26 / 04 / 2024

Mustafa Değirmenci avcılar

Mustafa Değirmenci avcılar

İstanbul Avcılar Belediye Başkanı olan Mustafa Değirmenci kimdir? Mustafa Değirmenci ne zamandan beri Avcılar Belediye Başkanı olarak görev yapıyor? Mustafa Değirmenci - Avcılar Belediyesi projeleri nelerdir?

Avcılar, Bahçelievler ve Pendik’teki imar planları İBB Meclisi'nde onaylandı! Neler değişti?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu veto ederek tekrar değerlendirilmek üzere İBB Meclisi’ne yolladığı Avcılar, Bahçelievler ve Pendik’teki imar planları, çoğunluktaki AKP-MHP grubunun oyları ile aynen onaylandı. İBB Meclisi’ndeki çoğunluk veto kararlarına karşı ısrarcı oldu. 

Avcılar Firuzköy 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Firuzköy Mahallesi, 610 Ada, 9 Parsele Ait 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy için 'ÇED gerekli değil' kararı! 5 bin 785 konut geliyor!

Emlak Konut GYO tarafından yapılacak 5 bin 785 konutluk Avcılar Firuzköy Projesi için geçen Mart'ta yapılan Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) başvurusunda karar verildi. İstanbul Valiliği, dev inşaat projesi için “ÇED gerekli değildir” kararını aldı. İşte ayrıntılar...

Avcılar Tahtakale Mahallesi Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli,Avcılar İlçesi,Firüzköy(Tahtakale) Mah,Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Rev. Uygulama İmar Planına Yapılan İtirazlar Kapsamında Hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy projesinin ruhsatı alındı! 5 bin 785 yeni konut geliyor!

Emlak Konut GYO tarafından Avcılar Firuzköy'de inşa edilmesi planlanan projenin ruhsatı alındı. Proje kapsamında toplam 5 bin 785 yeni konut yapılacak...

Emlak Konut GYO'dan Avcılar Firuzköy'e 5 bin 785 konutluk yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Avcılar Firuzköy'de 5 bin 785 yeni konut inşa edecek.

Avcılar Yeşilkent Mahallesi sakinlerinden imar planı tepkisi!

İstanbul Avcılar'da bulunan Yeşilkent Mahallesi'de yaşayan vatandaşlar İBB'nin imar planını mahallenin mevcut konumu dikkate almadan hazırladığı gerekçesiyle itiraz etti.

Avcılar Tahtakale Mahallesi'nin imar sorunu çözüldü!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla İstanbul Avcılar'daki Tahtakale Mahallesi'nin imar probleminin çözüme kavuştuğunu duyurdu.

Avcılar Firuzköy 1/1000 ve 1/100.000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Avcılar İlçesi Firuzköy Mah. Eski 4434, 4435 sayılı Parseller, Eski 5955, 6339 sayılı Parsellerin Bir Kısmı İle Kadastral Yola İlişkin 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değiş., 1/5000 Ölçekli NİP Değiş. ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Avcılar Firuzköy 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Avcılar İlçesi Firuzköy Mahallesi Eski 4434, 4435 sayılı Parseller, Eski 5955, 6339 sayılı Parsellerin Bir Kısmı İle Kadastral Yola İlişkin 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, 1/5000 Ölçekli NİP ve 1/1000 Ölçekli UİP askıya çıktı.

Avcılar’daki kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 45'i iptal edildi iddiası!

İYİ Parti Avcılar İlçe Başkanı Serkan Yalım, ilçedeki çalışmalarla ve parti vaatleriyle ilgili açıklamalar yaptı. Serkan Yalım, kentsel dönüşümle ilgili de dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Antalya'da arsa avcılarından akılalmaz tuzak! 

Antalya'da sağlık turizmi alanında faaliyet gösteren iş insanı Tuncay Küçükyılmaz,  arsa avcıları tarafından tam dört kez dolandırıldı. Antalya’da bulunan piyasa değeri 50 ile 30 milyon TL'yi almak isteyen iş insanı dolandırıcılardan bir türlü kurtulamadı. 

Avcılar ve Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm hızlandı!

1999 Marmara depreminden en çok etkilenen ilçelerden biri Avcılar olmuştu. Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, ilçede kentsel dönüşümü hızlandırdı. Büyükçekmece'de de yapılar en az Avcılar kadar riskli durumda, o ilçede de dönüşüm hızlandırıldı.

Mustafa Değirmenci avcılar Haberi

Mustafa Değirmenci avcılar

Mustafa Değirmenci kimdir?

Mustafa Değirmenci, 1957 yılı İstanbul Avcılar ilçesi Firüzköy doğumlu. İlkokulu Firuzköy İlköğretim Okulu'nda Ortaokulu ve Liseyi Avcılar 50. yıl lisesinde bitiren Mustafa Değirmenci, İstanbul Avcılar Belediye Başkanı.


Mustafa Değirmenci, yüksek öğrenimine o yılların olumsuz koşullarından dolayı yarım bırakmak zorunda kaldı. Uzun yıllar Firüzköy Spor Kulübü’nde ve kısmen Beşiktaş genç takımında futbol oynadı. 


İş yaşamına 1981 yılında İGS A.Ş'de başlayan Mustafa Değirmenci, 1985 yılından 18 Nisan 1999 seçimlerinde Avcılar Belediye Başkanı seçilinceye kadar Dinarsu İmalat ve Ticaret A.Ş'de yönetici olarak görev yaptı.


18 Nisan 1999 yılında DSP’den Belediye Başkanı seçildi. Daha sonra CHP’ye geçen Mustafa Değirmenci, 28 Mart 2004 ve 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde yeniden Belediye Başkanı oldu.


Avcılar’da 3 dönemdir Belediye Başkanlığı görevini yürüten Mustafa Değirmenci, ilçedeki başarılı çalışmalarından dolayı...