28 / 03 / 2024

Kayseri Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 450 konut için imzalar atıldı!

Kayseri Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 450 konut için imzalar atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 450 adet konut için uzlaşma görüşmeleri tamamlandı. 



Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile beraber yürüttüğü 200 milyon TL’lik Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahipleri ile uzlaşma görüşmelerine devam ediyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; Büyükşehir Belediyesi, çalışmalar dahilinde hak sahipleri ile 3 haftada 450 adet konut sözleşmesi yaptı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile beraber gerçekleştirdiği Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’ne yönelik alanda bulunan hak sahipleri ile mevcut gayrimenkulleri karşılığında, günümüz modern ihtiyaçlarına göre tasarlanmış konutlar için uzlaşma görüşmeleri hızlandı. 

Kayseri Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi nde 450 konut için imzalar atıldı!

Tüm hak sahipleri ile eşit ve şeffaf uzlaşma görüşmeleri yapılırken uzlaşma görüşmeleri için gelen vatandaşlara, belediye personelleri yeni yaşam alanları ve uzlaşma detayları hakkında blgi paylaşımı yapıyor. Uzlaşma sözleşmeleri sürerken 572 adet konutun yapım ihalesi,  TOKİ  tarafından gerçekleştirirken yer tesliminin yapıldığı inşaatların başlamak üzere olduğu belirtildi.

Çalışmalar dahilinde Büyükşehir Belediyesi, tüm hak sahiplerini uzlaşma görüşmeleri için Belediye Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı’na bekliyor.

Kayseri Oruçreis kentsel dönüşüm için imzalar atılmaya başladı!


Geri Dön