18 / 04 / 2024

mustafa bozbey imar planı nasıl yapılmalı

mustafa bozbey imar planı nasıl yapılmalı

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, yıllık değerlendirme toplantısında konuştu. Bozbey; "Kentsel yenileme projeleriyle nüfus, öngörülenin üzerine çıkacak. Bu da trafik ve ulaşımın daha yoğun olacağını gösteriyor. Kentler planlanırken 50 veya 100 yıllık planlamaları yapılmalı." dedi.

Mustafa Bozbey'den Bursa'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına eleştiri!

CHP Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Bozbey, Bursa'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik eleştiride bulundu. 

Mustafa Gültak'tan imar planları için çağrı!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, imar çalışmaları için çağrıda bulundu.

Mustafa Gültak: Mersin'in en büyük sorunu imar!

Yerel bir televizyon kanalında açıklamalarda bulunan Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Mersin'in kentsel dönüşüm çalışmaları ve imar sorunlarına yönelik çağrıda bulundu.

Mustafa Gültak: Mersin'de 5 binlik imar planı acilen hazırlanmalı!

Mithat Paşa Mahallesi'nde ziyarette bulunan Mersin Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, kentte imar planlarının acilen hazırlanması gerektiğini dile getirdi. 

Mustafa Şentop: Yassıada'nın bu yeni yüzü sıradan bir imar çalışması değil!

Mustafa Şentop, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nın açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Yassıada'nın bu yeni yüzü sıradan bir imar ve peyzaj çalışması değil, tarihi bir yüzleşme ve yepyeni bir başlangıçtır" dedi...

Mustafa Köleoğlu: Olimpos imar planıyla çarpık yapılaşmanın önüne geçilecek!

Dünyaca ünlü Antalya Kumluca’daki Olimpos’la ilgili Koruma Amaçlı İmar Planı'na onay verildi. Tepkilere sebep olan imar planının onaylanmasıyla ilgili olarak, Mustafa Köleoğlu, çarpık yapılaşmanın önüne geçileceğini belirtti.

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallerinin imar planı kabul edildi!

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallerinin imar planı, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

Bursa'da deprem ve yeni imar alanları!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Mustafa Bozbey, bugünkü yazısında 'Deprem ve yeni imar alanları' konulu yazısını kaleme aldı...

Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi için yeni imar planı!

Beykoz'da hayata geçirilmesi planlanan Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi'nin arazisindeki imar problemleri nedeniyle proje gecikmişti. Arazi için hazırlanan yeni plan dün askıya çıkarıldı.

Mustafa Bozbey: Bursa'yı yaşanabilir bir dünya kenti yapmaya geliyoruz!

Yeni projelerle Bursa’nın geleceğini şekillendireceklerini belirten CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, ''sürdürülebilir ve yaşanılabilir bir dünya kenti yapmaya geliyoruz'' dedi. 

Bursa şehir planlaması ile dönüşecek!

Yeni dönemde hayata geçireceği projeleri anlatan CHP’nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, ''Kentsel dönüşüm insan için şehir planlaması ile yapılırsa doğrudur. Biz de bunu yapacağız'' dedi.

Mustafa Bozbey: Bursa'ya imar anayasası lazım!

BUMİAD'ın ‘Büyükşehir Başkan Adaylarını Dinliyoruz' etkinliğinde konuşan Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Bursa için imar anayasasının hazırlanması gerektiğini söyledi.

Mustafa Bozbey: Kentsel dönüşümde risk alacağız!

CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında konuştu. Bozbey, “Bu işin çözümü için elimizi taşın altına koyacağız'' dedi.

mustafa bozbey imar planı nasıl yapılmalı Haberi

mustafa bozbey imar planı nasıl yapılmalı

Yıllık değerlendirme toplantısında konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, belediyenin, İnsani Gelişme Vakfı'nın 150 ilçede düzenlediği "İnsani Gelişme Endeksi" araştırmasında "Çok Yüksek İnsani Gelişme" sıralamasında 6'ncı, "Yönetişim Endeksi" sıralamasında ise 3'üncü sırada yer aldığını hatırlattı. Nüfusu 415 bin olan Nilüfer ilçesinin giderek artan bir nüfus yoğunluğuna sahip olduğunu vurgulayan Bozbey, ilçede yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları ve büyükşehir belediyesinin uyguladığı 0,50 emsal artışı kararını eleştirdi. Mustafa Bozbey; "Kentsel yenileme projeleriyle nüfus, öngörülenin üzerine çıkacak. Bu da ilçede altyapı sorunlarına neden olurken trafik ve ulaşımın daha yoğun olacağını gösteriyor. Kentler planlanırken 50 veya 100 yıllık planlamaları yapılmalı. Bugün yapılan plan değişiklikleri ileride daha büyük sorunlarla karşımıza çıkacak. Sanayinin Nilüfer'e yönelmesi, kentsel dönüşüm adı altında 0,50 emsal artışı verilmesi ilçede nüfus yoğunluğunu...