29 / 03 / 2024

Kayseri Cami Kebir Kentsel Dönüşüm Projesi tam gaz!

Kayseri Cami Kebir Kentsel Dönüşüm Projesi tam gaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Cami Kebir kentsel dönüşüm projesini hızlı bir şekilde yürütüyoruz. Millet bahçesi noktasında Melikgazi ve Kocasinan millet bahçelerinde projelendirme çalışmalarında son safhaya geldik" dedi.



Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen Toplu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, 9 Ekim'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Barış Pınarı Harekatı'nın başlatıldığını söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bakan Kurum, Kayseri'de tüm kurumlarla el ele verdiklerini, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı doğrultusunda çalışmaları gece gündüz yürüttüklerini söyleyerek, "Kayseri çok şanslı, alt ve üstyapısıyla Türkiye'ye örnek olacak bir şehir. Millet bahçelerinden, kentsel dönüşüme geri dönüşüm tesislerine kadar pek çok projeye imza atacağız. Cami Kebir kentsel dönüşüm projesini hızlı bir şekilde yürütüyoruz. Millet bahçesi noktasında Melikgazi ve Kocasinan millet bahçelerinde projelendirme çalışmalarında son safhaya geldik. İnşallah yıl sonuna kadar ihalesini yapmak suretiyle önümüzdeki yıl inşasına başlayacağız." dedi.

 

 


Geri Dön