18 / 04 / 2024

Mustafa Bülent Aydın açıklamaları

Mustafa Bülent Aydın açıklamaları

Hafif çelik yapı sektörünün çok fazla bilinmediğini söyleyen Steelife Genel Müdürü Aydın, "Hafif çelik yapılar kentsel dönüşüm için çok doğru bir çözümdür, çünkü hem çok kısa sürede yapılır hem depreme dayanıklıdır" dedi.

Mustafa Bülent Aydın: Hafif çelik yapılar kentsel dönüşüm için doğru çözüm!

Hafif çelik yapı sektörünün çok fazla bilinmediğini söyleyen Steelife Genel Müdürü Aydın, "Hafif çelik yapılar kentsel dönüşüm için çok doğru bir çözümdür, çünkü hem çok kısa sürede yapılır hem depreme dayanıklıdır" dedi

Son dakika: Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe cuma açılacak.

Modulus Modüler Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Modulus Modüler Yapı Anonim Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Bülent Aydın tarafından kuruldu.

Bülent Grup İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bülent Grup İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Kurt tarafından kuruldu.

Aydın Büyükşehir 6 arsa satıyor! 440 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Aydın ili, Efeler ilçesi, Ata, Cumhuriyet, Kemer ve Orta mahallelerinde yer alan 6 adet arsayı satıyor. İşte fiyatları...

Bülent Ersoy'a hediye edilen o altının değeri ortaya çıktı! İşte ham/has altın için şaşırtan gerçek...

Türk sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy'a madenden çıkarılan ham/has altın hediye edildi. İşte Bülent Ersoya'a hediye edilen o altının değeri ve ham/has altın için şaşırtan gerçek...

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası'ndaki restoranı kiraya verecek!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kuşadası'nda yer alan restoranı 7 yıllığına kiraya verilecek. Söz konusu ihale 15 Haziran 2022 tarihinde saat 12:00'de gerçekleştirecek.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden arsa fırsatı! 8 adet uygun fiyatlı arsa satışa çıktı!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Aydın Efeler ve Sultanhisar'da yer alan 8 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Mustafa Aydın'dan AVM'lerde ortak gider açıklaması!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın yaptığı açıklamada, “ AVM’lerde ortak gider şeffaflığı, markalarımızın ve sektörümüzün en büyük hakkı” dedi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden kira indirimi!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti kendilerinde olan iş yerlerinde yüzde 50 indirim yapılacağını açıkladı. 

Aydın Büyükşehir Belediyesi depreme karşı binaları güçlendirecek!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bulunan binaları depreme karşı güçlendirme çalışmaları yapmak için çalışmalara başladı. 

Mustafa Aydın: AVM kiracısı markalar birlik olmalı!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın, AVM ve mağazalar arasındaki kira sorunlarına değindi. Aydın, “AVM kiracısı markalar birlik olup ortak bir söylem geliştirirse sonuç alabilir. Aksi takdirde durum kiracılar açısından içinden çıkılmaz hale gelir” dedi. 

Aydın Büyükşehir kepenk indiren kiracılarından kira almayacak!

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kovid-19 salgını sürecinde kepenk indiren kiracılarından kira almayacağını açıkladı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Yalnız olmadıklarını hissettirmek istiyoruz” dedi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden yapı güvenliği için yeni adım!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın'da yaşanabilecek olası depremlere yönelik tedbirler almaya devam ediyor. Buna göre Büyükşehir Belediyesi il genelinde yapıların güvenliği için yeni adımlar attı.

Mustafa Bülent Aydın açıklamaları Haberi

Mustafa Bülent Aydın açıklamaları


Hafif çelik yapı sektörünün çok fazla bilinmediğini söyleyen Steelife Genel Müdürü Aydın, "Hafif çelik yapılar kentsel dönüşüm için çok doğru bir çözümdür, çünkü hem çok kısa sürede yapılır hem depreme dayanıklıdır" dedi. Vefa Grııp'un hafif çelik yapı markası Steelife'm Genel Müdürü Mustafa Bülent Aydın, hafif çelik yapıların diğer yapılara göre daha hızlı tamamlandığını, ayrıca söz konusu yapıların depreme oldukça dayanıklı olduğunu belirterek, "Hafif çelik yapılar kentsel dönüşüm için çok doğru bir çözümdür" dedi. 

Türkiye'de 1999 depreminden sonra gelişmeye başlayan hafif çelik yapı sektörünün halen çok fazla bilinmediğini belirten Aydın, Türkiye'deki tiim yapıların yüzde 5, konutların ise yüzde 1,5'inin hafif çelik yapı olduğunu söyledi. Sektörde 14 yıl önce faaliyete başladıklarında Türkiye'de çelik yapıların neredeyse hiç bulunmadığını, bugün ise birçok üreticinin sektörde...