24 / 04 / 2024

muş Kale Mahallesi Kentsel Dönüşüm son durum

muş Kale Mahallesi Kentsel Dönüşüm son durum

Kale Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin ihalesi 8 Eylül de gerçekleştirecek. TOKİ tarafından proje kapsamında 715 konut, 1 cami, 115 ticari birim ile altyapı ve çevre düzenlemesi yapılacağı belirtildi.

TOKİ Muş Merkez Kale projesindeki 17 iş yeri satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muş Merkez Kale projesinde yer alan 17 adet iş yeri yarın itibariyle satışa çıkıyor. 

Muğla-Kale yol çalışmalarında yaşanan 3 sorun TBMM'de!

Muğla-Kale yol yapım çalışmalarını yürüten firmanın işi bıraktığı iddiaları ve çalışmaların ne zaman tamamlanacağı TBMM gündeminde konu oldu..

TOKİ Muş Kale'de teslimler sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muş Merkez Kale mahallesinde yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Muş Kale'de teslimler başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muş Merkez Kale mahallesinde yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Muş Merkez Kale'de teslimler başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muş Merkez Kale mahallesinde yer alan konutlar için teslim dönemi başlıyor.

TOKİ Muş Merkez Kale Konutları başvuruları başladı!

TOKİ Muş Merkez Kale Konutları'ndaki 155 adet konutun başvuru dönemi bugün başladı. Başvurular, T. Halk Bankası AŞ. Tüm Şubelerden yapılabiliyor..

Muş Kale Mahallesi kentsel dönüşüm projesi tamamlandı!

Muş'ta başlatılan Kale Mahallesi kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi. Projede hak sahiplerinin yerleştirilmeleri için gerekli çalışmalar başlatıldı. 

TOKİ Muş Kale başvuruları bugün başladı!

TOKİ Muş Merkez Kale Mahallesi'nde yer alan 104 adet konut için başvurular bugün başladı.

TOKİ Muş Kale Mahallesi başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muş Merkez Kale Mahallesi'ndeki 132 adet konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Muş Merkez Kale Mahallesi kura çekilişi yapıldı!

TOKİ Muş Merkez Kale Mahallesi kura çekilişi yapıldı. 237 adet konutun yer aldığı projede en düşük taksit tutarı 565 TL olarak belirlendi.

Muş Merkez Kale Mahallesi TOKİ başvuruları sona eriyor!

3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Muş Merkez Kale Mahallesi TOKİ başvuruları bugün itibariyle sona eriyor.

Muş TOKİ Konutları satışa çıkıyor!

Muş Kale Mahallesi TOKİ projesi için başvurular bugün itibariyle başladı. Projenin kura çekilişi 2 Şubat 2018 tarihinde yapılacak.

TOKİ Muş Merkez Kale Mahallesi başvuruları 2018!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Muş Merkez Kale Mahallesi 715 Konut Kentsel Yenileme Projesi kapsamında inşa edilecek olan 237 adet konut kura ile satışa sunuluyor. 

muş Kale Mahallesi Kentsel Dönüşüm son durum Haberi

muş Kale Mahallesi Kentsel Dönüşüm son durum


Kale Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin ihalesi 8 Eylül de gerçekleştirecek. TOKİ tarafından proje kapsamında 715 konut, 1 cami, 115 ticari birim ile altyapı ve çevre düzenlemesi yapılacağı belirtildi. 

Projenin, 11 bin 25 hektarlık alanda, 2 Temmuz 2012 tarihinde imzalanan ön protokol ile başladığı ve proje alanının 28448 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararı ile kentsel dönüşüm ve gelişim alanı ilân edilile belediye arasında imzalanan protokol gereği, Kale konutların ihalesinin 8 Eylül'de gerçekleştirileceği belirtildi. 

diği açıklandı. 

"30 Mart'ta yapılan seçimlerin ardından gerek şahsım gerekse milletvekillerimiz ile birlikte TOKİ ile görüşmeler yaparak, Kale Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin ihalesinin hızlandırılmasını sağladık. Vatandaşlarımızın sıkıntıları ile yakından ilgilenip, sorunun çözümü için sürekli girişimlerde bulunduk. Nihayetinde ilimizin de aralarında bulunduğu 8 ilde yapılacak...