24 / 04 / 2024

Mustafa Çavuş projeleri

Mustafa Çavuş projeleri

Mimar Mustafa Çavuş kimdir? Mimar Mustafa Çavuş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Çavuş, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Mustafa Çavuş...

Mustafa Murat Şeker kaç yılında doğru? Ne zaman müsteşar oldu? Hangi projeleri yürüttü? İngilizce biliyor mu?

ASELSAN Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Murat Şeker, kaç yılında ve nerede doğru? Hangi üniversitede okudu? Ne zaman yönetim kurulu başkanı oldu? İngilizce biliyor mu? İşte Mustafa Murat Şeker ile ilgili merak edilenler...

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi Baycılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Taşkan tarafından kuruldu.

Çavuşoğlu Alp İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çavuşoğlu Alp İnşaat Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Alp Çavuşoğlu tarafından kuruldu. 

Bosna Hersek ile Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşma imzalanacak! 

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Turkovic, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Turkovic, Bosna Hersek ve Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşmaların gündemlerinde yer aldığını dile getirdi.

Samsun kentsel dönüşüm projeleri, şehrin gelişimine önemli katkı sağlayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, altyapı projelerine 456 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Mustafa Çelik Kayseri Büyükşehir yatırımlarını anlattı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’nin geleceğine yönelik hazırladıkları projeleri anlattı.

Mustafa Tuna'dan Ankapark açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Ankara projeleri ile ilgili bazı açıklamalar yaptı...

Mustafa Tuna Bala projelerini mercek altına aldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Bala’da yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi.        

Mustafa Çelik, Kayseri projelerini tanıttı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'yi geleceğe taşıyacak projelerini basın ve kamuoyu ile paylaştı. Büyükşehir Belediye Başkanlığımda ikinci yılını dolduran Başkan Çelik, 2017 yılında başlatacağı projeleri kamuoyu lansmanı ile tek tek açıkladı.

Mustafa Dündar: Yıkarak yeni bir şehir inşa ediyoruz!

BURSA’nın merkez Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, hayata geçirdikleri kentsel dönüşüm projeleri ve çalışmaları hakkında Mimarlar ve Mühendisler Grubu Bursa Şubesi üyelerine sunum yaptı.

Kayhan Çavuşoğlu, Mar Yapı Pazarlama Müdürü oldu!

Kayhan Çavuşoğlu, Mar Yapı Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürlüğüne atandı. Pazarlama iletişimi disiplinin gerektirdiği tüm alt alanlarda deneyim sahibi olan Çavuşoğlu, uzmanlığını artık Mar Yapı projeleri için kullanacak.

Şehit Mustafa Hakan Kaçar'ın ailesine Narlıdere'den 2 ev!

Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Hakan Kaçar, 24 Temmuz’da Diyarbakır Sur'da şehit düştü. Şehidin ailesine ev alma hayali Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım aracılığıyla İzmirli bir hayırsever tarafından gerçekleştirildi.

Şehit Mustafa Hakan Kaçar'ın ailesine kentsel dönüşümden ev verilecek!

Diyarbakır Sur'daki operasyonda şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Hakan Kaçar'ın (26), İzmir Narlıdere'de gecekonduda yaşayan ailesini satın alacağı eve taşıma hayali gerçekleşecek.

Mustafa Çavuş projeleri Haberi

Mustafa Çavuş projeleri

Mustafa Çavuş kimdir?

Mustafa Çavuş 1983 yılı Bursa doğumlu. 2008 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Mimarlık bölümünden mezun olmuştur. 


Eğitimi devam ederken ayrıca  çeşitli firmalarda görev almıştır. 2009 yılından beri Yapı Stüdyo tasarım ve uygulama  ekibinde çalışmaktadır.


YAPI STÜDYO..

YAPI STÜDYO, müşterilerinin mekansal ihtiyaçlarına ve zevklerine yönelik, fonksiyonel ve dönüşebilen çözümler sunarak, Mimari, İç Mimari, Tasarım ve Uygulama alanlarında beklentilere cevap verir. 


Müşteri memnuniyeti odaklı, mimari disiplinden kopmayan özgün tasarımlarını, titiz bir uygulamayla birleştiren YAPI STÜDYO, özgünlüğünün gücünü dinamik ve paylaşımcı tavrından alır.


Günümüzün tasarım ilkeleriyle bütünleşen yenilikçi mimari malzemeleri takip eder ve tüm detaylarıyla projelerinde kullanarak, daima çalışan ve genç kalan tasarımlar üretir.


YAPI STÜDYO iletişim:

YAPI STÜDYO MİMARLIK

İNŞAAT ve PROJE YÖN. LTD ŞTİ


Hakkı Yeten Cad. No:13

Fulya Terrace C1 D64

34365, Şişli, ISTANBUL


Tel: +90...