24 / 04 / 2024

Mustafa Baygan konut istatistikleri değerlendirmesi

Mustafa Baygan konut istatistikleri değerlendirmesi

Mustafa Baygan, Aralık 2014 Konut Satış İstatistiklerini yorumladı. Baygan’a göre Türkiye genelinde ilk defa satılan konut sayısının bir önceki yıla göre artması gayrimenkul sektörünün büyümeye devam ettirdiğinin bir göstergesi.

Konut sorununa çözüm için çalışmalar hızlandı! Dar gelirli vatandaşlara ucuz konutlar geliyor! 

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, konut sorunuyla ilgili dikkat çeken açıklmalarda bulundu. Demir, ucuz konutlardan hızlanan kentsel dönüşüme kadar pek çok yöntemle konut sorununun çözüleceğine vurgu yaptı.

Mimar Mustafa Çiçek, Bağdat Caddesi'nde 30 bin metrekarelik konut üretimine imza attı!

Genç yaşına rağmen mimari ve iç mimarı çalışmalarında başarılı işlere imza atan, Mustafa Çiçek projeleriyle günümüz konut ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Mustafa Cengiz: Emlak Konut ile yaşadığımız sorunu sulh yoluyla çözdük!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz yaptığı açıklamada, "Emlak Konut ile yaşadığımız sorunu sulh yoluyla çözdük" dedi.

Mustafa Cengiz'den Emlak Konut açıklaması!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Emlak Konut ile ilgili açıklamalarda bulundu. Cengiz, ''Florya, bizim mabedimiz. Gecikmeden kaynaklanan bütün faizleri ödeyeceğiz. Aldığımız 120 milyon TL'yi de geri ödüyoruz. Biz bedel ödeyerek tekrar evimize sahip oluyoruz'' dedi.

Mustafa Cengiz'den Emlak Konut açıklaması!

Emlak Konut ile yaşanan probleme açıklık getiren Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, "Emlak Konut'la sorunun çözümü için bir noktaya geldik. O sorunu da bugün yarın halledeceğiz. Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize ve bakanlarımıza çok teşekkür ediyorum." dedi.

BS Konut Proje Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

BS Konut Proje Pazarlama Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bülent Yılmazer ve Serkan Tabak ortaklığında kuruldu. 

Adana'da konut satışları yüzde 40 arttı!

Kredi faizlerinin düşmesiyle Adana'da konut satışları yüzde 40 arttı. Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Karslıoğlu, "Fiyatlar şu anda 3 yıl önceki fiyatlara denk" dedi.

Konut almak için doğru zaman!

Konut kredisi faizlerinin düşmesiyle gayrimenkul sektörü canlandı. Bursa'da müteahhitlik yapan Mustafa Altın, kredi faizlerinin düşmesiyle birlikte alım gücünün artabileceğini söyledi. 

Sivas'ta 18 bin konut satışının önü açıldı!

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eken yaptığı açıklamada konut kredilerinde faiz oranlarının düşürülmesinin Sivas'taki 18 bin konutun satılmasının önünü açacağını söyledi.

Konut kredi faizleri düşürülmeli!

MHP Kayseri Milletvekili Mustafa Ersoy, kamu müteahhitleri için fiyat farkıyla ilgili çalışma yapılması, konut kredi faizlerinin düşürülmesi, inşaat şirketlerinin kurumlar vergisi gibi vergilerden muaf tutulması, düşük faizli nefes kredileri imkanı sağlanması gerektiğini söyledi...

Melikgazi'de konut sorunu çözülecek!

Gazeteciler Konut Yapı Kooperatifi Olağan Genel Kurulu Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’nun katılımıyla yapıldı. Toplantıda TOKİ tarafından yapılması planlanan projeler değerlendirildi.

Ertan Keleş yeniden Emlak Konut Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Ertan Keleş, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Başkan Vekilliği'ne Mustafa Levent Sungur seçildi...

Emlak Konut yönetim kurulu üye adaylarını yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyeliklerine TOKİ tarafından; Ertan Keleş, Hakan Gedikli, Mustafa Levent Sungur ve Hakan Akbulut aday olarak gösterildi...

Mustafa Baygan konut istatistikleri değerlendirmesi Haberi

Mustafa Baygan konut istatistikleri değerlendirmesi

ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, Aralık 2014 Konut Satış İstatistiklerini yorumladı. Baygan’a göre Türkiye genelinde ilk defa satılan konut sayısının bir önceki yıla göre artması gayrimenkul sektörünün büyümeye devam ettirdiğinin bir göstergesi.


Türkiye’nin ekonomik büyümesine ve istihdamına olumlu katkıda bulunan gayrimenkul sektörü, yatırımcının en güvenilir yatırım aracı olmaya devam ediyor. ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, TÜİK, Aralık 2014 Konut Satış İstatistik verilerini değerlendirdi.


TÜİK, Aralık 2014 Konut Satış İstatistik verilerine göre 2014 Aralık ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %16,3 oranında artarak 134.666 adet konut satışı olduğu görüldü. İstanbul ili de yine 26.698 konut satışı ile en yüksek paya sahip oldu. 



Her dönem en çok yatırım yapılan alan gayrimenkul

TÜİK’in Aralık 2014 Konut Satış İstatistik verilerinden de görüldüğü üzere gayrimenkulün her dönemde...