25 / 04 / 2024

Murat Ülker cami yaptırdı

Murat Ülker cami yaptırdı

Ülker ailesi, dedeleri Hacı İslam Efendi’nin hatırasına sahip çıktı. Aile, dedelerinin hocalık ve öğretmenlik yaptığı Kırım’ın Aluşta bölgesi, Körbek köyündeki camiyi yeniden inşa ettirdi. Selçuklu tarzı yapılan cami haziran ayında açılmıştı...

Türkiye’nin en zengin 10 ismi belli oldu! 

Forbes 500 Türkiye’de 2024 yılının en zengin isimlerini açıkladı. Listenin zirvesine 5.2 milyar dolarlık servetiyle Murat Ülker yerleşti...

Türkiye’nin en zengin 10 ismi belli oldu: Zirvede 5.3 milyar dolar ile İbrahim Erdemoğlu var! 

ABD merkezli dergi Forbes’in yayınladığı listeye göre Türkiye’nin en zengin 10 ismi belli oldu. Listeye göre Murat Ülker birinciliğini İbrahim Erdemoğlu'na devretti. Erdemoğlu'nun serveti 5.3 milyar dolar...

Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi, kimdir? Murat Ülker'in serveti ne kadar?

Forbes dergisine göre; Türkiye’nin en zenginleri arasında yer alan Murat Ülker kimdir? Ülker'in ve Yıldız Holding'in yönetim kurulunda yer alan Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi? Murat Ülker'in serveti ne kadar? İşte ayrıntılar...

Türkiye’nin en zengin ismi değişti! Murat Ülker yıllardır süren birinciliğini o isme kaptırdı!

Dünyaca ünlü iş dünyası dergisi Forbes’ın yayımladığı Milyarderler Listesi'nde bu yıl Türkiye'den de 26 isim yer alırken, en zengin isim ise Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu oldu.

Türkiye'nin en zengin 10 ismi belli oldu! İşte milyarderler listesindeki en zengin 10 Türk...

Forbes Dergisi tarafından açıklanana göre, Türkiye'deki dolar milyarderi sayısının 27'den 24'e düştüğü belirlendi. En zengin Türk listesinin zirvesinde ise Murat Ülker bulunuyor.

Dünyanın ve Türkiye'nin en zenginleri kimler?

Dünyanın ve Türkiye'nin en zenginleri listesi açıklandı. Dünyada Jeff Bezos 177 milyar dolarlık servetiyle ilk sırada oldu Türkiye'de ise Murat Ülker 6,3 milyar dolarla zirve yer aldı. Türkiye'de dolar milyarderi sayısı son bir yılda 4 artışla 27'ye çıktı.

Murat Kurum'dan 'Ayasofya Cami' açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Ayasofya'mızı inşallah 24 Temmuz'da cuma namazıyla tüm İslam alemine kazandırmış olacağız. Allah'a hamdediyoruz." diye konuştu.

FORBES En Zengin 100 Türk 2020 listesi açıklandı!

FORBES Türkiye, 2020 yılı “En Zengin 100 Türk” listesini açıkladı. Listenin ilk sırasında 4.9 milyar dolarlık serveti ile Murat Ülker yer aldı. Geçtiğimiz yılki listede ilk sırada bulunan Rönesans Holding Başkanı Erman Ilıcak ise ikinci sırada yer aldı...

Murat Ülker: Şirket ve arazi satıyorum borçlarımızı ödüyorum!

Murat Ülker yeni yılla beraber Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yeğeni Ali Ülker’e devretti. Murat Ülker, “Ali Bey ile konuştuk. O bankalarla ben muhatap olacağım. Borçlarımızı ödüyorum. Şirket ve arazi satıyorum. Yabancılar da gelip alıyor" dedi...

Kayseri Cami Kebir Kentsel Dönüşüm Projesi tam gaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Cami Kebir kentsel dönüşüm projesini hızlı bir şekilde yürütüyoruz. Millet bahçesi noktasında Melikgazi ve Kocasinan millet bahçelerinde projelendirme çalışmalarında son safhaya geldik" dedi.

Murat Kurum'un talimatıyla Cami Tasarımı Fikir Yarışması düzenleniyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un talimatı ile camilerin daha estetik, erişilebilir, sağlam ve çevreye duyarlı olabilmesi amacıyla "Cami Tasarımı Fikir Yarışması" düzenleniyor.    

Murat Ülker'in ve Fettah Tamince’nin çocukları Mayıs'ta evleniyor!

İş dünyasının önde gelen isimlerinden Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker ve Rixos Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince’nin çocukları dünya evine giriyor. 

Büyükçekmece Hazreti Ali Cami açıldı!

Büyükçekmece'nin Muratçeşme Mahallesi'nde inşaatı tamamlanan Hazreti Ali Cami ibadete açıldı.

Murat Ülker cami yaptırdı Haberi

Murat Ülker cami yaptırdı



Ülker ailesi, dedeleri Hacı İslam Efendi’nin hatırasına sahip çıktı. Aile, dedelerinin hocalık ve öğretmenlik yaptığı Kırım’ın Aluşta bölgesi, Körbek köyündeki camiyi yeniden inşa ettirdi. Selçuklu tarzı yapılan cami haziran ayında açılmıştı.



Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker’in dedesi Hacı İslam Efendi, Kırım’da öğretmenlik ve hocalık yapmış. Karadeniz kenarındaki Aluşta bölgesi Körbek köyündeki cami aynı zamanda medreseymiş. Hacı İslam Efendi, 1929’da çocukları ile birlikte Türkiye’ye göç etmek zorunda kalmış. 1930’lu yılların sonunda minaresi yıkılan cami, 1990’larda kimliği belirsiz kişiler tarafından yakılmış. Bir seyahatinde durumu öğrenen Yıldız holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, dedesinin hatırasına sahip çıktı. Dedesi Hacı İslam Efendi’nin hocalık ve öğretmenlik yaptığı camiyi yeniden inşa ettirdi.


Çamlıca Kültür ve Yardım Vakfı aracılığı ile finansmanını karşılayıp camiyi yeniden yaptırmaya karar...