20 / 04 / 2024

muş kümbet yunus emre yatılı bölge ilköğretim okulu

muş kümbet yunus emre yatılı bölge ilköğretim okulu

Muş'ta 1996 yılında cezaevinden okula dönüştürülen binada hizmet veren Kümbet Yunus Emre Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'ndan, 16 yılda bin 230 öğrenci mezun oldu...

Kync Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kync Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe'de 27 milyon 539 bin 431,81 TL sermaye bedeli ile Yusuf Kenan Koyuncu, Ebubekir Sıddık Koyuncu, Yunus Emre Koyuncu, Halil İbrahim Koyuncu ve Mehmet Koyuncu ortaklığında kuruldu.

Akoyapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akoyapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe'de 18 milyon 453 bin 130,67 TL sermaye bedeli ile Yusuf Kenan Koyuncu, Ebubekir Sıddık Koyuncu, Yunus Emre Koyuncu, Halil İbrahim Koyuncu ve Mehmet Koyuncu ortaklığında kuruldu.

Kıdem tazminatı şartları değişiyor mu? Kıdem tazminatınızı nasıl alabilirsiniz?

Sosyal Güvenlik Uzmanı Melis Elmen, kıdem tazminatını alarak işten çıkmak isteyenlere yönelik bir takım önemli bilgiler verdi. Buna göre Kıdem tazminatı şartları neler? Kimler kıdem tazminatını alabiliyor? İşte merak edilem tüm sorulara yanıtlar haberde...

Sakura Proje Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sakura Proje Yapı İnşaat Anonim Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Küçük ve Yunus Yıldız ortaklığında kuruldu.

Prefabrik evin tapusu olur mu? Kışın prefabrik ev yapılır mı?

Prefabrik yapılara son dönemde artan ilgi beraberinde bazı soruları da getirmektedir. Prefabrik evler normal betonarme evlere benzemez. Peki prefabrik evler diğer yapılardan hangi özellikleri ile ayrılır? İşte detaylar!

Tures İnşaat Taahhüt Mimarlık Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Tures İnşaat Taahhüt Mimarlık Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Bayrampaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Sera Balık ve Yunus Emre Balık ortaklığında kuruldu.

KİPTAŞ Aydınlık Evler ödeme planı! İşte detaylı tablo!

KİPTAŞ Aydınlık Evler ödeme planı belli oldu mu? KİPTAŞ Aydınlık Evler ödeme planı haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Aydınlık Evler ödeme planı! İşte detaylı tablo!

KİPTAŞ Arkatlı Evler ödeme planı! İşte detaylı tablo!

KİPTAŞ Arkatlı Evler ödeme planı belli oldu mu? KİPTAŞ Arkatlı Evler ödeme planı haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Arkatlı Evler ödeme planı! İşte detaylı tablo!

Omsis İnşaat Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Omsis İnşaat Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ata Teoman Kargün, Fatih Akgüneş, Sadettin Gök ve Yunus Akgüneş ortaklığında kuruldu.

Üsküdar'da özel öğrenci yurdu yapımı karşılığında kiraya verilecek!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Pazarbaşı Mahallesi Kümbet Sokağında yer alan arsa üzerine, 23 yıl kiralama karşılığında ‘özel öğrenci yurdu’ yapılacak. 

Antalya Gündoğmuş Kültür Merkezi açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Gündoğmuş Kültür Merkezi açılıyor. Kültür merkezi, 5 yıldızlı otel konforundaki misafirhanesi, 300 kişilik konferans salonu ve diğer donatıları ile kentin önemli bir eksiğini de gidermiş olacak.

Giresun'da imar barışı kapsamında yıkılacak evler tespit edildi!

Giresun İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Şahin, Sis Dağı ve Kümbet yaylalarında yıkımına başlanan yayla evleriyle ilgili açıklamalar yaptı. 

Kökler Yapı Peyzaj Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kökler Yapı Peyzaj Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeliyle Başakşehir'de Huriye Kök ile Yunus Kök tarafından kuruldu.

muş kümbet yunus emre yatılı bölge ilköğretim okulu Haberi

muş kümbet yunus emre yatılı bölge ilköğretim okulu

 Adalet Bakanlığı'nca Korkut ilçesinde 1985 yılında yarı açık cezaevi olarak inşa edildikten sonra 1996 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'na devredilen cezaevi binası, 16 yıldır Kümbet Yunus Emre YİBO olarak hizmet veriyor. 

     İnfaz koruma memurlarının yerini öğretmenlerin, tutuklu ve hükümlülerin yerini de öğrencilerin aldığı okulda, özellikle ilçeye bağlı köylerde yaşayan öğrenciler eğitim görüyor. 

     Açıldığı günden bu yana il genelinde önemli başarılara imza atan ve 16 yılda bin 230 öğrenci mezun eden okul, öğrencilerinin elde ettiği başarılarla göz dolduruyor. 

     Milli Eğitim İlçe Müdürü Hanifi Çelik, cezaevinden dönüştürülen okulun ilçe ve il genelindeki en başarı okullar arasında bulunduğunu belirterek, okuldaki sosyal ve kültürel etkinliklerin öğrencilerin başarıyı yakalamasında önemli bir etken olduğunu söyledi. 

     Okul müdürü Fahrettin Çelik ise okuldan her...