Çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili bazı açıklamalar yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Neymiş, Kanal İstanbul'u, büyük projeleri yapan firmalara para ödemeyeceklermiş. Projeleri durduracaklarmış. İşte CHP budur." dedi.

Murat Kurum'dan Arnavutluk'taki sosyal konut projeleri ile ilgili açıklama!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Arnavutluk Yeniden İnşa Devlet Bakanı Arben Ahmetaj ile yaptığı görüşmede, Arnavutluk'ta hayata geçirilen sosyal konut projelerini masaya yatırdı...

Murat Kurum: 57 millet bahçemizin inşaatını tamamladık!

Afyonkarahisar'da millet bahçesine fidan dikim töreninde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ülke genelinde hayata geçirilen millet bahçesi projeleri hakkında bilgi verdi. 

Yatay mimari tarzında ve mahalle kültürünü yaşatacak projeleri yapacağız!

Kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Yatay mimari tarzında ve mahalle kültürünü yaşatacak projeleri yapacağız" dedi.

Murat Kurum: Büyük İstanbul dönüşümünü kararlılıkla sürdürüyoruz!

Kağıthane Meydanı açılış töreninde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul'da devam eden kentsel dönüşüm projeleri hakkında bilgi verdi.

Murat Kurum: 78 ilde 50 milyon metrekarelik 278 millet bahçesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "81 ilde 81 milyon metrekare millet bahçesi ve 22 ilde ekolojik koridor projeleri"nin hızla sürdüğünü belirtti ve 78 ilde 50 milyon metrekare büyüklüğünde 16 milyar TL olan 278 millet bahçesi yaptıklarını vurguladı.

Murat Baysal Türk mimarisini dünyaya tanıtacak!

İnşaat sektöründe tanınan iş insanı Murat Baysal, yeni projesini anlattı. Ortadoğu’da yaptıkları inşaat projeleri ile ilgili de bilgiler veren Baysal, mükemmel bir projeyi kullanıcılara sunduklarını açıkladı.

Hakkari'nin gündeminde kentsel dönüşüm projeleri var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Hakkari'mize 11 milyar liralık yatırım yaptık ve bu yatırımların bir kısmı bitti, bir kısmı da devam eden yatırımlar. Artık gündemimizde yeni parklar, bahçeler, kentsel dönüşüm projeleri var" dedi.

Murat Soygeniş projeleri Haberi

Murat Soygeniş projeleri

Murat Soygeniş kimdir?

1961'de Ankara'da doğdu. Çocukluğu Ankara'da, gençliği İstanbul'da geçti. İlk ve ortaokulu Emirgan'da, liseyi Kabataş Erkek Lisesi'nde bitirdi. 


1982'de İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde lisans, 1985'te New York Eyalet Üniversitesi-Buffalo'da lisansüstü eğitimini tamamladı. 


1985-1990 yılları arasında Amerika'da mimar olarak çalıştı. 1990'da kendi mimarlık stüdyosunu oluşturdu. İstanbul'da mimarlık çalışmalarına devam eden Murat Soygeniş, halen Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde öğretim üyesidir. 


1982'den başlayarak düzenli olarak gerçekleştirdiği projelerin ve yapıların bir bölümü, mimarlık ve tasarım ödülleri aldı, yurtiçi ve yurtdışında sergilendi, çeşitli kaynaklarda yayınlandı. 


Mimarlığa yaklaşımı, Middle East Journal tarafından “…mimarlığın amacını, işlevine uygun mekan yaratmak olarak tanımlayan Sema ve Murat Soygeniş iç ve dış mekanları, sade ve yenilikçi detaylandırmayı, kalite ve işlevselliğe ulaşmayı sorguluyorlar” şeklinde yorumlanmıştır. 


Çeşitli mesleki üyelikleri arasında TMMOB-MO, AIA üyelikleri bulunmaktadır.


Mimar...