19 / 04 / 2024

Mustafa Çavuş özgeçmiş

Mustafa Çavuş özgeçmiş

Mimar Mustafa Çavuş kimdir? Mimar Mustafa Çavuş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Çavuş, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Mustafa Çavuş...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Mustafa Sonay Gürgen ne iş ile uğraşıyor? Mustafa Sonay Gürgen evli mi?

Mustafa Sonay Gürgen kimdir? Mustafa Sonay Gürgen hangi mesleği yapıyor? Mustafa Sonay Gürgen nereden mezundur? İşte detaylar!

Mustafa Tarman Kimdir? Mustafa Tarman evli mi bekar mı?

Mustafa Tarman kimdir? Mustafa Tarman’ın mesleği nedir? Mustafa Tarman nereden mezundur? İşte detaylar!

Kirada yüzde 25 zam sınırı uzatılırsa fiyatlar düşer mi? Uzman isim tek tek açıkladı!

Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, kirada yüzde 25 zam sınırı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki kirada yüzde 25 zam sınırı uzatılırsa fiyatlar düşer mi? 

Yeni imar barışı gelecek mi? Yasa teklifi Meclis'te bekliyor! Son dakika açıklamaları peş peşe geldi!

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, tüm imar aflarına karşı olduğuna dikkat çekti. Yeni imar barışı gelecek mi? Yasa teklifi Meclis'te bekliyor! Son dakika açıklamaları peş peşe geldi!

Çavuşoğlu Alp İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çavuşoğlu Alp İnşaat Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Alp Çavuşoğlu tarafından kuruldu. 

Mi Art Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mi Art Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Gül , Mustafa Uysun kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Büyük Fav Limanı'nın temeli atıldı!

Irak Başbakanı Mustafa el-Kazımi'nin katıldığı törenle ülkesiyle bölgesi arasında "ekonomik köprü kuracak" Büyük Fav Limanı'nın temeli atıldı.

Kerbela'daki İmam Hasan el-Mucteba Hastanesi açıldı!

Irak Başbakanı Mustafa el-Kazımi, ülkenin Kerbela şehrinde Türk şirketi tarafından hayata geçirilen Hasan el-Mucteba Hastanesi'ni açtı.

Mustafa Necati Kültür Evi TBMM'ye mi tahsis edilecek?

Mustafa Necati Kültür Evi'nin tekrar TBMM Başkanlığına tahsis edilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Özel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Mustafa Çavuş özgeçmiş Haberi

Mustafa Çavuş özgeçmiş

Mustafa Çavuş kimdir?

Mustafa Çavuş 1983 yılı Bursa doğumlu. 2008 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Mimarlık bölümünden mezun olmuştur. 


Eğitimi devam ederken ayrıca  çeşitli firmalarda görev almıştır. 2009 yılından beri Yapı Stüdyo tasarım ve uygulama  ekibinde çalışmaktadır.


YAPI STÜDYO..

YAPI STÜDYO, müşterilerinin mekansal ihtiyaçlarına ve zevklerine yönelik, fonksiyonel ve dönüşebilen çözümler sunarak, Mimari, İç Mimari, Tasarım ve Uygulama alanlarında beklentilere cevap verir. 


Müşteri memnuniyeti odaklı, mimari disiplinden kopmayan özgün tasarımlarını, titiz bir uygulamayla birleştiren YAPI STÜDYO, özgünlüğünün gücünü dinamik ve paylaşımcı tavrından alır.


Günümüzün tasarım ilkeleriyle bütünleşen yenilikçi mimari malzemeleri takip eder ve tüm detaylarıyla projelerinde kullanarak, daima çalışan ve genç kalan tasarımlar üretir.


YAPI STÜDYO iletişim:

YAPI STÜDYO MİMARLIK

İNŞAAT ve PROJE YÖN. LTD ŞTİ


Hakkı Yeten Cad. No:13

Fulya Terrace C1 D64

34365, Şişli, ISTANBUL


Tel: +90...