18 / 04 / 2024

Çamlıca Cami Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etap yıkım töreni yarın!

Çamlıca Cami Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etap yıkım töreni yarın!

Üsküdar’da “Büyük Dönüşüm” sloganıyla sürdürülen ve depreme dayanıklı olmayan binaların yıkımıyla hayata geçirilen kentsel dönüşüm faaliyetleri tam gaz devam ediyor. Çamlıca Camii Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etabı için 32 binanın yıkımı yarın gerçekleştirilecek.



Üsküdar’da “Büyük Dönüşüm” sloganıyla sürdürülen ve depreme dayanıklı olmayan binaların yıkımıyla hayata geçirilen kentsel dönüşüm faaliyetleri tam gaz devam ediyor. 

Üsküdar Belediyesi tarafından start verilen kentsel dönüşüm kapsamında, Kirazlıtepe, Küplüce, Ferah ve M. Akif Ersoy Mahallerini kapsayan bölgede hayata geçirilen  Çamlıca Cami Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 2. Etap için start veriliyor. Projenin inşaat aşaması, depreme dayanıksız yapıların yıkımıyla başlamış olacak. Bu çerçevede Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Şehit Osman Sokak’ta yer alan 32 binanın yıkımı, yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek törenle yapılacak. 

Çamlıca Cami Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi nin 2. Etap yıkım töreni yarın!

180 dönüm büyüklükteki arazide hayata geçirilen projenin ilk etabında teslimlere başlandı. 2. Etap ise 501 dönüm büyüklüğe sahip arazide, Kirazlıtepe, Küplüce, Ferah ve M. Akif Ersoy Mahallerini kapsayan bölgede yapılacak. 

32 bina için düzenlenecek yıkım törenine Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de katılacak. Yıkım töreni, Üsküdar Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Şehit Osman Sokak’ta gerçekleştirilecek. 

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ikinci etaba geçildi!

 

 


Geri Dön