28 / 03 / 2024

Murat Yalçıntaş güneş enerjisi

Murat Yalçıntaş güneş enerjisi

Murat Yalçıntaş güneş enerjisi projeleri yapacak bir şirkete ortak oldu...

Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi, kimdir? Murat Ülker'in serveti ne kadar?

Forbes dergisine göre; Türkiye’nin en zenginleri arasında yer alan Murat Ülker kimdir? Ülker'in ve Yıldız Holding'in yönetim kurulunda yer alan Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi? Murat Ülker'in serveti ne kadar? İşte ayrıntılar...

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Büyükçekmece'de Hakan Güleryuz tarafından kuruldu!

Güneş Yapısal İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Yapısal İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gül tarafından kuruldu.

Güneşli Ada Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güneşli Ada Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Nimet Yalçın ve Önder Köse ortaklığında kuruldu.

Güneşim Proje Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güneşim Proje Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 5 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İsmail Yalçın ve Emine Hatice Öcal ortaklığında kuruldu.

Güneşoğlu İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşoğlu İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Dal tarafından kuruldu. 

Alanya Güneş Enerji Santrali'nin yapımına başlandı!

Alanya için dev projeleri hayat geçirmeye devam eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Türkiye’deki kamu kurum ve kuruluşları arasında projelendirilen en büyük Güneş Enerji Santrali’nin yapımına Toslak Mahallesi’nde start verdi.

Güneş Proje Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Proje Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Güneş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs'ta Üsküdar, Bulgurlu Mahallesi, İzzettinbey Sokak'ta kuruldu.

Murat Güneştekin kimdir?

İnşaat Mühendisi Murat Güneştekin 2019 yerel seçimlerinde AKP Batman Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Murat Güneştekin kimdir?

Güneşler Emlak Yapı Gıda Turizm Tekstil ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşler Emlak Yapı Gıda Turizm Tekstil ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi 120 bin TL sermaye bedeli ile 5 Mart 2015'te, Beylikdüzü'nde Adnan Güneş, İdris Güneş, Murat Güneş ortaklığında kuruldu.

Nevşehir'e güneş enerjisi santrali kuruluyor!

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde yaklaşık 70 bin metrekare alana 2,15 megavat gücünde güneş enerji santrali kuruluyor.Gülşehir Kaymakamı Murat Ertekin Murat Yıldız ve elektrik teknikeri Serdar Günay'dan proje hakkında bilgi aldı.

Murat Güneş kimdir?

Mimar Murat Güneş kimdir? Mimar Murat Güneş, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Murat Güneş, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Murat Güneş'in biyografisi...

Murat Yalçıntaş kimdir?

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Murat Yalçıntaş kimdir? Murat Yalçıntaş ne zamandan beri, İstanbul Ticaret Odası Başkanlığını yapıyor? İşte İstanbul Ticaret Odası Başkanı Murat Yalçıntaş'ın biyografisi...

Murat Yalçıntaş güneş enerjisi Haberi

Murat Yalçıntaş güneş enerjisi


Uzun dönemdir yürüttüğü İstanbul Ticaret Odası Başkanlığı'na geçen ay yapılan seçimde aday olmayan Murat Yalçıntaş güneş enerjisi projeleri yapacak bir şirkete ortak...